Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L’horòscop dels 12 signes del Zodíac del 12 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 12 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

 

La posició astral crea un ambient idoni per experimentar l’amor a primera vista. Per molt que t’esforcis a evitar-ho, els teus sentiments aniran per lliure i acabaràs sucumbint als seus encants.

 

L’horòscop et recomana recuperar la relació amb antics companys d’estudis o d’altres feines, perquè poden ajudar-te a millorar la teva situació econòmica actual.

 

Sortir a l’exterior a respirar aire fresc serà el millor que puguis fer avui, ja que la natura t’aportarà tota l’energia que necessites. .

 

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

 

Els Taures emparellats gaudiran de molts moments de tendresa i confiança mútua. D’altra banda, els solters podran millorar la situació actual de les seves relacions incipients.

 

Moment idoni per reflexionar sobre si estàs avançant professionalment, o si t’has quedat estancat. En cas que sigui la segona opció, aprofita per plantejar-te algun canvi.

 

Els planetes t’atorguen la força suficient per superar qualsevol obstacle que amenaci la teva integritat física o mental.

 

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

 

Assumeix els teus defectes i les teves limitacions, i començaràs a projectar una llum irresistible per qualsevol que es creui amb tu.

 

La teva productivitat augmentarà de forma significativa, però intenta buscar les vies més senzilles o acabaràs la jornada completament esgotat.

 

El gingebre és un remei analgèsic i antiinflamatori, que esdevindrà ideal per ajudar a recuperar-te de la fatiga muscular. 

 

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

 

L’horòscop et recomana deixar d’actuar com un alcavot i que et centris a cuidar les teves pròpies relacions, et serà de molta més utilitat.

 

La teva economia es manté estable i rutinària, motiu pel qual els astres t’aconsellen prendre una mica de risc i actuar amb atreviment. Els resultats poden ser sorprenents.

 

Comença a realitzar petites accions que, a la llarga, milloraran la teva salut en gran mesura. Un exemple és el de deixar de fumar.

 

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

 

És important que prenguis consciència dels errors que has comès al llarg de la teva trajectòria amorosa, per evitar repetir-los en un futur.

 

Seràs una mica primmirat a la feina i això pot establir un ambient de tensió. Sempre que parlis utilitzant el sentit comú i l’educació, no suposarà cap problema greu.

 

Les rampes a les extremitats es poden fer presents al llarg de la jornada. Un canvi d’alimentació pot ser la solució que necessites.

 

 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

 

Els astres fan patent la necessitat que busquis un equilibri a la teva relació amorosa. Per fer-ho, és imprescindible que reflexionis sobre quin tipus de relació teniu.

 

Les teves operacions financeres van ben encaminades, però estaria bé que et deixessis aconsellar per segones opinions per aconseguir-ne un major rendiment.

 

En general serà una jornada bona pels nascuts sota aquest signe, però les dones que tinguin la menstruació poden patir dolors i fatigues serioses. Les infusions de canella, gingebre o menta et poden ajudar a sentir-te millor. 

 

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

 

Els astres auguren l’inici d’una relació que, si bé no serà massa estable, et farà sentir alliberat i realment còmode. Limita’t a fluir i gaudeix de la situació!

 

A la feina, has d’aprendre a integrar la teva personalitat amb la de la resta, oblidant que sou pols oposats i treballant l’empatia i la comunicació.

 

La teva gran empatia pot acabar girant-se en contra teva, així que no t’oblidis del teu benestar si no vols acabar formant part de la llista d’afectats per la síndrome de Burnout.

 

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

 

La teva relació de parella travessa el seu millor moment. Si estàs considerant la possibilitat d’anar un pas més enllà i contreure matrimoni, no dubtis més i demana-li ja!

 

Hauràs de prendre la iniciativa a la feina i actuar amb decisió, valentia i atreviment. No pateixis, les teves ganes de competir seran la teva millor arma.

 

Els problemes de salut esdevenen més greus quan van units a sentiments d’angoixa i malestar. Evita les tensions emocionals reprimides i veuràs com millores en gran mesura!

 

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

 

Els planetes et generen inseguretat, però podràs superar-la si busques espais de confort i adoptes una actitud tranquil·la.

 

L’ambició esdevindrà el motor de la teva activitat professional. Complementa-la amb fortalesa mental, optimisme i determinació i seràs imparable!

 

L’horòscop augura una baixada d’ànims que pot tirar per terra tots els teus propòsits. No permetis que un mal moment acabi amb tants mesos d’esforç i sacrifici.

 

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

 

Has d’aprendre a confiar més en la gent que et rodeja, ja que guardar-te els sentiments per a tu mateix només farà que t’acabis col·lapsant.

 

L’horòscop et recomana anar a treballar vestit amb les teves millors gales, perquè algú de gran importància passarà per l’oficina i pot canviar el rumb de la teva vida.

 

Mantenir una dieta saludable i equilibrada pot ser complicat si no ets tu mateix qui et prepares el menjar. Per què no aprens a cuinar i fas gaudir al teu paladar amb plats d’allò més exquisits?

 

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

 

La teva relació de parella ha anat millorant amb els anys, fins a arribar un punt en què sou amants, amics i confidents. Enhorabona Aquari, ets un afortunat!

 

L’estratègia que tens entre mans et pot fer guanyar molts diners i donarà molt bons resultats. Segueix esforçant-te com fins ara i tot anirà rodat!

 

Els mals de cap i les migranyes poden apoderar-se del teu cos. Descansa el màxim possible i revisa la teva tensió per assegurar que tot segueix com correspon. 

 

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

 

Plutó està en conflicte amb la resta de planetes i pot fer que culpis als altres de coses que són responsabilitat teva. Actua amb prudència o patiràs discussions i enfrontaments molt desagradables.

 

Intenta no arribar tard a la feina, o pots acabar discutint amb els teus caps. Si no t’agrada la feina, a què esperes per buscar una alternativa que et resulti més atractiva?

 

Les teves orelles no travessen el seu millor moment, i pots acabar sent víctima d’alguna otitis molt molesta. Protegeix-les tant com puguis!