rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Com detectar les infidelitats en els diferents signes zodiacals

Descobreix si la teva mitja taronja t'està traint
Cada signe del zodíac té tendència a actuar diferent en l'àmbit de les infidelitats | HoróscopoMágico.com

 

A la vida, una de les pitjors coses que podem experimentar és que ens traeixin, i en l'àmbit de l'amor passa el mateix. La infidelitat en una parella és un escull molt complicat de superar, a banda de ser un dels obstacles més freqüents i vigents dins de les relacions sentimentals. Sigui com sigui, el problema més important se'ns presenta quan ens demanem si la nostra parella ens està enganyant, perquè les nostres sospites poden no tenir una base sòlida i els indicis que tinguem podrien no ser rellevants.

 

 

Existeixen tantes infidelitats diferents com parelles hi ha al món. Cada parella, de fet, marca unes línies vermelles concretes. Per això, alguns consideren que una actitud determinada és una traïció en tota regla mentre que d'altres pensen que no té cap rellevància. Així doncs, cal que es defineixin de manera concreta les bases que aguanten la nostra relació i que ens comuniquem d'una forma directa i clara amb l'altre membre de la parella, tal com detalla 'Horóscopo Mágico', per tal d'evitar els dubtes. 

 

  Com pots descobrir l'engany de l'altre? 

  T'expliquem com pots esbrinar si l'altre t'és infidel | HoróscopoMágico.com

   

  El signe de l'horòscop de la teva mitja taronja pot ser-te molt útil a l'hora de saber si t'està traint. Únicament et caldrà obrir bé els ulls i examinar amb detall com actua. Fa un temps que ha modificat la seva manera de comportar-se? Ja no et tracta com abans o el/la notes estrany/a? No t'hi capfiquis més: aquí trobaràs tots els detalls per descobrir si l'altre et traeix, en funció del seu signe zodiacal.

   

  Descobreix si l'altre t'és infidel en funció del seu signe de l'horòscop

  Tot seguit, descobriràs com pots esbrinar si l'altre et traeix, segons el seu signe de l'horòscop. Únicament caldrà que et fixis en alguns detalls.

   

   

  Àries: aficions i activitats noves 

  Els Àries són persones entusiastes i dotades de molta energia. Això, de fet, pot esdevenir l'indici més revelador a l'hora de descobrir si un Àries ens està traint. Està començant a dur a terme alguna afició nova o a interessar-s'hi? Fa més coses que abans i passa més temps dedicant-lo a aquestes aficions i activitats noves? 

   

  Els Àries normalment ens avisen perquè adopten noves aficions i activitats | HoróscopoMágico.com

   

  En cas que hagis respost amb un sí a totes dues preguntes, podria ser que t'haguessis de preocupar. A banda d'això, si no t'inclou mai als plans nous que fa, potser és millor que et preocupis: en comptes de trobar una mitja taronja, podria ser que haguessis trobat una mitja llimona. Escapa't!

   

  Taure: olors diferents

  Als Taure els encanta l'estimulació dels sentits. Així, pots adonar-te de si l'altre t'és infidel amb una cosa tan senzilla com ara l'olor que fa la seva roba. Si notes una fragància diferent de l'habitual, això serà una pista de l'engany. Has d'anar amb compte, però, perquè hi ha altres indicis que, tot i que tenen igualment un vincle amb l'olfacte, no són tan evidents, com ara fer servir una nova fragància perfumada.

   

  L'olfacte és la clau per enxampar les infidelitats dels Taure | HoróscopoMágico.com

   

  Si t'explica excuses per intentar-te convèncer, evita caure a la seva trampa: posar-se un perfum nou és un signe força revelador de novetats destacades a la seva vida.

   

  Bessons: les mentides s'obren pas

  Si tens una parella Bessons, tenim una mala notícia: és un dels signes més complicats d'enganxar, perquè són autèntics experts a l'hora de construir artificis. Igualment, hem de dir-te que el signe de Bessons és un dels que té més tendència a ser infidel. Per aquest motiu, hi ha força probabilitats d'infidelitat amb aquest signe.

