Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac de l'1 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 1 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Avui no és un bon dia perquè desvelis secrets sobre la teva vida amorosa o sobre alguna persona propera, no saps mai qui pot estar escoltant. Busca noves formes d’estalviar o reduir despeses, perquè en poc temps es preveu una despesa important i inesperada. La teva tossuderia pot acabar causant estralls a la teva salut, així que mira de mantenir la part dolenta d’Àries ben controlada. 

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Sentiràs notícies sobre una de les teves relacions afectives que no t’agradarà, però la manera d’afrontar-la depèn exclusivament de la teva persona. La dispersió que patirà la teva ment et pot causar algun problema a la feina, així que intenta estar el més concentrat possible. Es produiran canvis en el teu nucli familiar que poden portar-te a un estat d’ansietat. Controla els nervis i no donis consells que després ets el primer en no seguir. 

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Ho centres tot en l’amor, i quan les coses no surten com vols, el sentiment de frustració arriba als seus nivells màxims. Intenta buscar un punt de vista nou i menys fatalista. La generositat que demostres a la feina està a punt de rebre la seva recompensa. No busquis excuses per queixar-te o entraràs en una espiral autodestructiva, centra’t a aixecar els teus ànims.

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Setmana canviant, on variaràs tantes vegades d’opinió que ni tu mateix t’entendràs. Si necessites mostres d’afectes, no dubtis en demanar-les i gaudir-les. A tothom li agrada tenir un nivell alt de vida, però sigues realista i adapta les teves despeses a la teva economia per evitar caure en fallida. L’horòscop et recorda que l’edat és un concepte mental, així que aprofita el temps per fer tot el que desitgis i experimentar el màxim possible.

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

L’amor necessita que el cuidis i que estiguis en pau amb els teus propis sentiments. Amplia una mica el teu camp de visió i veuràs com la situació és molt menys complicada del que sembla. Tens una jornada tan plena de compromisos que quedaràs meravellosament sorprès quan descobreixis que et sobra una mica de temps lliure. Intenta aparcar el teu mal humor i gaudeix de l’afecte dels que et rodegen, serà el teu bàlsam particular.

 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

No te n’adones, però els únics límits que existeixen entre la felicitat i la teva persona són els que tu mateix estableixes. Canvia el xip i la teva sort també farà un gir. En el terreny laboral es presentaran petites oportunitats, però hauràs d’estar ben atent si vols captar-les al vol. Si el teu cos es ressent d’algun virus o malaltia, no tardis a anar al metge, ja que les teves defenses estan més dèbils del que és normal.

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Plutó fa que els problemes passin de llarg pel teu costat i recaiguin directament sobre la teva parella, fet que pot desembocar en discussions fortes i desagradables. Els planetes afavoreixen una promoció o ascens a la feina, però hauràs de valorar fins a quin punt et surt a compte guanyar uns diners de més a canvi de perdre moltes hores de vida. Possiblement et despertaràs amb alguna molèstia relacionada amb algun múscul, però a mesura que avancin les hores el mal anirà marxant. 

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Notaràs un cúmul de sentiments al teu interior que faran que a estones vulguis cridar. No dubtis en expressar tot el que portes dins, si això pot ajudar a fer que et sentis millor. Vius una situació econòmicament estable, però ben aviat rebràs una oferta que, si bé no suposarà massa millora en relació a quantitat de diners, sí que possibilitarà molts altres avantatges. Urà pot causar algun altercat, però el veritablement important és que, si t’has de fer un tatuatge, busquis un lloc decent i seriós per evitar infeccions.

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Et despertaràs decaigut i sense ganes de res, i només podràs revertir la situació deixant-te influir per la felicitat que irradien els teus éssers estimats. Ho compensaràs amb un gran dia a la feina, on rebràs bons comentaris i elogis per part dels teus caps. Protegeix-te de les baixes temperatures, perquè patiràs certa propensió als refredats i als processos gripals. 

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La Lluna segueix fent que estiguis més sensible del normal, però inicies la setmana amb una energia renovada i unes millors vibracions. Per mantenir el bon humor, evita comparar-te amb altres persones. Deixa de pressionar-te tant en el terreny econòmic i laboral, tu mateix t’estàs tallant les ales. Per molt que no t’agradi estar quiet, és necessari buscar estones de descans i reflexió. Veuràs com la teva salut ho agraeix.

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Si fa poc que has iniciat una relació amb algú, és probable que estiguis formant part d’un triangle amorós sense ser-ne conscient. Una persona propera a tu et donarà un consell de molt valor en el terreny econòmic, així que no dubtis en fer-li cas. Fa molt que no dediques una estona a valorar com et sents? Potser et sembla una ximpleria, però és quelcom imprescindible perquè la teva vida pugui funcionar correctament. 

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Para atenció al llenguatge no verbal de la persona que t’interessa, et pot donar moltes pistes sobre les seves veritables intencions i sobre allò que pensa sobre tu. Un dels hobbies que practiques et pot ajudar a aconseguir uns ingressos de més, i l’horòscop et recomana que estudiïs la proposta, pot resultar veritablement interessant. Dia propens a patir incidents o caigudes que derivin en molèsties o contratemps de força importància. 

Comentaris