ÚLTIMA HORA

Augmenten els contagis de coronavirus a Espanya

La predicció dels 12 signes del 12 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 12 de febrer
Àries21 MAR - 19 ABR

Gràcies al planeta Venus, l'amor estarà a l’aire, es podrà respirar, fins al punt que moltes parelles trencades es reconciliaran i tot estarà en ordre.

En aquest dimarts tens el magnífic art de descobrir el que està ocult, amb una forma de veure les coses que es podria titllar com a do.

Físicament, et sentiràs molt bé amb tu mateix, i especialment, serà positiu el teu sentit de la vista; si has tingut problemes oculars, notaràs una notable millora.

Taure20 ABR - 20 MAI

Com a parella, has de mantenir cura per no provocar la gelosia d’ella, ja que està irascible, i et podries complicar innecessàriament la vida.

La sort que t'ha acompanyat últimament començarà a esvair-se. I especialment estaràs desprotegit a l'hora de fer apostes i jugar a l'atzar.

Has fet tot el que està a la teva mà i fins i tot una mica més per dir adéu a la cel·lulitis que s'adhereix a les teves natges, però la condemnada es resisteix.

Bessons21 MAI - 20 JUN

En una relació de parella les decisions han de prendre's de manera consensuada. Consulta tot el que vulguis fer amb la persona que està al teu costat.

No passaria res si de tant en tant gastessis alguna cosa per provar sort, però a vegades t'excedeixes amb el consum i això pot crear-te serioses complicacions per arribar a final de mes.

Malgrat que tu no ho admetis, estàs notant com et cau més pèl i a les nits no pots dormir amb facilitat, despertant-te molt sovint.

Cranc21 JUN - 22 JUL

Saps que a Mercuri se'l coneix com el planeta de la intel·ligència, de la negociació? I com aquest dimarts incideix en el teu signe en la seva àrea amorosa, t'ajudarà a millorar les relacions conjugals.

Mercuri influirà igualment en el sector monetari de Cranc, i sota la seva protecció, hauries d'aconseguir beneficis financers.

Fes examen de consciència, i sigues honest amb tu mateix, perquè una cosa és el que realment et ve de gust i una altra el que et convé.

Lleó23 JUL - 22 AGO

Pot ser que avui visquis noves sensacions i experiències en l'amor que t'enlluernin.  Això t'estimularà a dur al terreny del diàleg algunes coses que estaves guardant en el teu interior.

El millor que pots fer avui és seguir al peu de la lletra el que tenies organitzat i no sortir-te d'això. La teva agenda està planejada d'aquesta forma per a avui i això té un sentit.

La teva salut no acompanyarà a la teva bona jornada sentimental, podries agafar un refredat o una grip si no et tapes com cal.

Verge23 AGO - 22 SET

Per als moments més delicats de la teva vida no pots comptar amb certes persones. Es nota una vegada més que hi ha gent que només s'acosta a tu per l'interès.

A la teva feina comença a arribar gent nova i possiblement els estan pagant més que a tu. És alguna cosa que no arribes a entendre, i més després dels últims sacrificis que has fet per l'empresa.

Si arribes cansat a casa de treballar, el millor és que matinis i dediquis uns minuts res més aixecar-te a l'exercici.

Balança23 SET - 22 OCT

Comences una relació i com tots els principis són dolços, et deixes dur per tot aquest esclat d'energia. Això és bo, Balança! Si el teu cor el dicta així, viu els teus impulsos sense por.

Tens gran desig de saber i de comunicar-te en aquesta jornada. Posseeixes gran mobilitat i dinamisme en l'àmbit intel·lectual. El teu punt fort serà sens dubte la intel·ligència.

Has d'analitzar més detingudament la teva actitud cap a la salut i el benestar. Són importants a la teva vida? Sembla que sempre vulguis abastar més i més.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

Una mala ratxa la té qualsevol i sembla que avui et toca a tu, que hi farem! Sembla que tothom ha embogit de sobte, allò que creies que anava funcionaria, no ha estat així en absolut…

Aprèn a apreciar la teva feina, encara que no sigui perfecte. Això és una cosa fonamental a l'hora de no amargar-te, Escorpí. El teu gran perfeccionisme et duu moltes vegades a menysprear tot el que tens…

Evita el mal caràcter, que a banda d'espatllar les teves relacions, entorpeix la teva salut. Amb un somriure a la cara, la vida es passa molt millor.

Sagitari22 NOV - 21 DES

Represa la il·lusió a la teva vida, Sagitari, fes que la llum torni a brillar en tu com és natural, i només així aconseguiràs renovar tots els aspectes al teu voltant.

Avui veuràs per fi, després de molts dies, l'arribada de diners a les teves butxaques, i això pot fer-te perdre per un moment el món de vista.

Els teus ossos i els teus músculs necessiten definitivament una solució. Però ja no n'hi ha prou amb alguns estiraments durant el dia o prendre aliments amb calci.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Encara que sigui difícil, insisteix a proposar-te ser més alegre cada dia. La teva parella notarà el teu esforç i se sentirà molt feliç. Tots els que t'envolten sortiran beneficiats del teu canvi d'actitud.

Una figura del sexe femení durà possibles incomoditats i diferències a la teva feina convertint el clima laboral en hostil i incòmode.

Si les molèsties no es deuen al calçat, és probable que hagis de fer-te alguns massatges als teus peus a la nit.

Aquari20 GEN - 19 FEB

Si tu acceptes a les persones tal com són, i mai els demanes que se sacrifiquin pel teu benefici… Per què hauries de tolerar els reclams dels altres?

El dia d'avui suggereix atreviment i innovació. Evita qualsevol obstacle que et trobis i dona llibertat a la teva creativitat. Deixa volar els pensaments i viatja fins a l'extravagància!

No necessites estar assegut en cap posició incòmoda resistint la teva energia vital. Avui no podries parar quiet encara que volguessis!

Peixos20 FEB - 20 MAR

Si desitges alguna cosa amb tot el teu cor, ho aconseguiràs. Ets una persona que té una voluntat indestructible pel que fa a les relacions amoroses i els sentiments.

Els plans per al futur ocupen al teu cap tot l'espai a l'hora de la feina i oblidaràs pagar uns impostos importants.

Imagina que bé et sentiries si prenguessis una llimonada amb fulles tendres de menta a un bar on la música sigui agradable.Comentaris

envia el comentari