L'horòscop dels 12 signes del Zodíac de l'1 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 1 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Saturn t’inspira i t’ajuda a organitzar-te interiorment, fent la setmana resulti d’allò més divertida quant a amor es refereix.

El mes s’inicia amb la necessitat que controlis més i millor les teves despeses, ja que seràs víctima de moltes temptacions que poden posar en greu perill els teus estalvis. 

El Sol et fa gaudir d’un bon estat físic i de sentiments positius, aprofita per retenir aquestes sensacions i rememorar-les quan més ho necessitis. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Influir en la voluntat de la teva parella et pot semblar quelcom positiu i similar a una victòria, però a la llarga només us causarà problemes i fins i tot pot acabar suposant un motiu de pes per acabar amb la relació.

T’assabentaràs d’una deslleialtat en el terreny econòmic que et farà sentir molta ràbia, però l’horòscop t’aconsella que et decantis abans pel perdó que per la revenja.

La teva pell necessita que li prestis més atenció i que la cuidis habitualment, eliminant les pells mortes i hidratant-la en profunditat. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

La humilitat jugarà un paper clau en relació amb una de les teves amistats més properes, és important que repassis les teves accions i aprenguis a reconèixer les teves errades.

Quan et sentis frustrat, pensa que abandonar no et servirà de res, i que els astres et premiaran si ets capaç de seguir endavant i lluitar per assolir la perfecció.

L’horòscop t’aconsella que et preocupis una mica més pel teu estat de salut, ja que si bé no patiràs cap problema important, mai està de més fer-ho i adoptar una actitud responsable i adulta. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Si tens parella, hauries d’obrir els ulls, perquè s’està esforçant de valent per fer-te feliç i tu no estàs sent capaç de veure-ho ni de valorar-ho. Si estàs solter, en canvi, podràs saciar les teves ànsies de comunicació amb les teves amistats, però l’amor no et somriurà.

La influència de Mercuri aporta equilibri a les teves finances, i això incideix en el teu estat d’ànim i t’ajuda a estar més tranquil.

Aprofita la jornada per donar via lliure a la creativitat, ja que estarà a uns nivells sorprenentment elevats. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Avui els astres posaran al teu abans l’oportunitat de demostrar-li a la teva parella tot l’agraïment que sents per ella, així com de fer patent la gran importància que aquesta té per a tu.

A més, a la feina tindràs ganes de fer públic el teu valor i d’ensenyar tot el que ets capaç de fer, i és possible que fins i tot tinguis l’ocasió de demostrar-ho en un panorama veritablement favorable.

Per aquells Lleons que s’hagin marcat l’objectiu de millorar la seva salut, l’horòscop els recomana que duguin a terme petits canvis i de forma progressiva en els hàbits d’alimentació.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Mal auguri per als nascuts sota el signe Verge, encara més si estan aparellats, ja que poden sentir la temptació d’enganyar la seva mitja taronja malgrat tenir clar que és la pitjor decisió que poden prendre. La sinceritat és vital, i ha d’esdevenir una prioritat perquè les coses funcionin.

Els astres et permetran millorar i prosperar en el terreny professional, sempre que aconsegueixis que la saviesa, la creativitat i la inspiració s’imposin als paràmetres negatius.

L’horòscop t’aconsella que alliberis el teu cos de toxines i desterris l’estat passiu i sedentari que últimament has practicat més del que caldria. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Algunes de les persones regentades per la Balança poden fer un descobriment força negatiu sobre la seva parella, i adonar-se que es tracta d’una persona exageradament manipuladora. No permetis que et domini, i si veus que no té intenció de canviar, talla amb ella com abans millor.

El Sol es troba a la teva casa dels diners, obrint un període meravellós i magnífic on les condicions són ideals perquè tot et vagi de cara. Aprofita-ho, ja que podràs millorar la teva situació sigui quina sigui.

Recorda que treballar és important, però més ho és descansar, així que busca estones per recuperar energia abans que l’estrès i el cansament acabin passant-te factura.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els Escorpió amb parella podran superar totes les dificultats que apareguin a la relació sense haver d’esforçar-se massa. Però compte, perquè una persona del passat amb la qual vas decidir tallar la relació pot tornar a intentar recuperar el que tenia. No dubtis en plantar-te i dir-li les coses com són, encara que resulti ferida.

No infravaloris les teves capacitats quan et decideixis a buscar feina, ja que això pot fer que perdis l’oportunitat d’aconseguir el treball de la teva vida. Demostra el que vals!

Els excessos i els descuits en aquells aspectes relacionats amb la salut poden acabar passant-te més facturadel que creus. Pren consciència de la importància de cuidar del teu cos i la teva ment i fica-hi remei abans que sigui massa tard. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Adopta una actitud generosa i comprensiva i els astres t’ajudaran a millorar les teves relacions socials i humanes. Sobretot si tens parella, és imprescindible que aprengueu a respectar el poder individual i la llibertat de cadascun per convertir-vos en una parella madura i duradora.

Deixar-se aconsellar per professionals no és sinònim de debilitat, sinó d’intel·ligència. Reforça la teva capacitat comunicativa i el teu talent negociador i veuràs com el teu rendiment i la teva reputació augmenten fins a límits insospitats.

Els astres fan patent la necessitat que reforcis la teva salut cardiovascular per evitar futurs contratemps i problemes. Reduir els aliments amb colesterol i els fregits incidirà positivament en el teu benestar.

  

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La Lluna minvant t’omple de sentiments de melancolia i et fa estar especialment sensible. Si trobes moltíssim a faltar a una persona especial en aquest dia, recordar els bons moments que vau compartir et pot servir com a teràpia.

No compensis el buit que sents en el teu interior mitjançant l’adquisició incontrolada de cosesmaterials que, d’altra banda, ni necessites. Deixa de banda la teva part consumista, almenys durant la jornada d’avui.

La xocolata és un aliment ideal per elevar els ànims, gràcies a la Feniletilamina que conté, que és una substància que pertany al grup químic de les endorfines.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Neptú crea el panorama oportú perquè reflexionis sobre tot allò que t’inquieti en el terreny amorós. Si ho fas, que sigui des d’un prisma realista, i desterra la idealització.

El trànsit planetari augmenta la teva creativitat però a la vegada afavoreix la impossibilitat d’assistir a la feina per motius aliens a la teva voluntat.

L’horòscop t’aconsella que baixis dels núvols que regnaran al teu cap, i que et plantegis la possibilitat de sortir a caminar, almenys, durant vint minuts al dia. El canvi que notaràs serà espectacular!

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Un ésser tan sensible com tu ho passa francament malament en dies com avui. Encara que et causi rebuig la idea, has d’aprendre a veure la mort com un procés natural que forma part de la vida de totes les persones, i adoptar una actitud més alegre i optimista.

La teva actitud de formiga estalviadora donarà els seus fruits, i et permetrà sanejar la teva economia i fins i tot plantejar-te d’engegar un nou negoci.

No et fiquis nerviós si sents algunes punxades o una mica de dolor al pit, rarament aquests símptomes estan relacions amb problemes cardíacs, sent l’estrès i l’angoixa els principals causants d’aquest tipus de molèsties. 


Comentaris

envia el comentari