Llegeix les 12 prediccions del 10 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 10 de març

Llegeix les 12 prediccions del 10 de març | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

 

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Procura que la generositat es faci visible durant aquest diumenge, i no en el sentit econòmic, sinó en l'espiritual, l'immaterial. En l'amor, pensa que la llibertat no es guanya ni es perd, només es transforma, com l'energia!

Per subscriure't a algun servei de streaming de vídeo o música, pensa a dividir aquesta despesa entre diversos amics, veuràs com aconsegueixes estalviar!

Respirar bé pot semblar obvi, però no ets conscient fins a quin punt la inquietud i l'estrès tendeixen a evitar que obtinguem suficient oxigen.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Amb l'atmosfera astral  que acabes la setmana, el teu cònjuge té un especial interès a aferrar-se a tu, que siguis el seu motiu per viure. Conseqüència? Patiràs canvis d'humor, fins i tot, voldràs saber volar per poder escapar.

Et toca ser molt acurat amb les teves finances. La manca de rigor, cosa molt previsible, durant el cap de setmana, t'exposa a pagar-ho car el dilluns.

Combinar l'esport i cuidar el medi ambient és fàcil: surt a córrer i recull en una bossa els residus que et trobis.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

En l'amor no pots ser tan impacient. Cometràs molts errors si t'enamores de la primera persona que et creuis pel carrer. Abans de formalitzar la relació, necessites conèixer-la més en profunditat.

Aprofitaràs el temps lliure per fer compres per Internet. Vés amb compte amb els intents d'engany i amb les falses aparences. Alguns productes no són com apareixen a la pantalla del teu ordinador.

Comences a notar molèsties a l'esquena, possiblement a causa de les males postures que adoptes davant de l'ordinador. No t’anirà malament anar a nedar.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

El clima d'amor serà bastant bo en general, sempre que compleixis les més elementals regles d'enteniment mutu. Per alguns solters, una cita que tenien programada sofrirà algunes complicacions: retards, falta de coordinació…

El teu nivell d'exigència és moderat tirant a lleu, i per això podria gastar ràpidament els teus diners, perquè penses que per un cop no passa res.

Al teu al voltant no hi ha tantes persones malaltes ni amb malalties com penses; estàs pecant d'hipocondríac. És obvi que si evites l'excés de feina i els esports massa violents, millor.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et despertaràs amb molts dubtes respecte dels teus propis sentiments. No tens clar si vols o no estar amb aquesta persona ara mateix. És molt ingrat, ja que és una relació que de debò anhelaves, tot i això, avui no et sents tan bé com havies somiat i això et generarà culpa.

Si passes massa temps tancat davant l'ordinador en un lloc sense llum solar, acabaràs sense energia vital.

El teu astre regent és justament el Sol, Lleó. Necessites els seus raigs i la seva lluminositat per a estar en plena salut.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aconseguiràs qualsevol cosa que et proposis en l'amor. Hi ha una persona que et creues pel carrer cada dia i per la qual comences a sentir una cosa especial.

Ets molt prudent a l'hora de gastar els diners. Saps com costa guanyar-los, per la qual cosa t'esforces a estalviar. Tot i això, faràs un esforç per a comprar un regal a una persona especial.

Els canvis de temperatura poden jugar-te una mala passada. A vegades fas esforços massa exigents que acabaran passant factura al teu organisme.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Les teves emocions continuen estables ara mateix, però hauràs de tenir paciència amb les de la teva parella. A vegades et resulta difícil sintonitzar amb l'altra part, però, saps que tard o d'hora tot sempre arriba i quan això ocorre et sents en el cim de la felicitat.

Per tenir grans idees, abans és necessari que t'inspiris perquè aquestes no sorgeixen del no-res. Visita museus, llegeix i no deixis de tenir converses amb tothom.

La salut dels teus ossos podria perillar, consulta immediatament amb el teu metge, i si cal, vés a un especialista.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si projectes tota la teva energia positiva, no hi haurà situació tibant que se't resisteixi. Fins i tot les picabaralles més antigues i arrelades desapareixeran davant la teva conscienciació i les teves ganes de millorar les relacions, siguin de la mena que siguin.

A les teves mans està la possibilitat de guanyar molts diners, però per a això has de treballar intensament. Tot l'esforç que inverteixis, serà recompensat amb abundància.

Modera la teva gana, la golafreria pot espatllar la teva figura i amb això la teva autoestima. Prova d'augmentar la ingesta de líquids, t’omplirà l’estómac.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

De l'honestedat pots obtenir la resposta a moltes preguntes que s'encaminen cap a una sola direcció: millorar i enfortir la vida en parella.

No confiïs cegament en les persones quan es tracta dels negocis o pots pagar-ho molt car (i no en sentit metafòric).

Sigues imaginatiu i combina activitat física amb diversió. Res serà més productiu que sentir-te viu al mateix temps que renoves les energies del teu organisme i el poses a funcionar.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Les probabilitats de tenir una trobada desafortunada en un espai públic són altes i la gelosia pot ser protagonistes. Els Capricorn que es trobin solteres, poden posar totes les seves antenes en funcionament per detectar una persona que els controla per les xarxes socials.

És un dia ideal per dedicar-lo a alliberar espais estancats, traient de casa tota andròmina inútil i fer rituals d'alliberament per a la teva abundància.

És possible que sentis que tens una mica més d'energia disponible, aprofita-ho i fes una mica d’esport.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Pregunta't què és el que necessites la teva actual relació amorosa, que pot donar-te aquesta persona? A vegades t’estimen, però no tal com tu necessites, això pot ser un veritable problema a llarg termini.

Contribueixes que millori l'ambient laboral de la teva empresa amb una gran facilitat. El teu estat d'il·luminació interior se sentirà fins i tot en els entorns més seriosos i rígids.

Fes-te proves d'intolerància, sobretot a la lactosa. A més, sota aquest trànsit planetari, els Aquari són proclius a desenvolupar al·lèrgies de tota mena.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

És magnífic despertar-te en braços d'aquesta persona que t'emociona amb la seva mirada i et fa tocar el cel amb les mans. Saps com t'estima i quantes coses donaria per fer-te cada dia més feliç. Els Peixos que es troben solters poden esperar una bella sorpresa aquest diumenge.

Et trobaràs que comptes amb més diners del que creies però com si tinguessin una bola de cristall, vindran a demanar-te un petit préstec.

La teva salut travessa per un moment òptim i això has d'aprofitar-ho en aquesta jornada que pot ser única.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari