L'horòscop diari del 9 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Quin aspecte del teu amor desitjaries millorar, què és el que falla i que et fa menjar-te el cap una vegada i una altra? Procura definir bé aquesta pedra que t'impedeix avançar i fes partícip a la teva parella per junts buscar una resposta, una solució.

Perquè continuïn les teves ganes de ser més ben professional i ser capaç de fer autèntiques riqueses, necessites creure més en tu mateix. I sobretot, deixar de comparar-te amb altres companys.

Sembla bàsic però no ho és: l'estat de plenitud, de benestar absolut té un munt d'ingredients com la dieta , el son, l'exercici físic, la llum del sol, la connexió amb la naturalesa. Potser creus que tens algunes d'aquestes necessitats més que cobertes, però igual et falta l'últim: sortir a l'aire lliure.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Venus, el planeta de l'amor, està molt protector amb tots els teus sentiments i apartarà de la teva vora qualsevol persona que no tingui el potencial suficient per a fer-te feliç. En alguns casos, t'ajudarà al fet que tu mateix t'adonis.

Els qui estiguin guanyant uns diners fàcils a través d'activitats poc ortodoxes han de parar ja. L'avarícia pot ficar-te en greus problemes.

Hauràs de lluitar contra la mandra perquè s'aferrarà a tu amb força. Somiaràs amb una vareta màgica, que aconsegueixi que les tasques de la teva llar es facin soles o que descendeixi el munt de tasques pendents.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els membres de la teva família necessitaran més atenció de la que pots brindar-los durant aquest matí i això et portarà a començar el dia una mica rondinaire. El mal humor no és un bon conseller i quan et deixes portar per un estat d'ànim negatiu t'assembles a un ancià i perds tota la teva frescor i alegria.

L'arribada de Saturn al signe d'Aquari pot portar a la vida dels nadius del primer deganat del signe de Bessons una tendència limitant en el que es relaciona amb els temes judicials.

La teva salut serà bona en general però els aspectes planetaris mostren una energia baixa i una sensació de fatiga i cansament. Treu les males vibracions del teu voltant i veuràs que la vida torna a ser bella i afable.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest dilluns podràs aprofitar qualsevol esdeveniment al qual acudeixis per a conèixer gent interessant, sigui un congrés per treball, una representació teatral o un partit de futbol. Roman atent als estímuls i comprovaràs que hi ha persones amb els teus mateixos gustos i inquietuds.

La setmana comença una miqueta convulsa, per un desajustament de diners; els astres apunten en la direcció d'antics deutes familiars, que intentaran reclamar-te amb mètodes poc ortodoxos. No és que vagi a haver-hi episodis violents, però sí de faltes de respecte i educació.

La teva ment està més cansada del que puguis imaginar, i per això, durant aquest dilluns podries sofrir alguns bloquejos. Situacions en les quals et quedes immòbil, en les quals la teva capacitat per a reaccionar queda adormida.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Per al solter, l'aspecte positiu de Venus amb el Node Nord l'ajudarà a fer les eleccions correctes quan a establir noves relacions personals. La teva mare o una figura materna necessitarà de la teva ajuda. Encara que no ho digui expressament està passant per un mal moment i necessita el teu suport i afecte per  tirar endavant.

És poc convenient signar contractes, fer compres i, sobretot, inversions. Experimentaràs una sensació d'urgència per dur a terme totes les teves tasques i dir certes coses de manera impulsiva de les quals després podries penedir-te.

Amb la lluna plena en Vegre és el moment d'acte-examinar-te i veure si estàs complint els teus objectius quant a salut es refereix (exercici i alimentació.). I és que, recorda que és una de les coses que et demanava la gran energia del stellium de Gener: millorar les teves rutines i salut, ho estàs complint Lleó?

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Saps que la teva història d'amor està una miqueta mecanitzada, que tant la teva parella i tu feu les coses sense pensar. Que us deixeu portar allà on el corrent dicta i que a poc a poc es dilueix la vostra personalitat i la vostra meravellosa essència.

Júpiter i Mercuri et donen coratge i tenacitat per a demanar justícia en temes econòmics. Així, no sentiràs gens de vergonya per demanar-li a algú a qui vas prestar una xifra alta de diners (o un article de preu elevat, com un vestit d'alta costura, o un ordinador) que t'ho retorni.

La teva pell està una miqueta seca i no li estàs donant la importància que es mereix. No fa falta gastar-te molts diners en el supermercat, pots emprar productes barats i naturals com l'oli de ricí (saps que és un potent regenerador cel·lular?).

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui per a l'amor dels nadius de Balança augura un dia on es mostraran resilients i molt sensuals. Venus retrògrad tindrà una important influència en els seus tractes amb el seu cònjuge o parella.

Quant a les teves perspectives financeres, el flux de diners s'enfortirà i podràs començar nous projectes financers en societat amb uns altres. Tant el teu cònjuge, com els teus contactes socials contribuiran al teu creixement monetari.

En relació amb la teva salut, les malalties cròniques rebran alleujament i els problemes de salut menors podran ser atesos amb l'atenció mèdica adequada. La bona salut farà que et sentis molt alegre i optimista.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La constant és l'amor per als nadius del teu signe en començar la setmana. Estàs sentint els efectes d'un encanteri que no cessarà i que et portarà a reconèixer noves dimensions de l'amor. Fins i tot podries estar vivint escenes que mai abans vas imaginar.

La sort s'ha posat del teu costat Escorpí i avui aconseguiràs un objectiu que tenies al cap des de fa temps i semblava inassolible.

Si existeix alguna cosa en tu que fa que et sentis avergonyit, ha de treballar ja en això per a superar-ho. Tot el teu ser és perfecte i amb petits canvis podries aconseguir que es transformi allò que no et satisfà. Estima't amb tota la teva energia.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció en l'amor avui Sagitari diu que les relacions familiars podran continuar sent cordials de moment. També podràs gaudir d'un vincle agradable amb el teu company de vida i passar una estona agradable i de qualitat amb ell o ella.

Respecte als assumptes financers, estaràs en condicions de complir amb tots els teus projectes o plans còmodament amb l'ajuda dels teus estalvis. No obstant això, pots incórrer en despeses no desitjades per a satisfer les teves necessitats diàries.

En relació amb la salut, és molt possible que gaudis d'una bona salut sense estrès ni tensió. El teu èxit i l'alegria resultant també poden ajudar-te a mantenir-se sa i cordial.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les relacions troben un llit afable i agradable encara que sense massa passió. Si et sents estafat per la teva parella, potser estàs exigint massa i no estàs podent veure els límits de l'altre. No tothom està fet per al mateix i comprendre les diferències et portarà a ser millor persona.

És un dia excel·lent per acabar els detalls d'una venda, conèixer les condicions d'un contracte i investigar sobre els productes que es troben actualment en el mercat competint amb la teva oferta.

Tens la benedicció dels astres per a començar, si resulta oportú, tractaments mèdics que estiguis postergant o que hagin requerit del teu esforç personal. La lluna en el signe de Virgo col·labora amb tu en tot el referit a la cerca de la salut i el benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció en l'amor per als nadius deAquari avui parla d'una veu interior tranquil·la i silenciosa que l'ajudarà a afrontar qualsevol repte que se li plantegi en la seva vida amorosa. La teva zona de confort serà posada a prova.

Per a les teves finances, la predicció d'avui pronostica que continues en la mateixa línia que en dies precedents. Això implica la cerca de nous sistemes econòmics que et permetin viure una vida menys consumista i més equilibrada.

A nivell emocional i anímic, tot indica que et sentiràs bé amb tu mateix i amb els altres. Et sents relaxat i confiat i això es tradueix en millors relacions amb els quals t'envolten, siguin amics o coneguts.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sí, estàs enamorat, se't dibuixa un somriure en el rostre quan reps un missatge d'aquesta persona tan especial. Sents papallones en l'estómac quan el veus i els seus petons són com una recàrrega potent d'energia que augmenta la teva felicitat. Tot va vent en popa i tots els senyals indiquen que has trobat la teva ànima bessona.

Tens un aspecte molt favorable en el teu cel per ensenyar-li al món el teu propi negoci. Sobretot si ho fas per vies tecnològiques (televisió, ràdio o diaris digitals) o internet (xarxes socials, e-mail màrqueting, o networking)

Els aspectes i energies planetàries són òptims si busques concebre un fill, sigui dins d'un matrimoni o de manera monoparental. Un bebè desitjat és un dels majors regals en la vida. Encara que també suposa renunciar a moltes coses i augmentar de manera considerable les responsabilitats és una experiència meravellosa.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari