L'horòscop diari del 9 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 9 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs dret a viure una vida en parella molt serena. Trobaràs una veritable complicitat amb el teu cònjuge, descobrireu nous punts de vista que teniu en comú.

Et faràs moltes preguntes sobre la teva professió, sobretot, si és necessari treure la màscara a aquestes persones que s'aprofiten del teu treball i de les teves bones intencions.

Buscaràs noves maneres d'escapar de l'estrès, aquest mal intangible i que tan poques vegades aconseguim comprendre. Les responsabilitats familiars i laborals et tenen molt saturat, i hauries de delegar alguna d'elles.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens ganes de ser el centre de totes les mirades, i que les teves oïdes s'omplin de compliments i floretes. Buscaràs regnar com ser suprem el cor de la teva parella, i portaràs molt mal que tingui nous amics i que faci plans sense comptar amb tu.

Rebràs notícies sobre un viatge relacionat amb negocis, o amb algun projecte en el qual estàs (o has estat) implicat. Com més lluny estiguin els teus projectes, més possibilitats tindràs d'èxit.

Et falta treballar la qualitat del teu somni; últimament no descanses tant com deuries, potser a conseqüència dels malsons.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius del signe dels bessons que estan passant per un temps de distància amb la seva parella, sigui per motius professionals o per discussions, no deixis de comunicar el que sents.

Amb la Lluna en el meticulós signe de Verge, pots caure en el parany de creure que el desordre és el teu major enemic quan en realitat el desordre està al teu ambient de treball.

El teu estat físic i la teva salut és molt bo, Bessons. Fins i tot si sofreixes de petites malalties, trobaràs una manera de sentir-te millor.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu caràcter serà voluble, fins i tot podria dir-se que seràs un dels signes amb pitjor sentit de l'humor. I si no està disposat a fer algunes concessions per a millorar les teves circumstàncies amoroses, aviat sorgiran problemes.

En el treball, aprèn a mirar més enllà de les teves pròpies ocupacions, i pensa en la teva empresa o negoci com un equip. Perquè funcioni la cadena cadascun de les baules ha de ser forta de manera individual.

Podràs netejar les males vibracions que es queden a la teva al voltant prenent un bon bany d'aigua calenta amb pètals de rosa i sals.


 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El teu amor es bolcarà sobretot en els teus fills, però també hi haurà moments per al romanç amb la teva parella. El solter podria trobar a l'amor de la seva vida en alguna activitat creativa.

Els astres afavoriran als nadius de Lleó emprenedors i tibaran el dia de què tinguin treballs per compte d'altri o molt rutinaris, fent que aquests últims visquin un dia envoltats de sorolls i discussions.

Tens malsons? Et despertes a mitjanit? No et sents a gust a casa? Necessites fer una prova d'energies negatives en la teva llar i, posteriorment, una neteja energètica.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva situació sentimental es torna més interessant que mai, i estar feliç es convertirà en una prioritat en la teva vida. Necessitaràs el suport del teu cònjuge més que mai i li diràs les coses que sols callar per vergonya, com per exemple, el molt que li estimes.

El cel es veu bastant negatiu en termes de treball; et sentiràs petit dins del teu lloc habitual, i tindràs molta por a cometre equivocacions.

Tindràs un apetit molt peculiar, et vindran de gust aliments que mai menges. Això sí, després no et lamentis quan estiguis pujat a la bàscula.

 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Balança necessitaran recompondre els seus llaços afectius tenint en compte que per a rebre també s'ha de donar. Has de sortir de la teva visió egoista de les relacions i entrar en una manera de relacionar-te més oberta i tolerant.

Les condicions que se'ls presentaran als nadius de Balança en el terreny professional seran particularment ambivalents.

En la salut, l'inici de la trajectòria directa de Mart en Àries, parla del coratge per a lluitar pels teus somnis i finalment Neptú directe en Peixos suggereix una redescoberta cerca espiritual. També tendiran a pensar en gran.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Pots demostrar els teus sentiments per mitjà d'accions concretes com ara una invitació a un passeig, una nota en el refrigerador en les quals expressis amb tendresa els teus sentiments. No desatenguis els reclams d'algú que demana més presència de la teva part.

Potser és bo que avui no prenguis nous compromisos financers. Acceptar prendre un deute per un capritx seria molt mala idea. Els astres mostren que vius una tendència exagerada a confiar en recursos que encara no han arribat a les teves mans.

En aspectes relacionats amb la salut dels escorpins només hi ha bones notícies.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Moltes vegades te'n vas als extrems i això fa que les teves relacions de parella siguin caòtiques, o en ocasions tòxiques. Deixa enrere tot aquest drama i comença a construir la relació que realment vols.

En el terreny laboral, has de buscar la manera de distribuir millor el temps. No sempre hauràs d'estar treballant tot el dia. Francament, no és del tot sa.

En la teva salut, has d'estar molt atent al teu sistema respiratori. Pot ser que contreguis una grip o un simple refredat, però podria ser una mica més seriós.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs en una relació que recentment s'inicia però que creus que s'encamina cap a la consolidació, no has de témer ni sentir inseguretat. L'amor està garantit.

En l'intel·lectual arriben energies favorables que t'indiquen que vas pel bon camí. Si ets d'aquells nadius del signe que estan cursant els seus estudis universitaris, alegra't, els astres et donen suport. Potser et veus involucrat en una situació en la qual et faran viure un conflicte com si es tractés de la fi del món.

Els astres indiquen que la salut dels nadius del signe de Capricorn és bona.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor s'aveïna una revolució per a Aquari, perquè una relació estable es basa en la sinceritat, l'amor, la complicitat i Aquari guarda alguns secrets a la seva parella que està desitjant confessar-li.

D'altra banda, la possibilitat que es produeixin canvis inesperats quant a les fonts d'ingressos i als llocs de treball també seran imminents.

En la salut, segurament notaràs molèsties en les articulacions i la teva salut en general es podria estar ressentint perquè no pots moure't amb facilitat. No obstant això, no deixis de fer-ho.+

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Parlar de manera sincera amb la teva parella serà terapèutic i aquesta podrà comprendre't a un altre nivell. Explica-li les teves pors, no sobre la relació, sinó sobre el món en general. Això crearà un vincle més fort entre vosaltres.

En el treball, et semblarà que tot i tots estan en contra teva. Estaràs de mal humor i els teus plans no sortiran tal com tenies previstos. Jornada favorable per a inversions i per a obrir comptes d'estalvis conjunts.

Hi ha algú de qui no t'has pogut acomiadar com tu volguessis? Peixos, no podràs avançar fins que no diguis adéu i tanquis aquest capítol.


Comentaris

envia el comentari