ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

L'horòscop diari del 9 d'octubre

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 9 d'octubre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest divendres els teus amors estan pausats. Des del més profund del teu cor esperes una evolució que no s'acaba de materialitzar, i anheles aventures, de qualsevol mena. La rutina t'asfixia, i necessites tirar-li més picant al teu dia a dia.

Saps utilitzar al màxim el teu temps en l'àrea professional. Sigues atrevit i porta endavant aquests projectes que sempre deixes per a més endavant, potser perquè et fa por complir els teus somnis.

Comptaràs amb una bona protecció astral en matèries de salut; només has de posar una mica de seny en les teves accions.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Apostes per la tranquil·litat en l'avantsala del cap de setmana. No vols grans sorpreses, encara que tampoc passar un divendres anodí i predictible. Per fortuna, Venus et donarà una bona dosi de passió, i t'interessaran molt les emocions fortes.

Tens un sisè sentit que et guia cap a la fortuna, el qual hauràs de combinar amb el més aspre realisme. I és que igual ara mateix les coses et van bé, però no per això has de viure a cor què vols.

T'interessaràs pel teu aspecte i per lluita contra l'envelliment. D'altra banda, podries enfrontar-te a lleugers problemes respiratoris.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Pot ser que et sentis massa excitat o confús, i que per un moment creguis que desitges seguir en una relació i al cap d'unes hores la teva ment canvia i preferiries ser lliure per a experimentar altres relacions obertes.

Si estàs a la recerca d'una nova ocupació, potser avui no és un dia propici per a entrevistes però si és una jornada especial per a començar noves relacions que augmentin els teus contactes socials.

Comença avui mateix a fer exercicis de concentració, pot ajudar-te a guiar la teva energia de manera correcta.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Cranc, et trobes potser en el dia més sensible de tota la teva setmana. Experimentes els sentiments i emocions amb força, celebres amb felicitat els èxits d'aquells que vols, i de la mateixa manera, et preocupes molt pels seus problemes.

Sigues molt reservat amb aquestes informacions que es poden considerar secrets professionals; al teu voltant pot haver-hi llops amb pell de xai que esperen que els revelis alguna dada sucosa per a treure-li una bona tallada.

L'estrès pot afectar aspectes tan quotidians de la teva vida com la memòria.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la Lluna a Mercuri en Escorpió estaràs molt introspectiu i mostraràs interès per l'ocult, l'espiritualitat i el misteriós. És per això que la teva parella podria comentar-te, preocupat, que et nota distret.

Se't passarà pel cap provar una manera de vida diferent, més al marge del socialment acceptat. En la teva ocupació, la falta d'atenció als petits detalls que sempre tens, faran que les teves tasques d'avui no siguin tan polides com de costum.

Seria positiu que realitzessis un bany d'aigua amb sal marina per a netejar el teu cos d'energies negatives.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest divendres tindràs una especial facilitat per a acostar postures amb les persones de les quals t'havies distanciat en els últims temps. Amics amb els quals vas deixar gairebé de parlar-te per una ximpleria, o familiars amb els quals vas discutir de manera estranya en l'última reunió.

Tindràs mà rígida amb qualsevol persona que es plantegi trair-te professionalment. Tu aniràs de front, perquè la teva pròpia experiència ja t'ha demostrat que les deslleialtats es paguen a un preu molt alt.

La teva vitalitat serà excel·lent, tant que tot et semblarà fàcil. Aprofita per a provar noves activitats esportives.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Quant als sentiments, aquest és un bon moment per a pensar en projectes importants, com una convivència o el naixement d'un fill. Tot està de la teva part perquè el que iniciïs en el terreny amorós surti bé.

Quant al lloc de treball, aquest és un bon moment. També econòmicament, la situació està del teu costat.

En un nivell saludable, el cansament del període anterior deixarà espai per a una bona energia. Amb el Sol en el teu signe, hi haurà una bona recuperació, sobretot en aquesta primera part del mes.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Bones influències astrals poden donar com a resultat reconciliacions, un major enteniment dins de les parelles que es trobaven allunyades per diferents circumstàncies, però també poden donar-se inicis de romanços per a aquells que es troben solters.

Avui la vida mostra el seu costat amarg en matèria econòmica i creuràs que aquesta és impossible. Però del no-res algú porta una solució temporal que et dóna un respir.

La forma en la qual cuidis del teu cutis diu molt de la teva personalitat, Escorpí.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Cupid colpeja el teu cor perquè Venus i Júpiter en el signe, creen una atmosfera romàntica en la parella, et fan sentir cortejat, i també brinden als solters diverses oportunitats per a seduir.

En l'àmbit laboral, si des de fa alguns anys tens ganes de fer realitat un somni o un projecte a l'àmbit professional, pots aconseguir-lo.

En la teva salut, Júpiter en el signe també somriu davant la forma física, però vés amb compte de no excedir-te en el consum de greixos i begudes alcohòliques si ja tens uns quilets de més.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un dia perfecte per a l'amor i els assumptes afectius dels nadius del signe de la cabra, especialment per a aquells nadius que pertanyen als dos primers deganats del signe.

Posseiràs una gran energia disposada per al treball i coneixeràs les teves fortaleses. No hauries imaginat que eres amo d'aquesta profunda voluntat si el destí no hagués atret dificultats a la teva vida.

Els astres t'impulsen a moure't de manera enèrgica. Realitzar exercici, caminar amb bicicleta o nedar poden ser experiències molt revitalitzants.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Pot ser que et sentis una mica diferents de l'habitual i la parella ho notarà fàcilment. Això és precisament perquè tens el desig de manejar les emocions amoroses de la millor manera possible.

També podria haver-hi discussions amb els companys o amb el cap. És probable que algú et suggereixi nous interessos i fer-te emprendre un nou camí, però certament serà necessari avaluar bé l'assumpte.

En la salut, estaràs bé tant per al pla físic com per al psíquic. Una cosa més ocupada de l'habitual, especialment els últims moments del dia.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Necessitaràs sentir que la teva parella és també el teu millor amic. Tindràs la tendència a ser intransigent amb els teus fills i a coartar-los independència i llibertat.

Se't presentaran sorpreses o situacions imprevisibles en l'àmbit laboral. Però l'important no serà quines coses ocorreran sinó com reaccionaràs tu. Alguns diners prestats o que t'han prestat que involucri amistat i inversions pots ser una bomba explosiva que trenqui amb aquesta amistat.

En algun moment pots sentir-te desubicat i paralitzat a causa dels imprevistos. Davant aquestes situacions, respira profund 10 vegades i veuràs com la teva ment es desbloqueja.


Comentaris

envia el comentari