IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La predicció mensual del mes d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al mes d'agost 2020. La predicció completa dels astres sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 abril)

El nadiu d'Àries tindrà el cor preparat per tenir èxit durant aquest mes d'agost, i sabrà com aconseguir els mitjans per assolir l'èxit. El teu sisè sentit està molt desenvolupat, així com la teva capacitat per escoltar i comprendre a qui tens davant.

Aquest nou mes està marcat per una millora en el teu treball, una cosa que fins i tot es pot traduir en una promoció inesperada. Tu li donaràs benvinguda a qualsevol canvi, t'agrada evolucionar.

El teu estat d'ànim s'estabilitza i et preocuparàs més per l'estil de vida; et prendrà una mica d'esforç obtenir un bon aspecte.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de maig)

Les relacions amb la parella seran harmonioses, i cada cor donarà suport a l'altre fermament; i si en algun moment es produeixen malentesos, es resoldran ràpidament i sobre la marxa, sense deixar rastre en el vostre llibre d'amor. El solter se sorprendrà amb diversos expulsats.

Estaràs molt motivat per tenir èxit i fer diners. El teu cel t'inspirarà a no buscar només una glòria efímera, sinó alguna cosa més duradera; sents que la maduresa recorre les teves venes.

Hauràs de treballar per la teva autoestima; no t'agradarà massa el reflex de l'espill. Procura dir-te una cosa bonica cada matí al despertar.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

La proximitat entre Venus i el Node Nord és un indicador que resoldràs assumptes de manera definitiva que tenen relació amb els aspectes en què orientaràs la teva vida amorosa en el futur.

Per als nadius de el signe de Gèminis les bones energies en relació amb la feina continuen arribant. Serà a partir de l'ingrés de Venus en Càncer que comptaran amb excel·lents recursos pel que fa a diners i la fluïdesa en l'economia.

En línies generals la salut dels nadius de Gèminis es mantindrà en equilibri aquest mes

Cranc Logo

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

Et tornes un signe molt intrèpid, sense vergonya (i en alguns casos, d'escrúpols). Els astres et recomanen mantenir certa distància amb aquesta persona amb la qual estàs duent a terme un joc molt perillós, possiblement, a esquena de la teva parella.

Aquest mes es creuaran en el teu camí persones relacionades amb l'art i les antiguitats; analitzaràs fins a quin punt et val la pena fer inversions en alguna d'aquestes dues esferes (sempre amb l'adequat assessorament professional).

El sistema digestiu és el que més problemes et causarà; serà recurrent que et faci mal la panxa per gasos i digestions pesades.

Leo Logo

LEO

(23 de Juliol - 23 d'agost)

Si tens parella, la majoria de dies estaran plens de petons apassionats, carícies, rebolcades, mims i riallades. El sex-appeal de solter estarà en tot la seva esplendor i tindrà diversos pretendents.

Més complicat en el terreny laboral i professional. Predominarà l'ansietat, l'estrès, els canvis de responsabilitats, les reunions tenses amb superiors i les hores extra. Però també hi haurà bones oportunitats, sobretot les relacionades amb les inversions i acords comercials amb l'estranger.

El teu ple energia haurà balancejar amb moments de desconnexió,  sigui estant a soles o amb amistats. Recorda mantenir-te hidratat i no descuidar la teva salut mental.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

Aquest mes podràs trobar aquest èxit amorós pel que portes tant barallant, amb tanta discreció que hi ha gent que ni ho sospita. La teva intuïció et dirà quins camins has de triar, i a la fi d'aquesta, trobaràs la clau per aconseguir-ho.

El teu desig de fer-te destacar et farà centrar molt en la teva feina, i aconseguiràs trobar noves vies que explorar i en què créixer. Qualsevol meta està al teu abast, sempre que excloguis del teu vocabulari la paraula impossible.

Aposta pels esports suaus, podries lesionar, i més, en pràctiques en què hi ha contacte físic.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

En l'amor Balança, aquest mes hi haurà passió o conflicte a parts iguals. Mart en Àries, no tolera la fragilitat que erròniament es confon amb la debilitat. Per tant, en les teves relacions, espera, deixa anar i deixa anar l'ego.

Pel professional, si estiguessis implicat en algun projecte, es planejarà alguna cosa amb vista a un futur, durant aquest mes podria fer-se més patent, podent trobar tant suports com dificultats.

En la salut, l'harmonia i la bona forma física milloraran significativament. Estàs entrant en un dels períodes més feliços de la teva vida.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

Aquest mes els nadius de Escorpí es beneficiaran d'ingressar el dissabte 8 Venus al signe d'aigua, Cranc després de contactar amb el Node Nord. Aquest és un dia que pots marcar en el teu calendari ja que indicarà el to de les teves relacions afectives en la propera temporada.

La presència de Mercuri al signe de Leo els donarà l'impuls que necessiten per comunicar-se i fer el salt exhibint una capacitat creativa més competitiva que en altres moments de l'any.

La vida diària serà molt activa aquest mes pel que serà convenient administris la teva energia amb intel·ligència

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

Aquest mes Sagitari Les coses es veuen bastant bé. Els teus sentiments es tornen cap a la teva parella durant la primera setmana. Després, recolzat per Mart en Àries, l'amor és conquistador i ardent. A més, amb Venus en Càncer, acceleraràs els teus desitjos d'estimar.

En el terreny laboral, durant tot el mes d'agost, els arquers tindran nombroses oportunitats d'incrementar els seus ingressos, fer molt bons negocis i aconseguir excel·lents inversions.

Per a la teva salut, està previst que es vegi una notable millora en la salut física i espiritual dels nadius de l'signe.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

Mart a la zona relativa a la vida a la llar continua demanant que tinguis paciència i no permetis que la irritabilitat s'apoderi del teu caràcter, en cas contrari els xocs i els enfrontaments deterioraran la vida familiar, això és en especial per a aquells nadius que estan casats.

Aquells nadius que posseeixen deutes tindran un respir bé perquè els creditors els atorguin nous terminis de pagament o bé perquè aconsegueixen fer-se amb la suma necessària per acabar amb el problema.

Aquest mes la salut dels nadius del teu signe serà equilibrada i sense problemes de consideració

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

La predicció amorosa per als Aquari aquest mes d'agost, revela que aquells nadius que ja estiguin en parella, comptaran amb bones possibilitats de fer la unió. No obstant això, cap a mitjans de mes es produiran possibles conflictes a causa de comentaris de tercers.

En el terreny professional, tot i que alguns Aquari tindran diferències amb els seus associats, la majoria d'establir un vincle favorable amb els seus companys de professió.

En la salut per a l'agost, no patiràs problemes significatius, només hauràs de prevenir certes al·lèrgies que, tot i no revestir gravetat, podrien ocasionar moltes molèsties.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

Si treballes l'energia tensa de Mart i la transformes en una comunicació menys agressiva i més d'intercanvi dels planetes auguren un mes molt passional i sexual amb la teva parella. El solter tindrà pretendents però aquests no li interessaran.

Si saps explotar la teva creativitat i inspiració i aplicar-ho a la teva feina l'èxit vindrà a tu en forma de nous ingressos. A l'aturat li sorgiran un parell d'oportunitats laborals molt oposades entre si.

Petits problemes de salut et molestaran durant tot l'agost. Totes aquestes molèsties (dolors cervicals i de cap) estaran relacionades amb una mala postura corporal.


Comentaris

envia el comentari