IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L’horòscop dels 12 signes del Zodíac del 12 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 12 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La posició astral crea un ambient idoni per experimentar l’amor a primera vista. Per molt que t’esforcis a evitar-ho, els teus sentiments aniran per lliure i acabaràs sucumbint als seus encants.

L’horòscop et recomana recuperar la relació amb antics companys d’estudis o d’altres feines, perquè poden ajudar-te a millorar la teva situació econòmica actual.

Sortir a l’exterior a respirar aire fresc serà el millor que puguis fer avui, ja que la natura t’aportarà tota l’energia que necessites. .

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Els Taures emparellats gaudiran de molts moments de tendresa i confiança mútua. D’altra banda, els solters podran millorar la situació actual de les seves relacions incipients.

Moment idoni per reflexionar sobre si estàs avançant professionalment, o si t’has quedat estancat. En cas que sigui la segona opció, aprofita per plantejar-te algun canvi.

Els planetes t’atorguen la força suficient per superar qualsevol obstacle que amenaci la teva integritat física o mental.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Assumeix els teus defectes i les teves limitacions, i començaràs a projectar una llum irresistible per qualsevol que es creui amb tu.

La teva productivitat augmentarà de forma significativa, però intenta buscar les vies més senzilles o acabaràs la jornada completament esgotat.

El gingebre és un remei analgèsic i antiinflamatori, que esdevindrà ideal per ajudar a recuperar-te de la fatiga muscular. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

L’horòscop et recomana deixar d’actuar com un alcavot i que et centris a cuidar les teves pròpies relacions, et serà de molta més utilitat.

La teva economia es manté estable i rutinària, motiu pel qual els astres t’aconsellen prendre una mica de risc i actuar amb atreviment. Els resultats poden ser sorprenents.

Comença a realitzar petites accions que, a la llarga, milloraran la teva salut en gran mesura. Un exemple és el de deixar de fumar.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

És important que prenguis consciència dels errors que has comès al llarg de la teva trajectòria amorosa, per evitar repetir-los en un futur.

Seràs una mica primmirat a la feina i això pot establir un ambient de tensió. Sempre que parlis utilitzant el sentit comú i l’educació, no suposarà cap problema greu.

Les rampes a les extremitats es poden fer presents al llarg de la jornada. Un canvi d’alimentació pot ser la solució que necessites.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres fan patent la necessitat que busquis un equilibri a la teva relació amorosa. Per fer-ho, és imprescindible que reflexionis sobre quin tipus de relació teniu.

Les teves operacions financeres van ben encaminades, però estaria bé que et deixessis aconsellar per segones opinions per aconseguir-ne un major rendiment.

En general serà una jornada bona pels nascuts sota aquest signe, però les dones que tinguin la menstruació poden patir dolors i fatigues serioses. Les infusions de canella, gingebre o menta et poden ajudar a sentir-te millor. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els astres auguren l’inici d’una relació que, si bé no serà massa estable, et farà sentir alliberat i realment còmode. Limita’t a fluir i gaudeix de la situació!

A la feina, has d’aprendre a integrar la teva personalitat amb la de la resta, oblidant que sou pols oposats i treballant l’empatia i la comunicació.

La teva gran empatia pot acabar girant-se en contra teva, així que no t’oblidis del teu benestar si no vols acabar formant part de la llista d’afectats per la síndrome de Burnout.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La teva relació de parella travessa el seu millor moment. Si estàs considerant la possibilitat d’anar un pas més enllà i contreure matrimoni, no dubtis més i demana-li ja!

Hauràs de prendre la iniciativa a la feina i actuar amb decisió, valentia i atreviment. No pateixis, les teves ganes de competir seran la teva millor arma.

Els problemes de salut esdevenen més greus quan van units a sentiments d’angoixa i malestar. Evita les tensions emocionals reprimides i veuràs com millores en gran mesura!

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els planetes et generen inseguretat, però podràs superar-la si busques espais de confort i adoptes una actitud tranquil·la.

L’ambició esdevindrà el motor de la teva activitat professional. Complementa-la amb fortalesa mental, optimisme i determinació i seràs imparable!

L’horòscop augura una baixada d’ànims que pot tirar per terra tots els teus propòsits. No permetis que un mal moment acabi amb tants mesos d’esforç i sacrifici.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Has d’aprendre a confiar més en la gent que et rodeja, ja que guardar-te els sentiments per a tu mateix només farà que t’acabis col·lapsant.

L’horòscop et recomana anar a treballar vestit amb les teves millors gales, perquè algú de gran importància passarà per l’oficina i pot canviar el rumb de la teva vida.

Mantenir una dieta saludable i equilibrada pot ser complicat si no ets tu mateix qui et prepares el menjar. Per què no aprens a cuinar i fas gaudir al teu paladar amb plats d’allò més exquisits?

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

La teva relació de parella ha anat millorant amb els anys, fins a arribar un punt en què sou amants, amics i confidents. Enhorabona Aquari, ets un afortunat!

L’estratègia que tens entre mans et pot fer guanyar molts diners i donarà molt bons resultats. Segueix esforçant-te com fins ara i tot anirà rodat!

Els mals de cap i les migranyes poden apoderar-se del teu cos. Descansa el màxim possible i revisa la teva tensió per assegurar que tot segueix com correspon. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Plutó està en conflicte amb la resta de planetes i pot fer que culpis als altres de coses que són responsabilitat teva. Actua amb prudència o patiràs discussions i enfrontaments molt desagradables.

Intenta no arribar tard a la feina, o pots acabar discutint amb els teus caps. Si no t’agrada la feina, a què esperes per buscar una alternativa que et resulti més atractiva?

Les teves orelles no travessen el seu millor moment, i pots acabar sent víctima d’alguna otitis molt molesta. Protegeix-les tant com puguis!


Comentaris

envia el comentari