Les prediccions Zodiacals de l'1 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 1 de febrer
Àries 21 MAR - 19 ABR

Els astres en general, propiciats per la bona posició de Venus en el teu cel, auguren un bon dia per a arreglar desavinences amoroses i reconciliar-te amb un ex.

Les coses no et surten com voldries, sents que hi ha un complot al teu voltant, o fins i tot, que un company envejós t'ha tirat un mal d'ull.

Durant aquest divendres el fred serà aquest enemic que hauràs d'estudiar com combatre de manera estratègica. Així que estàs avisat: s'instaurarà en el teu cos.

Taure 20 ABR - 20 MAI

Aquest primer dia de febrer et trobes embriagat per la solitud, i no hi haurà abraçada que escalfi prou el teu malparat cor.

Has iniciat el mes de manera agresta en l'àmbit emocional, i clar, això acaba reflectit en la teva forma d'administrar la teva economia i els teus negocis.

El teu nivell d'energies no és molt potent. Mentre esperes l'arribada del pròxim mes (encara sort que febrer és curt) tu procura que la tristesa no s'instauri a la teva vida.

Bessons 21 MAI - 20 JUN

A vegades prens decisions importants sense consultar-ho amb la teva parella i això pot asseure-li fatal. No dubtis a asseure't amb ella i comentar-li quins són els teus plans de futur.

Actuaràs amb reserves en l'estalvi. Saps perfectament que en qualsevol moment hauràs d'afrontar un pagament important i vols tenir una cosa guardada en el teu compte.

Practicar una mica de carrera contínua pel parc t'aportarà molta tranquil·litat i relaxació. Comença a un ritme suau i vés-te incrementant la intensitat amb el pas dels minuts.

Cranc 21 JUN - 22 JUL

Arrenques el mes amb una terrible sensació, que per desgràcia no saps com controlar. I aquest sentiment, que gairebé es torna un malson, és una irracional por a la solitud.

Quines ganes de cremar la targeta de crèdit! Que un producte estigui d'oferta no significa que hagis de comprar-lo de pressa i corrent, com si no tinguessis tota la vida.

En principi aquest divendres serà calmat pels nadius del Cranc, i només tindran molèsties estomacals lleugeres, que es poden manifestar amb un mal alè.

Lleó 23 JUL - 22 AGO

Gaudiràs d'unes hores meravelloses de bon humor i entusiasme per a realitzar coses noves o encarar qüestions treballoses que es trobin estancades.

Tindràs forts desitjos de fer una cosa creativa o artística per a donar una nova empremta al teu treball. L'energia dels astres afavoreix als Lleó per a realitzar molts canvis en la vida.

Els nadius de Lleó són propensos a patir problemes arterials. Controla la teva pressió arterial, ja que estàs predisposat a ser d'aquests que tenen un enemic en el cos que desconeixen.

Verge 23 AGO - 22 SET

Digues-li a aquest algú tan especial el molt que l'estimes. És hora d'arriscar-se i de fer el primer pas, sobretot si fa molt temps que estàs enamorat d'una persona.

Et trobes molt còmode a la feina, encara que tems caure en la rutina. Fer sempre el mateix pot condemnar-te a prendre una decisió dràstica de la qual després pots penedir-te.

No tinguis por del metge. Val la pena que visitis la seva consulta davant qualsevol molèstia que t'impedeixi portar una vida normal. Una vegada que et doni el seu diagnòstic podràs respirar més tranquil.

Balança 23 SET - 22 OCT

Saps molt bé el que vols i mai trairies els teus ideals amb la condició de pertànyer a un grup. Amb mentalitat oberta i la teva sensatesa, encara que siguis callat el teu cervell treballa a mil per hora.

Pren-te les coses amb calma, que avui és divendres. Sal, diverteix-te, després de punt guardar, et ve bé gastar una mica de diners en tu. No ho pensis i gaudeix-ho.

Somriu, encara que travessis una mala època. Transmet al món aquesta alegria que hi ha dins de tu que és indestructible, que no depèn dels esdeveniments externs.

Escorpí 23 OCT - 21 NOV

El temps és allò que més volem i el que pitjor utilitzem. Penses que ocupar-te de les teves obligacions és invertir bé les teves hores, però què passa amb la teva parella, la teva família i els teus amics.

Crea la teva pròpia abundància, Escorpió. Àmplia la teva visió i genera la riquesa que necessites, fent el que de debò més et motiva! Crea la teva pròpia realitat.

Somia com si anessis a viure per sempre, viu com si anessis a morir avui. La vida es marceix si no la gaudeixes, si no t'arrisques a experimentar noves vivències.

Sagitari 22 NOV - 21 DES

La jornada d'avui et converteix en un planeta molt atraient al voltant del qual orbitaran tots els altres, admirats per la teva personalitat i rendits als teus encants.

En l'aspecte laboral, preservar la teva integritat, responent a les amenaces amb accions intel·ligents, t'ajudaran a superar les situacions adverses sense sortir malparat.

Els líquids que ingereixis avui seran fonamentals per les teves sensacions i el teu estat de salut: els astres preveuen una importància molt notable de l'aigua i els batuts de fruites.

Capricorn 22 DES - 19 GEN

El que decideixis avui ha de ser important per a la resta de la setmana. Et trobaràs durant hores de la tarda contactant amb els teus sentiments més profunds.

Els nadius del teu signe avui gaudeixen de molta sort en els jocs d'atzar. És alguna cosa que els capricorns, no solen gaudir no obstant això avui sentiran la lluentor de la sort il·luminar les seves vides.

Avui estaràs ple de felicitat i joia. Podries aprofitar el dia per a anar a una sessió de massatges o demanar una consulta amb un esteticista que t'assessori per realitzar un canvi de look.

Aquari 20 GEN - 19 FEB

Respecta la màxima que diu que l'amor és comprensió i respecte. Deixa els egoismes i pensa en la teva parella i a cuidar-la tant com et cuides tu. Heu de compartir la resta de la vostra vida. 

Treballant cada dia pels teus somnis, milloraràs enormement la teva economia, fins i tot s'obririen portes a guanyar diners extres al costat del teu treball habitual.

Veuràs com et transformes des de l'interior durant el trànsit planetari actual. Si anteriorment eres despreocupat, sota aquesta influència astral, estaràs molt pendent de la teva salut.

Peixos 20 FEB - 20 MAR

Tindràs un matí agitat. Et vindran compromisos de tot arreu. Hauràs d'assistir a un familiar que es troba malalt i acompanyar-ho. Sorgiran demandes de la teva parella.

El matí es passarà volant mentre treballes. No obstant això, cap a hores del migdia veuràs que has aconseguit concretar un pas que et durà al negoci de la teva vida.

Et sentiràs en plena forma i amb ganes d'estar millor encara. Pots acudir a un professional que t'assessori amb l'elecció d'un suplement vitamínic que t'enforteixi i t'ompli de vigor i més salut.