L'horòscop diari del 9 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 9 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et costarà no mossegar la poma de la temptació; hi ha gent molt atractiva i divertida al teu voltant, convidant-te a assaborir el fruit prohibit. Hauràs de ser el doble de fort, i més, si estàs traient la teva relació d'una forta crisi.

En el treball et mostraràs menys actiu de l'habitual, potser perquè la setmana ha estat una mica llarga i et ve de gust més divertir-te que una altra cosa.

El teu sentit de l'equilibri no es troba en el seu millor moment, així que aquest diumenge és millor reservar-se i apostar per activitats senzilles.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Seràs el centre de diverses disputes amoroses. Notaràs que hi haurà moltes persones que volen guanyar-se el teu afecte, encara que de veritat qui t'interessa a tu és algú que no et fa cas, almenys, de moment.

En el treball trauràs el guerrer que hi ha en tu, rebràs el suport de persones molt influents, que tenen molt bon coneixement del teu sector professional. Cada vegada apostes més per una vida en la qual la qualitat pesi més que la quantitat.

Prefereixes una sola gesta intensa i vibrant que mil aventures d'interès escàs.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El més sorprenent aquest diumenge serà el descobrir alguns dels teus sentiments més profunds, començar a debanar un cabdell d'emocions intenses que tenies guardades en el fons de l'ànima.

Respecte dels temes financers serà important evitis per tots els mitjans la temptació d'adquirir béns inútils. El teu estat d'ànim i una imperiosa necessitat de gratificació poden portar-te a despeses desmesurades.

Sota la influència de Mercuri en el teu signe podries desenvolupar alguns problemes que afectin la mobilitat dels braços.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els teus sentiments seran calorosos, impulsius. Estàs ple d'entusiasme, i la teva ment tendeix a portar tot al terreny més passional, creient per moments que totes les mirades se centren en el teu irresistible atractiu.

En els negocis seràs molt prudent amb cada cosa que dius i que fas; no donis la teva paraula d'honor en tasques que després no seràs capaç de dur a terme.

Tanques la setmana en un aspecte tranquil pel que fa al teu benestar. Destacaràs, de la mateixa manera, en la pràctica i en la competició esportiva; si tens un torneig els teus rivals poden tremolar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En l'àmbit amorós Venus et protegeix fent d'aquest diumenge una jornada harmoniosa que compartir feliçment amb la teva parella o cònjuge. El solter se sentirà segur amb les decisions que està prenent en la seva vida.

El lleoní que treballi es trobarà que companys o clients tenen ganes de brega però sabrà evitar els conflictes amb molta diplomàcia i aplom. Els qui més difícil ho tindran seran els nadius professionals del sector turístic.

És un dia perfecte per a exfoliar el teu cos amb cafè, perquè t'ajudarà a eliminar l'excés de líquids prevenint la cel·lulitis.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Viuràs un petit desencantament; de manera casual descobriràs com presumptes amics (o familiars) parlen a la teva esquena i jutgen de manera severa la teva manera d'entendre les relacions, potser perquè ets massa liberal, o excessivament conservador.

Tot el que succeeixi relacionat amb el treball i els negocis serà bo per a Virgo, que sap esprémer el temps, i que no està disposat a entretenir-se en banalitats.

Si t'evites els esforços excessius, millor; el dia està destinat al teu descans i la teva diversió. Si gastes totes les teves bales, demà dilluns no hi haurà qui t'aixequi del llit.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Pots observar fàcilment la psicologia de les persones pròximes a tu i identificar els seus patrons emocionals ocults. Avui buscaràs establir connexions emocionals profundes i honestes.

En el professional, has de tenir més en compte els requisits del lloc de treball, sobretot les que juguen un paper important en la creació de bones relacions amb els col·legues.

En la salut, hi haurà moments en els quals no voldràs fer res en absolut, però hauràs de recuperar la teva força de voluntat. En cas contrari, notaràs que ja no pots seguir com solies fer-ho i acabaràs en complet declivi.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Escorpí, per a aquest diumenge els astres t'adverteixen sobre possibles conflictes d'interessos amb algú a qui vols amb tot el teu cor. Malgrat els teus esforços, no aconseguiràs trobar l'enteniment.

Aquest diumenge tindràs una brillant idea en forma sobtada que podria ser font d'abundància i prestigi. Respecte dels diners rebràs una oferta per a fer de la teva llar un lloc cada dia millor.

La vida espiritual semblarà ser el millor camí per a trobar l'equilibri en la salut que anheles.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters, reben l'ímpetu necessari per a tenir clar el que desitgen en una unió sentimental i emprenen la cerca de la persona adequada. Encara que en el fons saben que l'amor no es busca, ens troba.

En el laboral, tan aviat com els planetes comencin a moure's cap a la teva sisena casa solar de productivitat, és possible que et trobis bastant ocupat.

En la salut potser et torna a molestar una malaltia muscular que sol fer la seva aparició de tant en tant. Probablement has deixat de costat les pautes que havies de seguir.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Capricorn, rebràs un valuós consell que t'orientarà respecte de la millor manera d'actuar en un assumpte romàntic que t'inquieta. Aquest diumenge mantingues la distància, algú que t'agrada pot estar massa segur del teu amor.

Ha arribat el moment que aprenguis a fer màgia. Per la Llei de Vibració cada idea que creua la teva ment crea una possibilitat de ser part de la teva realitat.

Necessites resoldre alguns assumptes de salut que et molesten des de fa un temps.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe segurament estan tractant d'impressionar a algú, el consell de les estrelles és que siguis tu mateix. Si actues amb naturalitat, aquesta serà la millor carta de presentació.

En l'àmbit professional, has decidit deixar de costat aquestes grans aspiracions que tenies, i de moment continuar treballant dia a dia on estàs ara. La qual cosa no significa que no tinguis clar que en algun moment faràs el salt.

En la salut és possible que alguns nadius del signe es constipin o pateixin algun problema relacionat amb les vies respiratòries.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Creuaràs algunes mirades furtives i sensuals amb un algú desconegut. Peixos, llança't per a demanar-li el seu número de telèfon. Si tens fills petits estaran molt esvalotats i se sentiran una mica frustrats.

Si treballes, tendiràs al desordre el que dificultarà les teves tasques i la teva concentració. Les teves últimes compres impulsives desestabilitzaran la teva economia domèstica i el teu cònjuge tindrà una xerrada seriosa amb tu sobre aquest tema.

Compte amb prendre massa te Chai, conté te negre i podria minvar els teus nivells de ferro. Et preocuparàs pel mal estat de salut d'un ser estimat.


Comentaris

envia el comentari