L'horòscop diari del 9 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'opinió dels altres t'afectarà molt; no serà necessari que preguntis, els qui t'envolten tenen més ràpida la llengua que el pensament i et diran què pensen sobre la teva manera de viure, la teva manera de portar els amors o com eduques als teus fills.

A la feina, et costarà no confondre amistat i companyonia, però intenta destriar-les perquè no t'enganyin ni abusin de la teva bona voluntat.

Controla millor la forma en la qual guardes les teves medicines, perquè podrien estar exposats a agents com els canvis de temperatura que alterin la seva efectivitat.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest dissabte de maig assimilaràs tots els petits canvis que han succeït al teu voltant. Pot ser massa informació de cop, i és possible que et trobis una mica perdut, Taure, però aviat trobaràs el teu propi rumb!

Alguns nadius podrien rebre un toc d'atenció per una errada que han comès en un assumpte de treball, però no t'ensorris.

Si has patit problemes reumàtics, notaràs com les malalties remeten. Continua cuidant-te com fins ara, i tira una mà a les persones (els teus familiars i amics) que estiguin passant per un moment delicat de salut.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Potser estàs vivint un dia complex en el qual les teves respostes emocionals poden veure's plenes d'una influència poc agradable per als qui interactuen amb tu.

Avui l'alegria i el pesar s'allunyen per a donar pas a una visió freda i concreta sobre la realitat. No es tracta que sentis pena de tu mateix ni tampoc d'exageracions en els sentiments d'èxit o valor personal.

És un dia perfecte per a fer un pas endavant en la cura de la teva salut. Molts nadius estaran necessitant canviar alguns hàbits que resulten nocius.

  

 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Cerques un aire de llibertat, necessites veure't amb els teus amics sense que estigui la teva parella a prop, gaudir del teu propi espai. Això pot provocar entre tots dos un desacord, així que busca les més dolces paraules per a explicar la situació.

Tens assumptes relacionats amb la feina que no has liquidat, així que revisa bé el teu correu electrònic i els teus missatges del telèfon mòbil.

La teva pell està sensible i com a conseqüència no llueix molt bella; això podria ser degut als canvis bruscos d'humitat i de temperatura que hi ha al teu voltant.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'exterior et semblarà massa i preferiràs la comoditat de sentir-te bé en la teva llar i gaudir de l'amor de la teva parella i fills (si tens). El solter podria cridar a un amic i convidar-li a la seva casa quan es pugi.

Et preocuparan certs pagaments i durant el dia aniran apareixent per la teva ment. Però els apartaràs per a posar de nou atenció en el moment present. L'emprenedor observarà una aturada en la seva empresa i haurà de descobrir noves vies per al seu negoci.

Els lleonins amb malalties en les articulacions notaran com aquestes milloren molt i, fins i tot, en alguns casos desapareixen per complet.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Proposa a la teva parella (o aquesta persona que et desperta interès) una cita per a veure una pel·lícula junts quan es pugui. La cultura, en qualsevol dels seus vessants, permetrà als cors bategar a un mateix ritme.

No és un bon moment per a fer inversions, per més que alguns et temptin amb promeses sucoses. Millor esperar una mica, i compta sempre amb un bon equip que t'assessori.

Treu temps i neteja a fons el teu habitatge, per a acabar amb la brutícia i els bacteris.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per a obtenir el que desitges en l'amor Balança, el que has de fer és oferir-lo. Encara que et sembli contradictori, com més amor donis, major possibilitat de rebre-ho tens.

Respecte a la professió i l'economia per a avui, l'horòscop prediu un comportament igual d'expansiu que fins ara. Es consoliden els negocis i se sembren les llavors que floriran a curt termini. Per a la teva salut serà un dia de bones sensacions.

El teu cos sembla estar despertant d'una llarga letargia. Et sentiràs més lleuger i amb més ganes de fer coses.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Molt del que era confús comença a aclarir-se i t'obres a exposar-te d'una forma més íntima. És hora que deixis d'actuar com un personatge de pel·lícula d'acció per a mostrar que les teves flaqueses et dolen més a tu que als quals han de compartir amb tu la teva vida.

Un assumpte legal o referent a tràmits podria estar danyant la teva seguretat. Hauràs d'esperar uns dies per a rebre respostes però mentre això no succeeix és temps d'aprendre a controlar els teus pensaments, Escorpí.

Cuidar de la teva dentadura és la premissa per a la salut d'aquesta jornada.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció per a avui dissabte en l'amor t'augura molt bons moments. Si estàs en parella, el més probable és que visqueu experiències molt satisfactòries junts. Serà un dia memorable.

Si tens negoci propi, començaràs a recuperar el perdut i et situaràs pas a pas en el camí que sempre has volgut aconseguir. Respecte a la teva salut, el més probable és que avui et despertis amb una nova energia.

Et sentiràs renovat i amb ganes de participar en activitats que requereixin moviment físic. Saps que això et senti molt bé.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els sentiments que vibren en la teva ànima podrien sufocar-te i portar-te a sentir estats emocionals intensos que se sanaran a mesura que aprenguis a expressar-te sense por ni orgull.

Arribaran bones notícies que alegraran el teu dissabte. És una oportunitat que no esperaves i que et sorprendrà. Sense importar quant temps tinguis per a dedicar al teu cos és imprescindible que si no ho has fet fins ara, comencis a dedicar-te unes hores setmanals.

Ningú pot fer exercici per tu, únicament tu ets responsable de la teva salut cardiovascular.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor avui Aquari els Astres prediuen que començaràs una nova manera d'acostar-te als teus sers estimats. Si fins ara t'havies perdut una mica en les teves necessitats, a partir d'aquest moment deixes de mirar-te el melic.

En la teva professió les coses van a millor. D'entrada, tens la sort de ser bé vist dins de l'empresa, podries rebre una proposta d'ascens. En la salut sentiràs alleujament.

Ja sigui que estaves patint alguna malaltia, o potser només alguna malaltia lleu, el teu cos respondrà molt millor avui.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Arriba una mica d'aire fresc per als solters de Peixos. Faràs noves amistats amb les quals viuràs trepidants aventures. Els aparellats podrien donar un toc al seu enamorat si es noten mancats d'afecte.

Amb lluna en Capricorn tindràs una ment més racional i lògica. Aprofita per a resoldre temes pendents que tinguin a veure amb els comptes, finances, documents i lleis. Realitzaràs algunes compres impulsives en disposar d'una mica de diners extres.

A nivell físic et plantejaràs invertir diners a millorar la teva salut i forma física, ja sigui apuntant-te a un gimnàs, a classes en línia o adquirint uns pesos.


Comentaris

envia el comentari