IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La predicció mensual del mes d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'amor mantindrà als nadius aparellats amb les emocions en constants pujades i baixades, i les sensacions a flor de pell. Les parelles que estan molt units faran el que sigui per a ser felices. Poden aparèixer algunes esquerdes fruit de la convivència però l'amor tot el curarà. 

A nivell professional, el nou mes serà positiu i t'ajudarà a progressar, a concretar els teus projectes. Somia en gran, trenca les cadenes de la monotonia i no tinguis por a l'èxit. Prendràs decisions importants i bones.

El teu entorn global t'hauria de generar un benestar relativament serè. Res et semblarà impossible en aquest mes d'abril: estaràs animat per un gran coratge i una tenacitat inusual.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La influència dels astres en el teu sector amorós indica que, sigui com sigui el teu horari i les teves ocupacions, l'èxit de la teva vida matrimonial es convertirà en una prioritat absoluta. Heu de comunicar-vos més l'u amb l'altre. Moltes vegades us escudeu a exercir el vostre rol de pare o mare i us oblideu de defensar el paper de cònjuge.

Tindràs cert temor a emprendre projectes importants. I fas bé, perquè no et fa cap falta córrer riscos innecessaris. Malgrat el teu entusiasme i que el vent ha bufat en les teves espelmes en els últims temps, la teva intuïció et pot jugar una mala passada en alguns negocis.

L'Horòscop dibuixa per a tu una bona vitalitat i una ment sòlida. En alguns moments experimentaràs una sensació de bloqueig, la qual cosa t'impedirà avançar.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest mes és especial per a l'amor per als nadius del signe dels bessons. Venus el planeta de l'amor fa la seva visita anual al teu signe i porta bonics moments i belles escenes romàntiques. Aquest planeta t'influencia de tal manera que aconsegueixes connectar millor amb tot el que es relaciona amb l'amor i la passió.

Els nadius de Bessons que es trobin en l'actualitat buscant una ocupació poden comptar amb l'augment de les possibilitats de trobar una valuosa oportunitat al llarg del mes d'abril. Els astres porten per a tu una onada de bones energies que t'ajudarà a augmentar el teu patrimoni.

Atendre la teva salut és sentir-te millor i més bell cada dia. Realitzar regularment els teus exercicis t'ajudarà a modelar el teu cos de la manera que has somiat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les parelles entraran en un període sentimental molt més satisfactori que l'experimentat en les últimes setmanes. El nadiu d'aquest signe tindrà una actitud optimista i càlida, i estarà segur de si mateix. Et notes més madur i reflexiu, i controles millor la impaciència.

No confies massa en la realització dels teus projectes, donada la conjuntura professional, que en alguns moments es percep incerta. Així que no et quedarà més remei que duplicar els teus esforços i pensar sempre en positiu!

Diversos planetes influiran en els sectors de la teva salut de la seva carta, cadascun amb el seu propi efecte. D'una banda, corres el risc, Cranc, de sofrir petites preocupacions psicològiques; però, per un altre, no tindràs problemes per a recuperar-te si està malalt.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Venus entra en Bessons en la teva zona d'amistats així que per a tu, seran una prioritat durant aquest mes. També t'adonaràs dels qui han estat lleials i quines persones només estaven al teu costat per al seu propi benefici.

Júpiter i Plutó aniran de la mà gairebé tot el mes en la teva zona del treball la qual cosa pot ser difícil. Els teus projectes laborals podrien esfondrar-se o trobar-se amb diversos murs. Hauràs de saber readaptar i reformular diverses vegades els processos o resultats.

La primera meitat del mes, el teu temperament tendirà cap a l'agressivitat i a donar ordres indiscriminadament a les persones del teu voltant. També seràs impulsiu i això podria portar-te a tenir un accident. Necessitaràs aprendre a calmar-te, respirar profund i baixar marxes per a no fer-te mal o no fer-li-ho als altres.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Comences el segon trimestre de l'any amb una dificultat: la de ser-li fidel a la teva parella. I és que respires erotisme pels quatre costats, i més d'una i de dues persones et llançaran els teixos amb molta descaradura. Tu sabràs si et val la pena arriscar el que tens.

No escoltis als que t'aconsellen que posterguis els teus somnis. Per contra, actua sense que li ho esperin, fes-te notar en aquest mes d'abril, Verge i vés a totes. Podràs sorprendre els teus competidors amb algunes jugades mestres, i la teva capacitat de reacció serà alta.

Tot anirà bastant bé en el costat de la salut. A vegades, la posició dels astres podrien fer mal en la teva moral, i que et tornis una mica negatiu, o fins i tot, que cometis errors del passat, potser convençut que ara tot sortirà bé.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció per a aquest mes d'abril en l'amor Balança, augura certs desafiaments durant les primeres setmanes del mes. A partir de la segona setmana en canvi, tot sembla indicar que a poc a poc bufaran vents més favorables per als enamorats.

