La predicció astral dels 12 Zodiacals del 10 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 10 de gener

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

 

La teva parella et sotmetrà a un qüestionari del qual no podràs escapar. Núvols grisos cobreixen el vostre llit de matrimoni i et veuràs obligat a justificar cadascun dels teus moviments.

 

Hi ha persones del teu mateix departament amb les que no pots evitar tenir cert malestar. Els astres indiquen que et tocarà compartir moltes hores de feina al costat de més d'una o dues persones que no t'acaben de fer el pes.

  

Prova de trobar algun lloc on puguis realitzar un taller de risoteràpia, no només et servirà per relaxar el teu organisme, sinó que activarà el teu cor.

  

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

 

Localitza a aquesta persona que t'ha traït i deixa-li tot clar, cal que l'apartis per sempre tant de la vida com les de les persones que més estimes.

 

Si et trobés immers en la recerca d'una feina, no dubtis en tornar a trucar o fer una visita a les empreses on vas deixar el teu currículum, és la manera de demostrar que vols treballar amb ells.

 

Aquest dijous patiràs algunes dificultats pel teu benestar, segons els astres una molèstia física afectarà la teva salut, sembla que és algun problema que jas has tingut anteriorment.

 

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

 

La gent que t'envolta necessita que tornis a ser la persona plena d'energia que has sigut sempre. Només amb la teva presència, la teva alegria i amabilitat fas feliç molta gent.

 

L'atmosfera en el món dels negocis pels Bessons està una mica condensada i no deixa que flueixin correctament totes les energies.

 

Qualsevol moviment en fals o inadequat et podria acabar produint algun tall, esquinç, contusió o ruptura muscular.

 

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

 

Tens la teva ment centrada en el passat, i això fa que no vegis que la teva vida present s'escapi de les teves mans, no li prestes massa atenció.

 

En el pla econòmic, ara mateix no vols adquirir cap mena de compromís de cara al futur, així que posposaràs la signatura d'algun contracte nou o la contractació de serveis.

 

Sabràs com superar els entrebancs que et trobis a la teva vida personal al llarg d'aquest dijous, estàs d'enhorabona càncer.

  

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

 

Fes cas de les demandes de comprensió i atenció que t'arriben dels teus amics. No tens present que són un part fonamental de la teva vida i avui t'ho recordaran.

 

T'has aixecat aquest matí molt pessimista respecte a la teva situació financera, però encara que et passi pel cap que no hi ha solució, en el fons saps que pots amb tot.

  

Hauries de vigilar aquestes molèsties que sents al coll, si no hi poses remei, es podrien transformar en un gran problema.

 

 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

 

La passió servirà a totes les persones de signe Verge per alliberar totes les emocions que contenen, serà una manera de començar a viure l'amor sense cap mena de complex.

  

Controlar els teus impulsos i construir tu mateix la teva economia en els sòlids pilars del seny, t'auguren un èxit que serà definitiu.

  

Tot el teu potencial per aconseguir la plenitud física es veu afectat per una sèrie de problemes que vens patint darrerament.

 

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

 

Planteja't com seria la teva vida si la teva relació fos amb un igual, continuar estimulant la dependència de la teva parella no aportarà res positiu a cap dels dos.

 

Realment tens una excel·lent perspectiva de tenir èxit en les teves finances, ja que treballes de valent i saps com afrontar els obstacles que et trobes.

  

Una salut equilibrada et proporcionarà tota l'energia que necessites per dur les teves ambicions al seu punt més àlgid. Segueix així!

 

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

 

Necessites viure un període de pau, Escorpió. Necessites refugiar-te en les teves amistats i la teva família, els quals saps que sempre estaran amb tu fins i tot en els moments més durs.

 

Les persones de signe Escorpió trobeu sempre un estímul en el conflicte, creieu que és una oportunitat de canvi a millor i sempre esteu en situació de guanyar.

  

Si estàs pendent de rebre els resultats d'unes anàlisis, és probable que siguin negatius, però no et preocupis la teva salut millorarà en un futur.

  

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

 

Els Sagitaris se sentiran més temptats que mai a buscar el plaer fora de la parella, i no ho tindran fàcil per lluitar contra aquesta temptació.

 

El treball comunitari i la solidaritat en equip són elements on et podràs moure't amb certa solvència al llarg d'aquesta jornada.

  

Passar un temps a la natura et servirà d'inspiració i farà que visquis la teva vida normal amb una tranquil·litat especial.

  

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

 

Sentiràs una gran necessitat de compartir les teves emocions amb els teus i escoltar el que t'han de dir, admetre les coses bones i dolentes que sents farà que trobis més proper el seu amor.

 

Saps que tu ets l'únic responsable de la teva feina i que ningú resoldrà la teva vida, però rebràs una mala notícia que et paralitza.

  

Si no t'has realitzat en els últims mesos una revisió mèdica, ha arribat l'hora que li demanis una analítica al teu doctor.

 

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

 

Sigui la teva parella o una amistat la que absorbeixi tot el teu temps, els Aquaris també us mereixeu més independència durant un temps.

 

La millor manera que tens per aconseguir triomfar és treballar en equip per aconseguir un objectiu comú.

 

Tens una capacitat de regeneració molt gran, no només et cures molt fàcilment de les ferides externes sinó que també saps com superar els cops que et dona la vida.

 

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

 

Per fi es produirà a la teva vida aquest canvi que feina tant temps que desitjaves i que et beneficiarà tant, sembla que l'univers ha escoltat per fi les teves plegaries.

 

Avui és un dia de poder pel que fa a la teva feina i els diners. Tens la força necessària per centrar la teva energia mental en la direcció que desitges.

 

La inflamació dels teus intestins és el que els astres han ofert per la teva salut en la jornada d'avui.