YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac de l'11 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 11 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Dia d’introspecció on miraràs d’esclarir tots els dubtes que últimament han arrelat a la teva ment, per no confondre allò que desitges amb el que et convé. Es preveu que en breus duguis a terme una acció que suposi una gran inversió de diners. Si les condicions tèrmiques acaben afectant la teva pell, has de saber que el meló és un aliment ideal per combatre els seus efectes. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Sentiràs la necessitat de parlar amb claredat, fet que pots aprofitar per recuperar la bona sintonia que tenies abans amb la teva parella. Júpiter ajudarà a millorar la teva visió sobre els negocis i et permetrà dur a terme els teus projectes sense que res ni ningú interfereixi. Si en algun moment et sents saturat o angoixat a causa de l’estrès, el millor remei serà sortir a l’exterior i gaudir una estona de l’aire lliure.  

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

No permetis que els problemes de la feina interfereixin en les teves relacions afectives. Al contrari, seran precisament els teus éssers més propers els que et podran ajudar a solucionar els problemes professionals. Controla els nervis a l’oficina, i centra’t a potenciar només aquells aspectes que et siguin d’utilitat. Si abans d’adormir-te, dediques una estona a retenir a la teva ment tot allò que desitges i et pot fer feliç, descansaràs molt millor.   

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Els planetes t’aporten una gran estabilitat emocional, però la passió no travessarà el seu punt més àlgid. Paciència, cranc! Júpiter afavoreix les transaccions econòmiques, i et permetrà fer front a totes les responsabilitats i obligacions que tinguis. Intenta mantenir-te allunyat de persones malaltes, perquè avui la teva energia absorbirà tots els problemes de salut que passin pel teu costat. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

La teva originalitat en el terreny de l’amor fa que, si tens parella, aquesta estigui realment captivada pels teus encants. Al llarg de la jornada es presentaran una sèrie de canvis i decisions que modificaran la teva situació laboral. Malgrat que en un primer moment puguis no ser propens a dur a terme activitats a l’aire lliure, l’horòscop et recomana que avui et llancis a la piscina i et preparis per viure un dia d’allò més emocionant. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Veure al teu voltant a parelles que són felices mentre tu estàs sol, et pot fer sentir malament, però si has decidit prioritzar altres camps, com la feina o la salut, no tens motiu per estar trist. La teva economia pot patir un petit recés, però si controles els teus comptes amb més exhaustivitat, ben aviat recuperaràs l’estabilitat monetària. Dia propens a ser víctima de problemes gàstrics, així que intenta tenir a prop algun remei o medicina efectius. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els planetes estan una mica en confrontació, i faran que tinguis moltes ganes de socialitzar-te. Malauradament, les teves obligacions t’ho impediran. Si algú intenta abusar de la teva generositat, no tinguis por de discutir i reclamar allò que és teu. Les indigestions estaran a plena ordre del dia, així que mira de mantenir-te contínuament hidratat.    

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Fa poc que et sents atret per una persona que no és la teva parella. No suposarà cap problema si saps practicar l’autocontrol i centrar-te en el que és veritablement important. Saturn omplirà el dia d’alegriesen el terreny econòmic, aprofita-ho! En un temps on la contaminació ha adquirit nivells alarmants, és aconsellable que passis suficient temps a l’aire lliure.  

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Toparàs amb diversos contratemps que amenaçaran el teu gran optimisme, però si bloqueges la seva influència, serà un dia d’allò més positiu. L’horòscop et recomana que, a la feina, apostis per implementar més feina d’equip i valoris millor els teus companys. El teu planeta regent actua coordinadament amb el Sol i afavoreix els processos de pèrdua de pes així com els d’abandonar hàbits nocius com el tabac. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

S’apropa un període de canvis intensos i importants en les teves relacions afectives, sobretot si tens parella. No tenen per què ser dolents, fins i tot us podeu plantejar fer un pas endavant i millorar la vostra situació. L’horòscop et recomana que miris amb lupa els teus comptes, per evitar sorpreses i contratemps inesperats. Si fa molt que no visites al teu metge particular, va sent hora de sotmetre’t a una revisió completa.    

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Prioritza els detalls dirigits als teus éssers estimats abans que intentar quedar bé i agradar gent que ni et ve ni et va. Treballa amb intel·ligència i focalitza’t en l’optimització de la feina, i aconseguiràs els millors resultats possibles. Intenta adoptar una postura corporal correcta el màxim temps possible, per evitar que els teus músculs es ressentin.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Avui és un bon dia perquè reflexionis abans de parlar, i contemplis la possibilitat que estiguis equivocat, per evitar mals majors. Necessites un temps de reflexió per poder encaminar el teu futur professional i actuar sense riscos. Si últimament has notat la teva pell més seca o escamada, hauries de contemplar la possibilitat d’aplicar-te una crema hidratant després de cada dutxa. 


Comentaris

envia el comentari