rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 18 de setembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 18 de setembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Avui serà un dia clau en allò que respecta al teu futur amorós, i hauràs de decidir si prefereixes arreglar les coses amb el teu company o companya sentimental, o si prefereixes posar punt final a la relació i que cadascú segueixi el seu camí per separat. Si et vols permetre algun capritx, hauràs d’elaborar una llista de prioritats i decidir per quina d’elles et decantes, perquè la jornada d’avui no és la ideal per malgastar ni per dur a terme grans inversions. . 

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Gran dia per aquells Taure que tinguin parella, perquè gaudiran d’una gran connexió i podran resoldre tots aquells problemes que hagin quedat pendents al llarg de les darreres setmanes. Ha arribat el moment de prendre una determinació quant al teu futur laboral es refereix, ja que els astres afavoreixen tot el relacionat amb el treball o l’economia. Amb tot, hauràs d’intentar no malgastar energia, perquè el cansament prolongat pot provocar que la teva salut es ressenti. 

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Els planetes auguren la traïció d’algú que per tu és molt important. Tingues els ulls ben oberts i no dubtis en apartar de la teva vida totes aquelles persones que busquin fer-te mal, perquè tu vals molt més. Centra’t en el que és positiu i desterra els costums negatius, i veuràs com la teva aura surt reforçada de cada situació. Tracta de ser el més útil possible i ajuda tothom que ho necessiti, servirà per millorar la teva autoestima i et catapultarà a una espiral d’èxit i bones vibracions ideals per atreure allò que més desitges. 

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

En el dia d’avui dóna’t permís per conèixer tanta gent nova com puguis, ja que els planetes auguren la irrupció d’algú que jugarà un paper clau en el teu futur més immediat. La teva ambició augmentarà fins a punts insospitats, i no té per què resultar quelcom dolent sempre que controlis la part més orgullosa i pedant que pot aflorar pels teus porus. Estigues atent respecte a la teva salut i evita sobreesforços, ja que el complex de superheroi que tens a vegades et fa donar massa de tu i pot acabar perjudicant-te.  

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

La jornada pot portar a desavinences de caire sexual en aquells Lleons que estiguin enamorats i tinguin parella. La comunicació i l’empatia són elements clau en aquest aspecte, i si saps com articular-les la tensió pot quedar en quelcom simplement anecdòtic. Quant a la feina, no tinguis por de demanar ajuda si creus que tu sol no pots amb tot, al final és més important el bon funcionament de l’empresa que el teu orgull de rei de la sabana. El dia pot acabar amb alguna pressió provinent d’un familiar directe, però si no hi estàs d’acord, ni et plantegis cedir.  

 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres afavoreixen l’oportunitat de posar punt final al cicle negatiu que està afectant la teva vida amorosa. Amb paciència, comprensió, i sobretot molt d’amor, podeu arribar a bon port. Necessites adoptar una actitud positiva per recollir èxits i millorar ostensiblement la teva economia, ja que avui és un dia òptim per revertir situacions no desitjades en el treball. L’horòscop et recomana posar punt final a la jornada amb una mica d’exercici, augmentarà l’alliberament d’endorfines i t’ajudarà a descansar millor a la nit.  

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si fa poc has conegut una persona que ha despertat especialment el teu interès, els planetes us tenen preparat el millor dels futurs a condició que aprenguis a prendre la iniciativa. Deixa de tenir por i d’esperar que els altres et proposin coses, fes un pas endavant i comença a agafar les rendes de les teves relacions. Pot ser que tinguis algun familiar passant per una mala ratxa, i probablement s’acostarà per demanar-te ajuda... Si bé és veritat que ningú t’assegura que després els diners et retornin, està clar que no ets de les persones que giren la cara i ignoren el problema.   

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Has de trobar el punt mitjà entre preocupar-te pels altres sense voler res a canvi, i donar-ho tot inclús amb aquelles persones que no es porten bé amb tu. L’equilibri és la clau per establir relacions duradores, estables i sanes. Els astres afavoreixen les millores econòmiques, si bé és veritat que no et convertiràs en multimilionari en un sol dia. Però la vitalitat que desprendràs avui serà clau per clausurar el dia amb un èxit notori, sempre que mantinguis ben alt el llistó de l’amor propi.   

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Treballar la teva autoestima serà clau per recol·lectar èxit en la incipient relació que estàs vivint. Reforça la teva seguretat, i no hi haurà res ni ningú que pugui destruir la teva felicitat. Per contra, la jornada d’avui no es configura com la millor quant a la feina es refereix. Però tranquil, un mal dia el té tothom, i demà tornarà a sortir el sol i tot tornarà a la normalitat. Compte amb els alts i baixos emocionals, et poden jugar una mala passada. Aprèn a controlar els sentiments negatius i enfoca’t només en aquelles coses que t’aportin quelcom bo.  

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La retrogradació del teu planeta regent pot fer que avui no t’entenguis ni tu mateix, Capricorn. Deixa de pensar en allò que no tens i comença a valorar el que sí que posseeixes, i veuràs com la teva impressió de la vida millora substancialment. Avui pot ser que al treball es presenti una situació límit o molt complicada de lidiar, per tant hauràs de mantenir la sang freda i donar el millor, deixant de banda les nimietats. En més d’una ocasió pots sentir ganes de sortir corrents, però si algú és capaç de lidiar amb les pitjors situacions, sens dubte ets tu.  

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Si sents que la teva relació de parella ha canviat, millor que et plantegis fins a quin punt val la pena continuar abans de començar a parlar amb terceres persones i trair algú que ho ha donat tot per tu. Està clar que l’estabilitat acaba avorrint, però és preferible ser valent i prendre mesures que actuar com un covard i fer les coses malament des del principi. Si la feina d’avui et sembla monòtona, pots tractar d’utilitzar la teva gran imaginació per intentar que la jornada es torni una mica més amena i entretinguda.  

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Has d’entendre que les relacions ideals són que les que parteixen de la igualtat, i que establir els rols de dominant i dominat no es configura com un bon presagi. Compte amb utilitzar massa el telèfon mòbil a la feina, ja que pot ser que avui rebis alguna esbroncada a causa de la teva enorme addicció a la tecnologia. El teu cos comença a necessitar vitamines, i si no li dónes l’energia que requereix pot ser que acabis patint algun contratemps que es presenti en forma de malaltia. La gola és un dels teus punts fluixos durant la jornada d’avui, així que vés amb peus de plom.   

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris