IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Esbrina les preferències sexuals de cada signe zodiacal

Tots els secrets que et calen per encendre el foc d'aquella persona tan especial

Cada signe zodiacal té uns gustos concrets a nivell sexual | Cedida

Saber com estimular-li el desig a l'individu que comparteix la seva vida amb tu és essencial per tal de preservar el vincle romàntic de parella perquè el sexe i l'amor, encara que de vegades no ho volem reconèixer, van junts de la mà, tal com afirma 'Horóscopo Mágico'. En cas que vulguis saber com pots fer que l'altre sigui feliç en funció del signe zodiacal que tingui, et presentem 12 claus que t'ajudaran a encertar-ho.

  • No et perdis: De quina manera viu el sexe cada signe de l'horòscop?

Les preferències sexuals en funció del signe del zodíac

A cada persona li desperten la passió uns elements concrets. Esbrina quins són en funció del signe de l'horòscop que tingui.

Àries, del 21 de març al 19 d'abril

Comparteixes la vida amb una persona Àries? Aleshores, si vols fer feliç algú amb aquest signe de l'horòscop cal que tinguis en ment que al teu davant hi ha l'empenta personificada, una persona que té un desig sexual enorme i molt difícil de saciar. 

Mira d'atacar l'Àries per sorpresa perquè dirigeixi tota l'atenció cap a tu. Per aconseguir-ho, és interessant posar al descobert la teva faceta més salvatge i mostrar-li, a través de la pròpia imatge, que bulls de desig. En cas que tinguis els cabells llargs, deixa-te'ls anar i mostra'ls esbandits. Igualment, mira d'incorporar el color vermell en alguna part de la teva imatge, ja sigui amb una peça de roba interior, als llavis, als complements que duguis... I, finalment, demostra-li la teva predisposició per tal de començar a jugar i ves-lo o ves-la provocant fins que l'encenguis del tot.

Un cop hagis calat foc a la seva metxa i estigui a punt de contraatacar, serà l'hora: rendeix-te a les seves mans i deixa que domini la situació.

Els Àries s'encendran si veuen el cantó més salvatge de l'altre | Cedida
 

Taure, del 20 d'abril al 20 de maig

Molta gent pensa que el toro de la roda zodiacal és massa fred perquè es pugui escalfar amb facilitat. Ara bé, únicament caldrà tenir en compte la clau que fa que s'encengui de manera natural: el sentit del tacte, tant el seu com el que fas servir tu per posar-lo a mil.

Si tens ganes d'esbrinar de quina manera pots satisfer una parella Taure al llit, cal que tots els racons de la seva pell quedin atesos i coberts, perquè tots i cadascun d'ells poden tenir un component eròtic molt fort.

Per començar a encendre una persona Taure, això es pot fer a través de carícies dolces i calculades a la mà mentre teniu una conversa, amb el frec de les seves cames en contacte amb algun dels teus peus mentre seieu a taula, o mentre seieu al sofà de manera relaxada, per mitjà d'un massatge capil·lar. 

Mira de dedicar prou temps al fet de recrear-vos amb les carícies que començaran a produir-se, amb olis que us ajudin a fer servir cada part del vostre cos per tal de proferir-vos carícies mútues. És interessant que tinguis ben a mà algun pot de xarop de xocolata o d'algun altre ingredient dolç per mostrar-li el camí que t'agradaria que marqués a la teva pell a través de la llengua.

 

Bessons, del 21 de maig al 20 de juny

En cas que tinguis ganes de satisfer les preferències sexuals d'una persona amb el signe de Bessons, primer de tot hauràs de treballar de valent els preliminars a través de l'estimulació de la seva ment, que bull d'activitat, i de la gran imaginació que tenen, que normalment tendeix cap als aspectes més tòrrids. Això ho pots fer per mitjà de preguntes de Trivial eròtic, per exemple.

