L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 10 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 10 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Durant la jornada s’alternaran moments d’allò més passionals amb d’altres on podràs gaudir de llibertat i independència. Últimament estàs gastant molts diners en coses absolutament innecessàries, intenta controlar una mica les despeses. La teva addicció al mòbil pot augmentar de manera significativa comportaments sedentaris, així que procura moure’t i fer exercici diàriament. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Neptú i Júpiter treballen conjuntament per fer que el dia d’avui sigui un dels millors dies de l’any en el terreny amorós. Malauradament, Plutó incideix de manera negativa en la teva economia i pot causar-te algun problema financer. L’horòscop et recomana no seguir els consells que et donin sense haver-los demanat tu prèviament, així aconseguiràs reduir els nivells d’estrès de la teva vida.  

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Necessites passar pàgina i saldar comptes amb una història d’amor que ja està acabada, per poder començar-ne una de nova i amb un futur més esperançador. Els astres afavoreixen una situació especialment bona en el terreny laboral. Intenta dormir almenys vuit hores diàries, i controla bé la teva alimentació per evitar patir una baixada important de les defenses.  

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus afavoreix la comunicació en el terreny de les relacions, per tant avui és un bon dia per mirar d’esclarir tots aquells assumptes que amenacen d’enterbolir la teva felicitat. Saturn reforça el teu rigor i la capacitat per assumir grans responsabilitats a la feina, no deixis passar aquesta gran oportunitat. Si els nervis acaben causant estralls a la teva pell, i sents molèsties i picors, busca algun remei natural que faci minvar els símptomes. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Un gest lleig o alguna paraula equivocada poden derivar en enfrontaments amb els teus éssers estimats. Si vols dir quelcom, sigues clar i no pretenguis que el teu interlocutor endevini les teves intencions. En l’àmbit econòmic, estàs treballant de la manera correcta i l’horòscop et convida a continuar en aquesta línia. El teu sistema immunològic està fort, de manera que avui no has de patir per un possible contagi de malalties o virus. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els planetes t’atorgaran la força que necessites per renovar-te i superar allò que no et deixa avançar, i així preparar-te per una futura relació en la qual no arrosseguis velles càrregues. Si les inversions no estan donant els resultats que esperaves, serà millor que et centris en fonts d’ingressos més fiables. Malgrat que puguis ser víctima d’alguna discussió o enfrontament, tindràs l’energia positiva disparada i podràs sobreposar-te als problemes. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui estaràs pletòric, i Venus et farà costat i aconseguirà que tot el que està relacionat amb l’amor torni al seu cabdal tranquil i natural. A més, seràs un imant de diners i causaràs furor allí on vagis, i la teva salut passa per un dels millors moments. En conclusió, avui és el teu dia de sort, i no hi haurà res que se’t resisteixi. Enhorabona!  

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Si algú t’ha fet mal, i sents molt rancor, intenta prendre totes les decisions des de l’afecte i l’estima que algun cop has sentit per ell o ella. L’horòscop et recomana que inverteixis en béns i immobles, ja que la confluència de Venus i Mercuri atorgaran èxit a aquest tipus de transaccions.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Durant la jornada d’avui és millor que actuïs amb el cap fred i temprança, que amb les emocions i els impulsos. En línies generals, la teva economia es mantindrà estable, motiu pel qual és millor que actuïs amb prudència. Els astres poden posar a prova la teva salut, de manera que hauries de mirar de cuidar-te el màxim possible.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

En el terreny de la parella, es pot presentar una situació nova que et creï certa inseguretat, però tot apunta que la relació seguirà anant sobre rodes. A la feina, intenta no ser massa exigent amb els teus companys, o poden començar a sentir certa animadversió cap a la teva persona. Quant a salut, l’horòscop et recomana que segueixis els consells dels teus éssers estimats i canviïs aquells hàbits que no són bons pel teu cos.    

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Si fa temps que et crida l’atenció algú, avui es capgirarà la situació i serà aquesta persona la que comenci a interessar-se per tu. La teva faceta consumista pot prendre el control del teu cos i portar-te a gastar més del que tens, intenta controlar-te tot el que puguis. Un baix estat d’ànim pot incidir de manera molt negativa al teu benestar, així que intenta evitar que afecti el teu apetit.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Les pèrdues dels nostres éssers estimats són molt doloroses, per aquest motiu adoptar una actitud diferent enfront de la mort és vital per no caure al pou més profund. Els astres afavoreixen les oportunitats de negoci, així que estigues atent als senyals que t’enviï l’Univers. No intentis convertir-te en algú que no ets sol per intentar agradar als altres, tu vals molt com a persona. 


Comentaris

envia el comentari