   

  Els Bessons infidels tindran molta tendència a dir mentides | HoróscopoMágico.com

   

  Manipulen molt bé i, a banda, els caracteritza la seva eloqüència: si es tracta d'obtenir algun benefici, mentiran de manera descarada. Ara bé, de la mateixa manera que en el cas dels infants, quan els Bessons diuen mentides això es detecta fàcilment, sempre que parem atenció. 

   

   

  Cranc: ja no és la mateixa persona

  No resulta gens fàcil que el tros de pa de Cranc cedeixi a passions baixes i actuï d'una manera tan imprudent que el condueixi a trair la seva parella. Ara bé, segurament resulta tranquil·litzador el fet de saber que si un Cranc t'és infidel, el pots enxampar fàcilment. El seu temperament canviarà dràsticament, i el seu cantó més afectuós i protector es transformarà en un comportament distant i defensiu.

   

  El Cranc infidel modificarà el seu comportament | HoróscopoMágico.com

   

  El fet de ser tan emocional té això: no contempla el terme «control». D'aquesta manera, si tens dubtes sobre una possible infidelitat d'un Cranc, únicament et caldrà seure, esperar amb paciència i observar atentament. 

   

  Lleó: els diners es mouen d'una manera estranya

  El totpoderós i ostentós Lleó no es contindrà a l'hora de gastar si t'enganya amb algú altre. Per aquest motiu, si et veus amb una persona Lleó i et demanes com pots saber si l'altre ha començat una relació en paral·lel amb la que manté amb tu, cal que sàpigues que l'indici més clar es troba al banc. 

   

  El compte bancari del Lleó et revelarà si t'ha enganyat amb algú altre | HoróscopoMágico.com
   

  Hi podrien aparèixer nous deutes, o extractes de despeses que no tenen cap mena de vincle amb tu i/o que no tenies ni idea que s'havien produït. Vigila els moviments de diners que hi ha al teu voltant i, si en veus de sospitosos, mira el problema de cara, amb convenciment. 

   

  Verge: la coqueteria l'envaeix

  Quan la teva parella té el signe de Verge, únicament et caldrà fixar-te en el seu aspecte per tal d'esbrinar si t'és infidel. Els Verge són persones modestes i tímides, i normalment no són gaire presumides. Això sí: en cas que algú nou aparegui a la seva vida i els interessi, poden modificar la seva aparença i dotar-se d'una gran coqueteria.

   

  Els Verge es cuidaran més del compte si t'enganyen | HoróscopoMágico.com

   

  Per això, si sobtadament l'altre membre de la parella es muda i es cuida més del compte i a aquest canvi d'imatge s'hi afegeix un increment de les ocasions en què surt sol, estigues alerta: podria ser que ja no fossis el centre de l'univers d'aquest Verge.

   

   

  Balança: les taques són delatores

  Les persones Balança, un signe de l'horòscop diplomàtic per excel·lència, no són perfectes: en algunes ocasions, tenen relliscades que els faran penedir-se del seu comportament. Si vols saber si una persona del signe Balança t'enganya amb algú altre, cal que recorris als ulls, que algunes persones diuen que són el mirall de l'ànima.

   

  Les taques delataran les persones Balança | HoróscopoMágico.com

   

  L'afició pels excessos i la bellesa dels Balança els farà tornar a casa probablement amb algun rastre de l'amant, perquè normalment la capacitat d'observació no és el seu fort. En els homes, el fet de tornar amb alguna taca de maquillatge els pot delatar i, en les dones, les taques de vi poden resultar d'allò més acusadores.

   

  Escorpí: els nervis li juguen males passades

  Les persones Escorpí tenen un punt d'excentricitat que podria fer-nos pensar que els seria molt senzill amagar les infidelitats. Ara bé, si estàs amb algú que té aquest signe zodiacal, cal que sàpigues que no resulta tan difícil esbrinar si t'enganya: la seva emotivitat titànica li pot fer una mala passada i pot revelar totes les coses que mira de mantenir en secret.

   

  Els nervis dels Escorpí seran molt traïdors | HoróscopoMágico.com

   

  Si ho vols esbrinar, et caldrà observar el seu comportament. En cas que els nervis apareguin i els dominin, oferiran explicacions d'allò més estranyes o no podran donar cap explicació, directament. Per tant, si surts amb algú que comença a vacil·lar quan parla amb tu o observes algun gest particularment estrany, podria estar-te enganyant i no saber com explicar-t'ho.