Igualment, podeu dur a terme aquest joc de manera bidireccional, i és possible que tots dos us imagineu la intencionalitat d'aquest joc i que hi connecteu de seguida a través, simplement, de la paraula 'Trivial' poc abans d'encendre la flama de la passió amb mirades ben directes i còmplices.

Si us agrada jugar-hi a tots dos, podeu treure profit de l'augment de la temperatura i deixar que la passió us arrossegui. En aquest sentit, pot ser interessant que tinguis ben a mà un mocador suau i llarg per embenar-li els ulls, si et ve de gust, o per aconseguir que es quedi immòbil mentre fas que sucumbeixi al plaer més absolut.

Cranc, del 21 de juny al 22 de juliol

Si vols esbrinar de quina manera pots satisfer a nivell sexual una persona Cranc, cal que tinguis en compte que, per a aquest signe, la casa equivaldria a un temple, i és l'indret on se senten millor. Ara bé, no cal que tot es limiti al llit.

No hi ha cap racó que no valgui per tal de fer proves i experiments amb les postures més imaginatives que puguin proveir un grau de plaer desconegut fins ara. 

A banda, com que es tracta d'un signe que es vincula de manera important amb l'aigua, és interessant que s'aprofiti l'avinentesa per tal de gaudir d'una bona ambientació al bany, amb una llum tènue aconseguida per mitjà d'espelmes i amb boles d'oli perfumades que es desfan quan topen amb l'aigua calenta. No hi ha res millor que practicar sexe en un indret com aquest per poder desvelar la faceta més sensual d'un Cranc i per poder satisfer els seus gustos. 

.
Un bon bany sensual encendrà tots els motors dels Cranc | Cedida

 

Lleó, del 23 de juliol al 22 d'agost

En el cas dels lleons de la roda, no hi ha cap mena de dubte: per tal de fer-los feliços, cal que es concentrin els esforços en el fet d'alimentar-los el narcisisme.

És l'hora de fer una teatralització de la situació: primer de tot, fes que senti que és el centre del teu món, que disposa del teu desig i que et complau d'una manera d'allò més especial. 

Treu el teu cantó més interpretatiu i augmenta al màxim la reacció que tens davant de les carícies que et fa, que senti un 'feedback' molt intens quan et fa veure el seu desig. El cor li anirà a mil i et mostrarà la fera que hi ha dins seu, fins que acabi totalment esgotat o esgotada.

No t'oblidis de col·locar un mirall que us permeti tenir una bona vista de la vostra trobada plena d'erotisme. El fet de veure's al mirall mentre et complau suposa un gran afrodisíac per a les persones Lleó. En qualsevol cas, no dubtis de proveir-te de l'energia necessària, que et caldrà i molt.

Els miralls són clau per augmentar la satisfacció i el desig dels Lleó | Cedida

 

Verge, del 23 d'agost al 22 de setembre

Les persones nascudes sota el signe de Verge poden tenir unes preferències sexuals d'allò més impredictibles. Això és el tret que fa que aquest signe sigui tan complex, a banda de conferir-li també un punt estimulant quan es tracta de mantenir viu l'interès de l'altre a l'hora de fer que hagi de pensar en què li pot venir de gust a cada moment. 

Ara bé, una aposta segura per conquerir els Verge al llit és saber quines preferències tenen a nivell estètic, per tal de saber les coses que els encenen i les que no els agraden gens. Així, podràs sorprendre millor aquestes persones a través de detalls inesperats que els insinuïn les teves intencions: per exemple, posar-te llenceria totalment sensual sota alguna peça de roba que no ho sigui gens; mostrar-li un dibuix petit que tinguis al damunt de la pell o un missatge que et pots escriure al cos amb llapis d'ulls i que et serveixi per dibuixar també unes fletxes que marquin el camí que l'altre ha de seguir.

Si et mira amb una barreja de desig i sorpresa, pots tirar endavant amb aquest joc. Ara ja podreu deixar-vos endur per la passió dels petons i per l'exploració del cos de l'altre a través de la llengua, per exemple.

