IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Consulta aquí el teu horòscop Zodiacal del 10 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 10 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

En el terreny de l’amor, l’horòscop et recomana actuar amb determinació però sense pressa, per tal que puguis evitar totes les trampes que vagin sorgint.

No permetis que els problemes familiars influeixin en el teu rendiment professional, i no gastis en ells més energia de la necessària.

Els astres auguren una propensió a patir marejos, així que evita realitzar activitats que siguin massa arriscades o perilloses. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Urà està en bona forma i això influeix molt positivament en l’avenir de la teva relació de parella, fent que l’avorriment desaparegui de les vostres vides.

El teu esperit consumista pot causar algun contratemps en la teva economia domèstica. Encara tens temps de retornar aquelles adquisicions que no necessites.

Quan et llevis al matí, pensa en tres motius pels quals puguis donar les gràcies. Veuràs com comences el dia amb millor humor.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Rodejar-te de la teva gent i impregnar-te dels sentiments d’amor i amistat t’anirà de luxe per desterrar els pensaments negatius de la teva ment. Evita jutjar els altres i el dia anirà rodó.

Les teves inversions travessen un moment força delicat, així que és important que contrastis tota la informació que t’arribi en relació a noves oportunitats.

Focalitza tota la teva energia en coses productives i positives i veuràs com minven els nivells d’angoixa tan presents en el teu dia a dia.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Els astres preveuen una sèrie d’enfrontaments i discussions provocats, bàsicament, per culpa teva. Controla la llengua i evita fer mal als teus éssers estimats.

La teva economia passa per un període d’inestabilitat, i la solució implica actuar amb molta prudència i sense presses.

El positivisme inundarà el teu cos i t’omplirà d’energia. Aprofita-ho per dur a terme alguna escapada de desconnexió!

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

La nostàlgia prendrà protagonisme i et farà recordar i anhelar una relació del passat. És necessari que siguis honest i clarifiquis els teus pensaments.

Els astres preveuen possibilitats de promoció a la feina, però vés amb compte amb les rivalitats i intenta ser prudent en lloc de mostrar la teva part més competitiva.

L’horòscop t’aconsella dosificar els teus compromisos i esforços, i no intentar donar més del que pots.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres auguren l’arribada d’una persona d’un signe de foc -Àries, Lleó i Sagitari- que et permetrà descobrir els autèntics plaers de la felicitat.

En l’àmbit econòmic, entres en un període de bloqueig d’oportunitats, en el qual serà necessari un canvi d’estratègia per revertir la situació.

Necessites dur a terme una renovació espiritual perquè la teva salut acabi de ser òptima. Si vols estar més positiu, els rajos del Sol et seran de gran ajuda. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu poder de seducció estarà pels núvols, i farà que ningú es pugui resistir als teus encants.

La jornada esdevé ideal per créixer i renovar-te professionalment, oferint-te la possibilitat d’agafar les rendes de la teva vida i d’encaminar-te cap a l’èxit.

Centra’t a localitzar els teus punts interns més conflictius, i elimina’ls per poder gaudir d’una vida harmoniosa i completament satisfactòria.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els astres confabulen perquè et creuis aviat amb la teva ànima bessona, però abans és necessari que aprenguis a estar sol i a desterrar les històries passatgeres.

La conjunció de Mercuri i Plutó remou el teu interior, i fa que et plantegis les coses des d’una altra perspectiva més radical i eficient.

La posició astral facilita les obsessions, així que l’horòscop et recomana adoptar una mentalitat més flexible i molt menys rígida que l’actual.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Deixa de preocupar-te tant pels altres i comença a ser un xic més egoista. És l’única manera d’aconseguir sentir-te realitzat.

El teu món material guanya terreny a la part espiritual. Aprofita la jornada per ordenar els teus pensaments i establir noves prioritats.

Tindràs l’estómac un xic sensible, així que aposta per les dietes toves i els menjars no copiosos.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

L’horòscop et recomana destruir la barrera de protecció que et separa de la resta de món, i t’anima a mostrar els teus sentiments. Els resultats seran molt positius!

És imprescindible que segueixis ampliant els teus coneixements per no quedar-te desactualitzat en el terreny laboral.

Informa’t sobre la tècnica del mindfulness i incorpora-la a la teva vida per adquirir consciència de tot el que fas a cada moment i reduir els nivells d’estrès.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Una gran sorpresa t’espera al final de la jornada. Adopta una actitud més oberta i deixa’t sorprendre per allò que l’Univers et té preparat.

Els processos judicials es decantaran a favor teu, així que, si estàs immers en un, no dubtis en defensar la veritat amb garres i tota la teva força.

Les crisis són bones perquè puguis conèixer els teus límits, i pots aprofitar-les per deixar de banda aquells hàbits nocius que incideixen molt negativament en el teu benestar mental.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Et convertiràs en el confident predilecte de la gent que t’envolta, i és probable que algú s’apropi a tu per explicar-te quelcom referit a un descobriment sobre la seva orientació sexual.

Els astres preveuen una millora substancial de la teva economia, i t’aconsellen realitzar alguna activitat d’oci que augmenti el teu benestar.

La reflexologia podal et pot ajudar a reduir els nivells d’estrès. Informa’t sobre el tema i practica amb algú de confiança per comprovar els seus beneficis.


Comentaris

envia el comentari