L’horòscop dels 12 signes del 11 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 11 de febrer
Àries 21 MAR - 19 ABR

El nadiu d'Àries tindrà una gran necessitat de brillar i seduir, i això es deu a l'acció de diversos planetes amb incidències directes sobre aquest signe.

Ha arribat el moment que posis al dia els coneixements que tens en el teu sector professional, sigui el que sigui, per poder competir en una selva plena de lleons..

Sota la influència de Venus, l'aigua serà més beneficiosa que mai per a tu, i per això es recomana que optis per esports com la natació, el waterpolo o el submarinisme.

Taure 20 ABR - 20 MAI

T'has pogut equivocar en assumptes del cor un milió de vegades, però no vols permetre que ningú analitzi la teva forma de gestionar els problemes.

Veuràs durant aquest dilluns com hi ha persones que s'estan lucrant al teu voltant per fets que t'afecten a tu, però que en el teu cas no et permeten acumular riqueses.

La teva son es troba inquieta últimament? Potser hauries de provar de prendre unes gotes d'aigua de flor del taronger en una infusió de llimona, i prendre-la just abans d'anar-te a dormir.

Bessons 21 MAI - 20 JUN

De tant en tant et ve bé estar sol. Encara que et trobis molt còmode amb la teva parella, també necessites relacionar-te amb altra gent.

Fins ara depenies d'uns altres i estaves pràcticament apartat de les decisions importants. Has pres una bona decisió emprenent un nou projecte.

Encara que no tinguis apetit quan et llevis, en qüestió d'un parell d'hores començaràs a tenir gana i avui t'espera per davant una jornada molt exigent.

Cranc 21 JUN - 22 JUL

La setmana comença plena de vitalitat, però la teva vida amorosa no és receptiva a les ganes que li dediques a ser feliç. De fet, la mateixa serà bastant fosca.

El teu humor àcid et duu a vegades a prendre confiances massa arriscades amb persones a les quals hauries de guardar un respecte.

Si vols afegir a la teva dieta algun complement de vitamines, analitza si el llevat de cervesa supleix les teves necessitats.

Lleó 23 JUL - 22 AGO

És molt important que durant aquest dia mantinguis la calma, Lleó. Els nadius del teu signe estaran molt afectats des del pla astral per la conjunció entre Mart i Urà.

Comença la setmana amb molta activitat i en sentir-te ple d'energia viuràs els problemes amb bon humor. I per sort estaràs radiant de vitalitat.

Practica exercicis de respiració conscient, beu abundant líquid, camina a l'aire lliure. Petits gestos que pots realitzar en el teu favor i que no porten massa temps ni esforç.

Verge 23 AGO - 22 SET

Sospites que la teva parella es pot estar veient amb una altra persona a la teva esquena, però realment no és així. És una mostra de la teva desconfiança cap a ella.

Des del primer moment tot resultarà molt senzill i posaràs facilitats per aconseguir un acord. El que no vols és que disputes econòmiques t'acabin enfrontant amb gent del teu entorn.

Cura amb l'esquena, fa diversos dies que arrossegues unes molèsties a la zona lumbar i avui tindràs greus problemes per dur una vida normal. 

Balança 23 SET - 22 OCT

Avui es reforçarà encara més aquest vincle intuïtiu que existeix entre tots dos, i la teva parella pot manifestar per tu el seu interès d'una forma amorosa i creativa.

Ningú et diu que no gastis els diners com millor et convingui, però després no et queixis que no t'arriba per a una cosa tan bàsica com és l'aliment o un habitatge digne.

Tingues noves experiències amb noves persones. Amb les noves experiències vindran noves idees i enfocaments de la vida.

Escorpí 23 OCT - 21 NOV

Posa't la tasca conscient de cridar a algú amb el qual tinguis confiança, o de marcar una reunió per veure’l i conversar. Amunt aquesta autoestima, Escorpí!

No es tracta d'esperar el moment perfecte per fer-ho. És precisament la teva capacitat per triar sempre el camí més dur, el que t'enforteix com a persona i et deixa les millors experiències.

Ara que fas grans progressos en la teva salut, és molt probable que truqui a la teva porta la temptació d'un plaer estrictament prohibit, donada la teva situació actual.

Sagitari 22 NOV - 21 DES

Avui serà una jornada especial per organitzar noves aventures amb els teus amics o amb la teva parella, i buscar de nou sentir-te lliure a la natura i els llocs oberts.

Aprendre un idioma o perfeccionar la teva formació en una activitat professional, o fins i tot aprendre un nou ofici, serà una experiència renovadora per a un Sagitari que fa massa temps que està estancat.

Avui els Sagitari arrosseguen un problema especialment greu que ve de fa molt temps i que agafa intensitat: la pèrdua de la veu.

Capricorn 22 DES - 19 GEN

Deixa la gelosia i les sospites de banda. Els dubtes i la desconfiança que sents no tenen cap sentit ni tampoc t'han donat motius perquè et comportis d'aquesta forma tan hostil.

No permetis que els problemes que es presentin amb els diners t'afectin de tal forma que perjudiquis encara més els teus assumptes professionals amb males respostes o arravataments.

Cuida el teu estómac, ja que la irritació del teu caràcter, l'estat de nerviosisme, l'ansietat són tots motius per a desenvolupar una gastritis nerviosa o dispèpsia.

Aquari 20 GEN - 19 FEB

El teu bon humor és notori, però què passa quan ets sempre l'únic o l'única  que anima la festa? Que et cremes, et desgastes… Que és precisament el que et passarà avui.

Encara tens una dura preparació per davant, abans d'arribar al lloc de treball desitjat. Però la bona notícia és que sens dubte estàs en el bon camí per complir els teus somnis.

Corre almenys durant 5 minuts! Així aniràs adquirint l'hàbit de mica en mica i notaràs com el teu cos, de forma natural, t'anirà demanant més.

Peixos 20 FEB - 20 MAR

La Lluna des del signe de Taure t'inclina a necessitar estar més tranquil. Queda’t a casa sense veure a ningú ni parlar de res.

Mercuri ha arribat al teu signe i això és bo per als teus negocis i els teus contactes comercials, especialment per als nadius dels primers deu dies.

Comença avui mateix aquestes classes d'estirament que tant necessites. El teu esquelet demana elongació. Els teus músculs estan tibants i es poden escurçar si no els atens.