   

  Sagitari: la seva rutina s'altera

  Tot i que normalment els Sagitari són totalment sincers, en alguns casos poden acabar relliscant i endinsant-se en un mar de dubtes que no els deixi decidir cap on han d'anar. Ara bé, si vols esbrinar si la teva mitja taronja Sagitari es veu amb algú altre, caldrà que et fixis en els seus hàbits: normalment, la gent amb aquest signe del zodíac és de costums fixos, i totes les novetats o els canvis haurien de fer-te saltar les alarmes.

   

  Si una persona Sagitari canvia la seva rutina, hauries de sospitar | HoróscopoMágico.com

   

  Per tant, en cas que el teu enamorat o enamorada desaparegui al llarg d'una bona temporada o canviï algun dels seus costums habituals sense previ avís i sense oferir-te cap explicació raonable, podria ser que passés aquestes estones amb algú altre. Demana-li de seguida, no t'esperis.

   

  Capricorn: la feina com a excusa

  La teva mitja taronja es passa cada vegada més estona a la feina? Comença a arribar molt tard i a donar-li la culpa sempre als temes laborals? En cas que sigui així i que estiguis amb una persona Capricorn, cal que sàpigues una cosa: tot i que aquest signe sigui molt professional, no és gaire creïble ni racional que les coses canviïn d'una manera tan sobtada, i més encara si això no havia passat mai abans.

   

  D'un dia per l'altre, comencen a aparèixer viatges per feina | HoróscopoMágico.com

   

  Tot i que l'excusa més habitual és aquesta, perquè els Capricorn adoren la professionalitat i la feina, no t'enganyis: no és gaire freqüent que una reunió de feina s'acabi a la matinada ni que els viatges per feina siguin tan habituals. Que no et prenguin el pèl!

   

  Aquari: una perdició tecnològica

  Les persones Aquari es caracteritzen per ser la seva lleialtat i honestedat, però això no vol dir que en algunes ocasions no puguin ser presa de la traïció i la luxúria. En cas que et demanis com pots saber si un Aquari t'és infidel, cal que tinguis en ment que és un signe apassionat per la tecnologia: probablement els seus aparells electrònics tindran la clau delatora en aquest sentit. Per tant, si vols esbrinar si t'enganya, et caldrà fer una cosa que no és aconsellable: controlar-li l'ordinador i el telèfon.

   

  La tecnologia et farà saber si un Aquari t'enganya | HoróscopoMágico.com
   

  Ara bé, si vols evitar aquest comportament tan perjudicial per a la vostra relació, podries mirar de trobar més pistes: ha modificat alguna contrasenya, passa més estona enganxat o enganxada al telèfon, mira d'amagar-te allò que fa... Això et podria confirmar la seva infidelitat sense haver-li d'espiar directament els aparells electrònics, cosa que seria força perjudicial per a tots.

   

  Peixos: fan que t'allunyis d'ells

  Vols descobrir de quina manera pots saber si un Peixos es veu amb una altra persona? No és gens complicat. Sempre que són infidels, els Peixos miren d'amagar un dels trets que els caracteritzen: la seva sensibilitat. Ara bé, com que tenen una alta sensibilitat, no podran amagar-la sense deixar veure que hi ha alguna cosa que va malament. Un dels símptomes inicials d'això, de fet, que t'hauria de fer estar alerta, és el de sentir que mira d'allunyar-te d'ell o d'ella.

   

  Els Peixos, si t'enganyen, miraran d'allunyar-te d'ells | HoróscopoMágico.com
   

  Els Peixos tenen una gran dependència i necessitat vinculada amb les persones que s'estimen. Per això, si miren d'allunyar-te d'ells és un senyal inequívoc d'un canvi dins seu. El seu cantó més afectuós i afable fa que el millor per a tu sigui demanar-li directament què li passa perquè, a part de no mentir-te, intentarà no fer-te mal. Els Peixos són amor fins i tot en aquests casos!

   

  🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

  Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

  Comentaris