Respecte al treball, tindràs un mes on en algun moment hauràs d'armar-te de paciència per a bregar tant amb companys com amb superiors. Estaràs algun temps esmenant errors comesos per uns altres.

En relació amb la teva salut per a abril, Balança, els Astres et revelen que no patiràs grans malalties que poguessin menyscabar la teva integritat física. No obstant això, serà un moment clau per a comprometre't del tot amb el teu benestar.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs necessitant declarar els teus sentiments, disculpar-te per una falta del passat o tenir una conversa important el millor moment és en la primera setmana del mes, ja que encara Mercuri i Neptú s'uneixen en bon aspecte a la teva zona zodiacal i augmenten l'empatia i la percepció.

La situació financera dels nadius del signe d'escorpí pot veure's travessada per conflictes en el si de la llar. És possible que hagis d'ajudar a un familiar major o potser es tracta d'una despesa extraordinària en el teu habitatge: una canonada que es malmet, una taca d'humitat un mur del menjador o la compra d'un nou refrigerador.

Aquest mes és el més apropiat de l'any per a ocupar-te de la teva salut, ja que l'energia astral es convoca per a assistir als nadius d'Escorpió i procurar un augment del benestar físic. Són dies òptims per a realitzar analítiques i revisions mèdiques ordinàries, quan la sanitat recuperi la normalitat.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop per a l'amor aquest mes Sagitari porta molt bons auguris. Durant gairebé cada dia d'abril, els arquers tindran sort en l'amor. Els Astres els són favorables, inspirant-los i impulsant-los de manera positiva. També es donaran reconciliacions entre aquelles parelles que estaven una mica distanciades i s'arribaran a acords que fins al moment poguessin semblar improbables.

Quant al treball i l'economia, els nadius del signe es veuran embolicats en un ritme gairebé frenètic. En tots dos casos, l'ús de la seva intel·ligència i perspicàcia els ajudarà a obtenir bons resultats.

Respecte a la predicció per a la teva salut a l'abril Sagitari, has de saber que no hi haurà grans canvis. Això serà molt bones notícies per als quals estan sans, perquè no hi ha previst que emmalalteixis o et sentis indisposat.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'excel·lent influència del planeta Venus en un signe de Terra afavorirà totes les relacions dels nadius de Capricorn. Gràcies a aquesta meravellosa presència astral gaudiràs de la teva vida amorosa d'una manera més senzilla. El contacte amb la pell i els sentits es desplegarà d'una forma molt més afable de manera que no hauràs de lluitar amb les teves idees ni prejudicis.

Els negocis  comencen a mostrar millores, si tens personal a càrrec, veuràs que la teva confiança en ells ha resultats. Per a alguns nadius podria tractar-se de l'arribada del retir o la jubilació, en aquest cas no creguis que el món s'acaba, s'obriran nous desafiaments i la creativitat fluirà de la teva ment com si es tractés d'una deu.

Si estàs esperant resultats d'analítiques o culminant tractaments és possible que el que esperis tingui certa demora, no obstant això el final serà positiu i podràs sentir-te lliure d'aquest problema o malaltia.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció en l'amor per al mes d'abril Aquari augura un començament una mica turbulent, perquè et costarà confiar en els altres. A més, hauràs d'aprendre a reduir la velocitat dels teus actes i a gaudir dels que tens. Un altre dels aspectes que hauràs de treballar aquest mes és l'egocentrisme.

Respecte a l'àmbit laboral, aquest mes porta als Aquari la possibilitat de concretar o manifestar projectes professionals que estaven amagats en la foscor. Hi haurà moments d'incertesa, però finalment, trobaràs el camí cap a l'èxit.

En relació amb la teva salut, la predicció de l'horòscop per a aquest mes diu que és moment de sanar velles ferides o malalties físiques. També parla de recuperacions i progressos quant a la salut del teu cos ser refereix.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El planeta de l'amor està en la teva zona de llar i família, però el fa en un signe d'aire així que no està especialment còmode aquí. Així doncs, l'amor tindrà forma de converses i d'intercanvi de coneixements. D'estimulació intel·lectual.

Els astres t'atorguen aquest mes beneficis a través dels escrits, de l'expressió oral, l'art de vendre i la labor de secretariat. Peixos, seràs un venedor molt persuasiu, però no sols de béns i serveis, sinó que sabràs vendre't a tu mateix i no hi haurà empresa que es resisteixi a contractar-te.

Serà complicat trobar l'equilibri entre el temps tot sol, amb la teva parella, família i amics. Aquest és un tema que et portarà de cap i et provocarà bastant estrès, molt més que el que puguis tenir en el teu lloc de treball.


Comentaris

envia el comentari