Llegeix les 12 prediccions del 10 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 10 de febrer

Àries21 MAR - 19 ABR

Àries, aquest diumenge et mostraràs massa hipòcrita en assumptes del cor, perquè et queixaràs de defectes que tu també tens.

Ja que és diumenge, hauries de provar de tenir un moment de respir, i deixar d'analitzar quines excel·lents transaccions financeres realitzaràs la setmana que ve.

Has de deixar de banda aquest pensament recurrent que t'han tirat un mal d'ull, perquè amb ell justifiques que certes coses no et vagin bé.

Taure20 ABR - 20 MAI

Amb el clima astral actual deixaràs que la teva imaginació guanyi la guerra, i creuràs que són certes les suposicions i inseguretats que minven la teva autoestima.

Tens uns valors humanitaris que estan molt vigents, et preocupa molt els qui tens a prop, però també aquells que estan més lluny i que ni tan sols coneixes.

L'ansietat et pot atacar fort durant aquest últim dia de la setmana, Taure, i pot succeir que la calmis acudint al frigorífic i deixar el mateix mig buit.

Bessons21 MAI - 20 JUN

Passes molt temps en companyia de la teva parella i això a vegades pot arribar a resultar contraproduent, sobretot si en algun moment trenqueu la vostra relació.

No cometis l'error d'altres vegades, on el teu egoisme et pot dur a gastar massa diners fins a arribar a perdre-ho tot. Cal saber retirar-se a temps i no et deixis manipular per ningú.

Els Bessons mai estan satisfets amb el seu físic. No obstant això, poden presumir de tenir una salut molt bona. Segurament que algú del teu entorn et pregunta les claus per continuar en forma.

Cranc21 JUN - 22 JUL

És un bon dia per proposar-li a la teva parella avançar, remar junts en la vostra relació i fer un pas més que consolidi els fonaments que ja teniu.

El Sol es mostra en un aspecte tortuós, i no vol contagiar la seva llum ni la seva calor a l'aspecte de la teva economia.

Aquest diumenge hauria de ser un dia dedicat de manera obligatòria al riure, tan sols pels nombrosos efectes beneficiosos que té per a la teva salut.

Lleó23 JUL - 22 AGO

Aquest diumenge tornaràs a creuar-te en un lloc inesperat amb aquesta persona que et va despertar una atracció tan forta i amb la qual no has pogut concretar res més que una trobada fugaç.

Et trobaràs amb la necessitat de buscar un objecte del passat i prendràs consciència de la quantitat de coses inservibles o en mal estat que acumules.

Les emocions podrien trobar-se una mica mogudes i el teu cos en un estat de nerviosisme. L'aigua és molt beneficiosa per calmar estat emocionals negatius i contactar amb el cor.

Verge23 AGO - 22 SET

La teva parella necessita algun gest d'afecte. És possible que durant els últims dies t'hagis allunyat una mica d'ella en detriment d'altres persones.

Has d'acudir a una reunió de feina amb un client. En joc hi ha molts de diners, així que intentaràs dur el projecte molt ben preparat.

Passes molt temps assegut, en moltes ocasions a causa del lloc de feina. Per compensar aquesta inactivitat cal que també facis una mica d'exercici a primera hora del dia o a la nit.

Balança23 SET - 22 OCT

El clima astral és propici al fet que l'amor augmenti i inundi la teva vida. És hora que gaudeixis de la felicitat de compartir amb uns altres els teus interessos i aquelles coses que aprecies.

L'embranzida econòmica que estàs travessant no és una cosa tangible en aquests moments en la teva economia, però de mica en mica t'aproximes a dies de gran prosperitat.

Et sents amb el control de la teva vida i això es nota també en la teva salut. Et prens els esdeveniments com venen, i molta gent se sorprendrà de la teva gran capacitat de resolució.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

Estàs travessant un moment màgic amb una persona. Sembleu coincidir en tot, hi ha un galanteig per les dues parts i un afecte genuí.

El treball en equip donarà els seus fruits.  La unió fa la força. Ho heu estat fent molt bé i s'ha creat el clima propici de col·laboració.

La regeneració es deu a les teves ganes de viure i al teu optimisme, a part que segueixes al peu de la lletra les recomanacions dels metges. Ben fet, Escorpí.

Sagitari22 NOV - 21 DES

L'arribada de la Lluna des d'Escorpí et sotmet a un procés de revisió del passat en el qual has d'afrontar de forma valenta algunes situacions que et generen dolor.

Què tal si et dones un temps per redefinir els teus objectius i estudiar com optimitzar esforços per obtenir els millors resultats? Necessites agafar impuls per començar de nou amb força.

Atenció als Sagitari que treballen moltes hores davant l'ordinador, perquè avui apareixeran símptomes de cansament visual.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Serà un dia en plenitud i trobades afectuoses amb els membres de la teva família que donaran principi a acostaments que no oblidaràs.

Aquest diumenge els diners i l'economia no són la teva preocupació ni formen part dels teus pensaments, tot i això tindràs bones notícies referents a propietats.

Ves amb compte amb tastar aliments als quals el teu organisme no estigui acostumat, ja que avui la teva sensibilitat és alta podries patir una reacció al·lèrgica.

Aquari20 GEN - 19 FEB

Viuràs molt intensament el teu vincle amb l'altre sota la influència actual dels planetes. Que bonic!  Compartireu sense cap mena de vergonya els gustos.

La teva jornada laboral estarà plena de sorpreses, del rutinari i estàtic a un canvi de moviment a l'escenari.

Les infeccions estan a l'ordre del dia i sembla que Aquari és el ferm candidat a adquirir-les totes… Protegeix-te dels patògens externs!

Peixos20 FEB - 20 MAR

Si busques en el teu passat podràs avaluar, quan ha prosperat la teva vida emocional. Quan has madurat i après en els últims temps.

La dinàmica còsmica t'adverteix de possibles pèrdues. Podries trobar-te enmig de l'aparcament sense les claus del teu cotxe.

En aquesta època és normal que els virus de refredats i angines es trobin pertot arreu. Per això evita els contagis, mirant de no utilitzar utensilis de persones que potser estan refredades.


Comentaris

envia el comentari