L'horòscop diari del 9 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 9 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 abril)

Tindràs molta intel·ligència emocional per refer una relació que ja s'havia acabat. Les segones oportunitats seran possibles.

Saps prendre decisions encertades en assumptes laborals, sobretot, si estàs entre dues terres i no saps quina és la més ferma.

No perdis el temps anant al metge a queixar-te de dolors i malalties si després ignores les seves recomanacions. Fas que el doctor també perdi el temps, i impedeixes que una altra persona entri a la consulta en el teu lloc. Així doncs, qualsevol visita a un centre de salut que comporti el compromís de seguir els tractaments que t'indiquen.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de maig)

Gaudeix de les teves circumstàncies, ja siguis solter o casat. Deixa la porta oberta cap a aquests desitjos que nien en el teu interior, no et reprimeixis, ni renunciïs als teus somnis per trobar-te en una posició còmoda.

Et costarà defensar-te d'una injustícia que es cometrà cap a la teva persona en l'àrea laboral. Els que estan al teu voltant no s'adonaran de la mateixa — o això sembla — i hauràs de barallar tu només perquè la legalitat i les bones pràctiques prevalguin.

L'excés d'esport pot ser tant o més perjudicial que el més absolut sedentarisme.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

No voldràs oblidar-te d'una ferida que et va ocasionar una frase desafortunada. Però hauràs d'assumir els riscos de quedar pres en el negatiu en lloc de fer espai a les manifestacions d'afecte que reps cada dia.

Mart des del signe d'Àries t'impulsa a realitzar proeses en particular als que treballen en l'àrea de l'esport i aquells que estan iniciant noves empreses.

Aquells nadius que busquen millorar la seva salut en general trobaran molta força de voluntat per aplicar en la modificació d'hàbits malsans.

Cranc Logo

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

Venus et convida a veure la teva situació actual amb més perspectiva, i si fos necessari, fa un pas cap enrere. Veuràs algunes arestes que són més punyents del que semblen, i si les llimes, l'intercanvi de sentiments serà més senzill i plaent.

Sigues prudent a l'hora d'administrar el teu temps a la feina; vas molt confiat i a la fi les hores acabaran per menjar-te.

Duplica les teves atencions si has de posar-te al volant, cal tenir-li sempre molt de respecte les carreteres, les autovies i similars, fins i tot si ets un conductor experimentat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'agost)

Una tercera persona s'ha d'interposar en la teva relació. Talla d'arrel a aquesta persona i no entris en el seu joc manipulador, confia en la teva parella. Els solters que estiguin jugant a tres bandes han de tenir en compte si no volen tenir un disgust.

És el moment de replantejar un canvi nivell laboral. Però un canvi de veritat: T'has plantejat buscar feina a l'estranger? Treu el teu costat més aventurer, el teu coneixement i vés-te'n a viure a aquest país que tant et fascina.

L'ambient de la teva llar estarà una mica carregat d'energia negativa, has de fer una neteja energètica.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

Durant aquest 9 juliol la teva parella — i els altres membres de la teva família — no estaran massa pendents de les teves necessitats, però aquesta no és raó suficient per afligir. No es pot ser el protagonista cada dia de l'any, no trobes?

La teva expansió professional hauria de ser més moderada, somies en gran i algú ha de convidar-te a posar el fre. Creus que tot són flors i violes.

Presta atenció als marejos, podrien fer acte de presència durant aquest dijous, sobretot si viatges amb cotxe o un altre tipus de transport.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

El teu horòscop d'avui en l'amor, Lliura, revela que l'acostament que has tingut aquests dies ha donat els seus fruits. Ara la relació es nota més sòlida, més estable, i tu et sents amb més llibertat.

En el terreny professional, seguiràs afrontat situacions difícils. Les complicacions se succeeixen i sembla que no arriba el dia en què puguis anar a treballar sentint-te a gust i relaxat.

Per a la teva salut, els reptes que la vida t'està posant davant són durs, i no estàs acostumat a fer-los front dia rere dia.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

L'alineació planetària d'avui et mostra que l'amor és un estat interior que et connecta amb l'alegria de la vida i les vibracions positives. La Lluna s'uneix a Neptú i augmenta la teva sensibilitat.

Obrir-te a noves experiències laborals o professionals t'omplirà d'energia i satisfacció. Fer nous contactes et pot portar a guanyar espais professionals.

Podries mostrar problemes emocionals sense resoldre que podries millorar amb l'ajuda d'un terapeuta floral. Alliberaràs nombrosos bloquejos.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

Els arquers solters, ja no dependran de l'opinió dels altres per atrevir-se a viure la seva vida amorosa com els vingui de gust. De fet, se sentiran més lliures i segurs de si mateixos que mai.

La teva bona sort està directament lligada a les teves accions, essencialment assegurant que despertis la teva pròpia sort treballant de valent i activament donant forma al teu propi futur.

En la teva salut, serà un dia una mica complicat, tindràs una sèrie de símptomes molt variats que no arribaràs a definir, de manera que et serà difícil determinar el que et passa.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

La relació entre la lluna i Urà en trànsit podrien portar a la teva vida la sorprenent declaració d'amor d'una persona diferent del que estàs acostumat, encara que ja ho sabies en el si del teu cor, la declaració et portarà certeses.

Perquè aconsegueixis el que vols, hauràs de ser diligent i no perdre el temps. Els nadius que estiguin en la recerca de feina poden rebre anomenats relacionats amb una vacant molt interessant.

Els astres t'influenciaran durant el dia d'avui a una especial susceptibilitat i propensió a estats al·lèrgics.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

L'horòscop d'avui per Aquari en l'amor parla de connectar-se amb gent del seu passat, pots estar molt concentrat en les amistats o relacions passades. De vegades amb aquesta influència, un enemic anterior o una persona que no t'agradava es converteix en un amic.

Pel professional, sembla que hi ha una influència de contracció que, no obstant això, pots dir que tens l'oportunitat d'arribar a un inesperat equilibri.

En la salut, se sentiran físicament bé en línies generals, ni tan sols apareixeran petites molèsties o malalties que puguin espatllar el dia.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

Sentiràs la necessitat de fer algun pla espontani. Un sopar tipus pícnic sota el mantell de les estrelles li encantarà a la teva parella. Els solters de Peixos sociables i xerraires coneixeran a algú interessant.

Dia propici per fer nous contactes del teu mateix camp d'inversions. Això suposarà una pujada en el graó del teu estatut financer. Si tens un negoci propi, és un bon moment per planificar una campanya de màrqueting per donar a conèixer la teva empresa al públic.

Un pensament autodestructiu et rondarà pel cap, per la qual cosa hauràs d'acudir al teu terapeuta o guia espiritual.


Comentaris

envia el comentari