IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

L’horòscop dels 12 signes del Zodíac del 10 de desembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 10 de desembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La influència d’Urà en el teu signe farà que visquis l’amor amb tranquil·litat i harmonia després que ja tinguis l’equilibri que necessitaves.  

L’única manera de millorar la teva situació laboral és reprendre els estudis o cursos que vas deixar, així t’asseguraràs una ajuda futura a la feina.

Qualsevol problema físic que arrosseguessis del passat se solucionarà ràpidament, et trobes amb més forces que mai.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Saps que ara mateix necessites sentir-se estimat per la teva parella, no tinguis por a parlar-ho amb ella amb sinceritat.

Podries perdre diners en una inversió que t’ha proposat un amic molt proper, si vols evitar problemes, cal que revisis tot els detalls del contracte abans de signar-lo.

Hauries d’aprofitar el poc temps que tinguis lliure per fer exercici a l’exterior, serà una bona manera de carregar-te amb energia positiva.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Una discussió amb un membre de la teva família política provocarà un petit conflicte amb la teva parella, que no comparteix la teva postura.

No prioritzis guanyar més diners a perdre qualitat de vida, sobretot si et trobes immers en un projecte molt exigent que et demana un gran esforç.  

T’estàs començant a obsessionar amb algunes malalties, encara que realment el teu estat de salut és gairebé perfecte.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Tu i la teva parella passeu per un moment molt dolç, tant és així que us plantejareu fer una passa més en la vostra relació tenint un fill.

T’has de preparar una entrevista de feina, però tingués present que tindràs molta competència i podries no ser l’escollit.

La teva espatlla et tornarà a donar problemes, si vols deixar de patir aquests dolors, la millor opció és que et facis un massatge o una sessió d’acupuntura.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

No és bona idea que parlis de la teva vida amorosa amb els teus amics, això podria provocar un conflicte amb la teva parella, que odia que ho facis.

Els teus ingressos estan disminuint en les últimes setmanes, però no et preocupis i sigues pacient, perquè pròximament la teva economia millorarà.

Últimament surts massa de festa i això ha reduït les teves hores de son, notaràs que et trobes molt més cansat, pensa que només necessites canviar aquest mal hàbit per solucionar-ho.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Serà una jornada plena de passió amb la teva parella, utilitza tota la teva imaginació i prova de sorprendre-la amb alguna cosa diferent.

No escoltis els consells sobre la teva feina que et donin els altres, sobretot els d’aquests companys que competeixen amb tu per un millor lloc.

Voldràs trobar una solució ràpida per tots els teus problemes però serà difícil, així que els teus nervis es veuran afectats per la situació.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Saps que ets una persona molt extravertida i que constantment coneixes gent nova, així que no et serà difícil conquerir a qui vulguis.  

Rebràs una proposta d’un amic per començar un negoci plegats, però la vostra falta d’experiència fa que estigui destinat a fracassar.

Tingués cura del teu intestí i manté la teva dieta plena de fruita i vegetals que necessites, sobretot després de sopar.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Neptú estarà present en el teu signe, provocant una desconfiança en la teva parella i una sospita d’infidelitat que no té cap fonament.

No t’equivocaràs si decideixes fer alguna aposta amb el número 3, podria ser una bona manera de guanyar diners de manera ràpida i sense haver-te d’esforçar.

Et trobes en un moment baix emocionalment, així que has d’intentar trencar amb la monotonia fent noves activitats que et motivin.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Si acabes de sortir d’una relació, no t’ho pensis, accepta totes les propostes dels teus amics per sortir i no et tanquis a casa.

Ha arribat el moment que et prenguis la teva feina més seriosament, recorda que els teus caps ja t’han advertit que no et donaran més oportunitats.

Serà una bona idea que facis una dieta lleugera a la nit, les millors opcions poden ser un plat de peix o una amanida.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Gaudeixes plenament de la teva solteria i no estàs pensant començar una nova relació, no vols que es tornin a repetir les teves males experiències del passat.

T’arribaran una sèrie de despeses rutinàries que hauràs de pagar, existeix la possibilitat que et vegis obligat a demanar un préstec.

Pensa a hidratar bé la teva pell i sobretot no t’exposis ni al sol ni al fred, una bona crema t’aportarà els beneficis que busques.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

No dubtis a expressar els teus sentiments, la teva parella agrairà que li diguis el que sents per ella i com veus la vostra relació.

El negoci familiar no viu la millor època i és probable que hagis d’acomiadar algun treballador, tot i que no és el que més desitges.

Recorda que hauries d’evitar els llocs plens de gent, no voldràs tornar a sentir l’angoixa que et provoca estar rodejat d’una multitud i el soroll que genera.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

La teva relació s’ha vist immersa en la pura rutina, sempre feu les mateixes coses i t’estàs començant a avorrir.

No t’equivocaràs si decideixes fer alguna inversió o alguna compra, obtindràs uns bons resultats que, a la vegada, et donaran uns grans beneficis.

Els teus dolors a l’esquena i al coll t’estan dificultant dormir les últimes nits, potser hauries de provar de canviar el teu coixí o el teu matalàs.


Comentaris

envia el comentari