YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 9 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 9 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu amor propi està en un moment baix; en alguns moments d'avui pot ser que et sentis una persona més aviat lletja, i no sabràs què fer amb la teva cara i el teu cos per a malbaratar elegància i distinció.

En el treball tot anirà bastant rodat en aquest dia, d'una manera gairebé excepcional; respiraràs tranquil en gaudir d'un inici de setmana ni ardu ni tediós.

El teu cel té un bon aspecte, la qual cosa és un bon auguri per a la teva salut. No sols la teva resistència serà sòlida, sinó que adoptaràs sense massa esforç una higiene de vida molt millor.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La presència d'algú nou agitarà la teva manera de veure el món així com el teu cor. És algú que desperta una magnètica atracció, que les ganes d'estar prop d'ell o d'ella va més enllà d'un capritx.

El temps és el teu principal enemic en assumptes de treball. Et turmenta la sensació que els dies són molt curts i que no et dóna lloc a realitzar totes activitats.

Hauria de produir-se una gran treva en la teva salut. L'estat d'ànim bel·ligerant que has estat mostrant últimament donarà pas a una actitud conciliadora.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'haver buidat els conflictes vinculessis deixa espai energètic a buscar un major benestar i progrés material de la parella. Aquells nadius que es troben solters sabran descobrir l'amor en la mirada d'algú molt pròxim.

Hi ha excel·lents moviments en la teva vida financera. La força creativa de Mart en el teu signe et brindarà en aquest moment força i motivacions per a aconseguir les teves metes. Tindràs el coratge per a enfrontar desafiaments i donar un gir a la teva situació econòmica.

L'estrès produeix molèsties que no tenen gens de transcendència i poden millorar si descanses prou

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aprofita aquest dimarts per a aconseguir una ràpida reconciliació que se celebri amb focs artificials. En la vida i en l'amor no hi ha malament que cent anys duri sempre que tinguem ganes d'arreglar allò que està fallant.

El treball que aconseguiràs amb perseverança et farà guanyar el tan merescut èxit amb el qual somies. La gent no dubtarà a confiar-te responsabilitats en les àrees que domines.

Comprovaràs que en aquesta vida voler és poder. Fes un desafiament amb tu mateix i veu per totes per a superar una malaltia o millorar la teva condició física.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El solter actuarà amb cautela en les cites i converses, sent una cosa escèptica amb les floretes que li brindin. El teu sentit de l'humor serà bastant sarcàstic i punxant, i la teva parella podria prendre-li-ho com un atac.

Amb Mart en Bessons és un període de sort per als nadius de Leo periodistes, cítrics i polítics enfocats a una visió humanitària, on la tecnologia estigui al servei de les persones. En la mateixa línia et semblarà interessant el moviment zero waste.

Podries tenir els turmells inflats, evita portar calçat que t'estrenyi en aquesta zona i opta per sabates obertes.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest dimarts estàs surant en un núvol romàntic; tens una bona dosi d'optimisme i veus tot de color rosa,i permetràs que cap bruixa malvada espatlli el teu particular conte de fades.

Les teves obligacions familiars podrien xocar de front amb els assumptes de treball, amb horaris que se solapin. Desconfia de la publicitat agressiva (sobretot en línia), on veuràs uns certs productes d'aprimament gairebé miraculós.

Descarta utilitzar medicaments sota el teu propi criteri, segueix sempre les indicacions d'un doctor. No oblidis els riscos d'una ràpida pèrdua de pes són majors que els beneficis.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per als solters del signe, la realitat es presenta sense vels, així que pren-ho o deixa'l! El que se segella durant aquests moments podrà arrelar-se i el que no té manteniment, serà demolit.

En el laboral, la majoria de les gestions estaran a càrrec, en gran manera, dels altres. L'aprenentatge d'avui, per tant, serà romandre ferm i obert a les fonts de progrés.

Producte d'aquesta frustració sorgiran algunes malalties que podrien complicar-te l'existència si no les atalles a temps, però et trobaràs amb ànims suficients per a no deixar-te vèncer.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La lluna ha ingressat al signe d'Aquari i s'acosta a Saturn i des d'allí mantenen una relació de tensió amb la teva energia astral, Escorpí. Aquest trànsit lunar et portarà a sentir fredor en el cor.

Una necessitat de llibertat per part d'un integrant de la teva família et genera preocupacions i tristesa. Si estàs buscant una nova ocupació els astres afavoreixen a aquells que s'exerceixin en telecomunicacions, el periodisme i el màrqueting.

Avui et sentiràs molt bé si et deixes portar per l'alegria que habita en el teu interior i ignores els problemes almenys una part de la jornada.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui revela que els amants, nuvis i els vincles del cor estan exaltats. És el moment de crear, procrear i gaudir dels plaers de la vida.

En el terreny professional, et notes ràpid, eficaç i molt atent al que t'envolta, cosa que significa prosperitat i recompensa.

En la salut, hi ha molta energia en joc, així que procura canalitzar-la en coses productives i positives i treure-li el màxim profit a aquesta etapa. La teva salut, per tant, es beneficia d'aquestes influències més que positives dels Astres.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No hi ha tresor més gran que saber-se estimat i tu honraràs aquesta sensació posant el millor de tu per fer d'aquest un dia perfecte per a tots els que prenguin contacte amb tu.

Avui pot ser que els teus assumptes no flueixin com ho desitges. Tot sembla obstruir-se i no hi ha manera de concretar cap detall important.

Les hores semblaran diluir-se en moviments sense sentit. Aspectes planetaris una mica difícils poden estar indicant oblits i distraccions. Vigila, Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Et convé fer els primers passos cap a la teva pròpia felicitat. Sense aquest camí caminat, els aiguaders solters difícilment estaran en disposició de trobar el que busquen en l'amor.

En el treball, es produeix un moment clau d'informació, assessorament i difusió. Al mateix temps, les vies i els sistemes de comunicació es tornen flexibles per a deixar entrar i sortir el tremend cabal d'idees.

Quant a la salut, avui físicament et trobaràs bastant bé, encara que pot ser que tinguis algunes petites molèsties musculars que, no obstant això, tindran un alleujament ràpid.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter embruixarà a aquesta persona que li agrada amb murmuris eròtics i gaudirà d'una vetllada digna de no oblidar. Venus somriu als matrimonis i parelles estables amb un dia romàntic i divertit. Semblarà que tothom necessita un psicòleg per a parlar dels seus problemes i el trobaran en tu.

Hauràs de tenir paciència i diplomàcia perquè aquestes persones no retardin les teves tasques.

Els bacteris dels nostres intestins poden influir en malalties neurodegeneratives. És per això que has de cuidar molt la teva alimentació i que la base siguin llegums, vegetals, fruita i llavors.


Comentaris

envia el comentari