Balança, del 23 de setembre al 22 d'octubre

En cas que estiguis buscant la satisfacció d'una persona Balança, la nostra proposta és que, abans de trobar-vos, pugeu la temperatura de l'ambient per mitjà d'una pràctica com el 'sexting'. Així, anirà pujant la temperatura amb missatges que poden ser insinuacions d'allò més innocents o que poden derivar en textos ben descriptius i explícits que posin a prova la imaginació de l'altre i facin augmentar la seva libido a nivells molt importants.

D'aquesta manera, pots preparar una trobada d'allò més tòrrida que inclogui, a més, algun component a nivell visual, com ara fotografies sensuals que facin que encara bullin més de desig. Així, faràs una clara apel·lació al seu sentit de la bellesa i a la necessitat que tenen de comunicació, mentre els connectes al desig. Mira de dosificar aquests elements i aquesta entrega fins que us acabeu trobant, i d'apujar la intensitat dels vostres missatges de manera gradual.

Quan finalment us veieu, segueix fent servir el registre que ja havies emprat als missatges que us havíeu enviat, que pot ser molt tòrrid, innocent, més agressiu, més aviat passiu, etc. Ara, però, fes-lo servir cara a cara. Com que els Balança són d'un signe que s'abraça molt a la paraula, has de tenir clar que estarà esperant que materialitzis la fantasia que li has suggerit i que segueixis alimentant-li el sentit de la vista des del primer moment en què us trobeu.

Els missatges tòrrids encendran els nascuts sota el signe de Balança | Cedida

 

Escorpí, del 23 d'octubre al 21 de novembre

Si vols encendre el desig d'una persona Escorpí cal que tinguis clar que, de tots els signes de la roda, és el més eròtic. Per tant, en cas que vulguis saber com pots satisfer les seves necessitats i preferències sexuals, tingues en compte que el llistó és ben amunt però que l'esforç valdrà la pena, perquè en parella gaudireu d'allò més.

És una persona amb una alta sensibilitat, que de seguida s'altera. Ara bé, això també pot ser positiu, perquè en cas que li facis la sorpresa d'oferir-li una dosi calculada de dramatisme per començar a seduir-vos, no podrà deixar de seguir-te.

La millor sessió de sexe amb una persona Escorpí es produeix quan es reconcilien després d'haver-se enfadat. Unes persones d'allò més intenses!

Sagitari, del 22 de novembre al 21 de desembre

Si tens ganes d'esbrinar les preferències sexuals d'una persona Sagitari, cal que tinguis en compte que aquests individus es mouen sobretot a partir d'una set immensa d'aventures.

Així, caldrà que el sexe amb els Sagitari tingui un component d'improvisació i de creativitat, perquè els encantarà i encendrà la possibilitat que l'altre els faci una sorpresa. Per explotar al màxim la intensitat d'una persona Sagitari, serà molt interessant poder-la arrossegar cap a un cantó inexplorat i ben nou. 

D'aquesta manera, és important deixar de banda el sexe predictible que es pugui veure d'una hora lluny. Li agradarà molt més que al bell mig de la natura el sorprenguis a través de les teves insinuacions de desig i que us poseu a buscar algun indret per deixar anar la vostra passió i fer que augmenti l'adrenalina a través de la possibilitat que us descobreixin.

Sigui com sigui, aquest signe també és molt aficionat a un altre joc: fer un canvi de papers i jugar a ser algú que no s'és, quan no s'ho esperi. Així, li agradarà molt que feu veure que viviu una situació de ficció en què mireu de seduir l'altre com si no us coneguéssiu de res. Això farà que pugueu modificar les vostres dinàmiques més recurrents a nivell sexual, com si us calgués seduir una persona desconeguda.

Jugar a interpretar papers diferents pot ser molt estimulant per als Sagitari | Cedida

 

Capricorn, del 22 de desembre al 19 de gener

Si comparteixes la teva vida amb una persona Capricorn, és possible que hagis vist que es tracta del signe del zodíac més ambiciós de tots. Per això, en cas que no sàpigues ben bé com pots satisfer-los al llit, cal que sàpigues que es tracta d'unes persones que sempre volen el millor.

Per això, et caldrà veure què és més important per a ells i què valoren més a la vida, així com mirar de trobar la millor manera de fomentar les inquietuds que tenen connectant-les amb el sexe. Així doncs, si es tracta d'una persona amb un esperit materialista —un tret comú en els Capricorn—, el moment íntim es pot veure reforçat a través del luxe i d'alguna cosa que l'inspiri, com ara la llenceria, el lloc on estigueu, la decoració de l'habitació o la sala on us trobeu, els accessoris que duguis posats, etc. 

Igualment, els cal tenir la sensació que ho controlen tot, també a nivell sexual. Per això, si vols complaure una persona Capricorn et caldrà motivar-la i, un cop li hagis fet despertar l'interès, fes que agafi el control de la situació i posa't a gaudir: ell o ella segur que ja ho fa.

Aquari, del 20 de gener al 19 de febrer

Sabem que el signe d'Aquari es caracteritza per tenir un gran magnetisme. Són esperits lliures que sembla que sempre es deixin endur, i tenen una capacitat de seducció natural. Amb la seva manera tan especial de veure la vida i de menjar-se el món, segur que t'atrauen amb facilitat.

Segurament si llegeixes aquestes línies vol dir que t'agrada una persona Aquari i, per això, si vols dur a terme l'estimulació dels seus instints bàsics et caldrà conquerir la seva faceta espiritual, a banda d'estimular-li la ment per mitjà d'una conversa que es pugui vincular amb allò que els interessa i que et permeti una distensió mentre la confiança vagi en augment.

És un signe d'aire i, per això, la seva capacitat de raciocini és molt elevada, a banda de comptar amb unes idees que constitueixen una part essencial de la seva pròpia naturalesa. Per tant, si abans no mires de conquerir la seva intel·ligència et serà impossible arribar a la faceta més carnal que tenen. 

Per tal de fer-ho, pots mirar d'ajudar-te de determinades coses que contribueixin a relaxar els sentits, com ara la música tranquil·la o les olors més dolces i suaus d'algun oli perfumat per tal d'ambientar l'habitació on sereu o per utilitzar directament al damunt de la pell. Això pot fer-los emergir les passions més amagades i els podrà ajudar a deixar-se portar per l'instant i per tu.

Igualment, podeu dur a terme algun joc que pugui tenir un component eròtic, com ara el 'bodypainting' mutu per tal d'estimular els sentits de la vista i el tacte, així com la relaxació i també la creativitat. Tot això us conduirà cap a una altra mena de moments molt íntims. De la mateixa manera, una altra bona idea per estimular un Aquari a nivell sexual seria fer una sessió conjunta de modelatge d'argila. Això us farà connectar de manera divertida, sensual i també curiosa.

Per conquerir els Aquari s'ha d'estimular la seva faceta més espiritual | Cedida

 

Peixos, del 20 de febrer al 20 de març

Per últim, en cas que tinguis ganes de descobrir la millor manera per satisfer una persona Peixos al llit, cal recordar que amb aquest signe només es pot connectar al llit a través del cor.

Com que és la teva parella, una persona amb qui comparteixes sentiments amorosos ben nobles, únicament caldrà que et deixis arrossegar-te per totes les coses que et fa sentir i que li manifestis les emocions amb tendresa.

Amb el gran romanticisme que caracteritza aquest signe, quan vegi que és totalment especial per a tu s'entregarà al màxim. En aquest moment, només caldrà fixar-se en la seva naturalesa canviant i mirar d'endevinar els desitjos que té, així com seguir-li els moviments. D'aquesta manera, si et deixes portar pels seus moviments, podreu fluir tots dos.

  • Potser t'interessa: Descobreix la por més gran de cada signe zodiacal

Comentaris

envia el comentari