YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 12 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 12 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La Lluna il·lumina la teva relació de parella i fa que travesseu un dels moments més dolços i passionals de la vostra història. La teva intuïció unida a una mica de sort influiran de manera molt positiva a la teva economia, però mira d’evitar accions massa arriscades. Mart t’atorgarà una energia que, si no ets capaç de controlar, pot acabar desembocant en un estat d’ansietat gens agradable.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Jornada ideal per treballar en la creació d’un bon clima amorós que et permeti comunicar amb fluïdesa amb la teva parella o amb la persona que ha despertat el teu interès. Desconfia de les ofertes econòmiques massa bones i temptadores, ja que Saturn propicia l’apropament de persones que no et volen cap bé. Quant a salut, l’horòscop et recomana reduir els excessos de carn i greix, et notaràs molt més lleuger i les digestions resultaran molt més senzilles de dur a terme.   

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Els astres provoquen canvis bruscos i oposats en els teus sentiments, que modificaran de manera radical la teva forma de relacionar-te amb la gent. Si a la feina tens ganes d’innovar, l’horòscop et recomana que primer estudiïs el teu entorn, ja que és probable que les condicions no siguin gens favorables. El teu aparell digestiu està bastant fràgil, així que cuida’l tant com et sigui possible. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Si estàs solter, avui els planetes afavoreixen les teves relacions afectives, de manera que tindràs l’oportunitat de conèixer molta gent nova i de gran valor. Urà protegeix les teves finances, però també farà créixer la teva part dominant i possessiva, així que intenta no perdre els nervis a la feina. Júpiter en retrogradació farà que et sentis més pessimista i desanimat, així que hauràs de trobar la manera de remuntar els ànims i recuperar l’alegria i optimisme que et caracteritzen.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Avui necessitaràs molt d’amor i afecte, de manera que la teva parella viurà una intimitat renovada i millorada a gran escala. A la feina poden sorgir diversos contratemps i inconvenients que faran aflorar la teva part més professional i treballadora, de manera que aconseguiràs superar-los sense problemes. Jornada sense incidències importants en el terreny de la salut, si bé és veritat que pots sentir certa inclinació a canviar de dieta.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

No permetis que cap influència externa prengui decisions a la teva vida amorosa, tu ets l’única persona que tens el poder i el dret de fer-ho. L’horòscop et recomana seguir els teus instints a l’oficina, i alliberar la teva creativitat, per tal d’aconseguir amb facilitat tots els teus objectius. Redueix els teus nivells d’estrès prenent una dosis menys elevada de cafè i evitant, en la mesura del possible, qualsevol situació conflictiva.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

No oblidis que no podràs gaudir d’una experiència amorosa plena si primer no ets capaç d’estimar-te tu mateix. En el terreny laboral, tindràs la creativitat disparada i això et permetrà anar dos passos per davant de qualsevol altre company. La relació entre salut i estat d’ànim és molt elevada, així que intenta mantenir els nivells d’optimisme i felicitat al màxim perquè tot vagi rodat.     

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Ets una persona de contrastos, i aquesta contraposició sempre es veurà reflectida en les teves relacions. No et preocupis, cadascú té la seva manera d’estimar, i totes són igual de vàlides! Intenta mantenir l’atenció posada a les xarxes socials, ja que percebràs algun senyal important que t’ajudarà a millorar la teva situació laboral. Si passes moltes hores tancat a l’oficina, és possible que la manca d’incidència solar acabi causant estralls al teu benestar físic i emocional. Posa-hi remei com abans millor, i surt a absorbir vitamines naturals.  

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els planetes obstrueixen la circulació d’energia, i això vol dir que hauràs d’esforçar-te al màxim si vols evitar conflictes i problemes en el terreny amorós. Si et notes fluix d’energia, en lloc d’intentar reduir el nivell de treball dels altres, és millor que els demanis ajuda i col·laboreu per tirar endavant. Si estàs esperant els resultats d’alguna anàlisi clínica, avui arribaran les millors notícies que puguis imaginar.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La teva dualitat tornarà a aflorar i tindràs molts sentiments contradictoris. Intenta no pagar la teva confusió amb les persones que són importants per a tu. No t’exigeixis tant a la feina i evita emportar-te tasques inacabades a casa, o pots acabar patint una addició al treball molt nociva. El colesterol i la tensió alta amenacen de causar-te problemes, així que l’horòscop et recomana visitar un especialista perquè t’ajudi a recuperar el teu estat òptim.  

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

No tinguis por a les discussions de parella, són necessàries per seguir creixent junts. A més, Plutó afavoreix la comunicació, i et permetrà respondre a tots els dubtes que han sorgit últimament. Deixa de preocupar-te per tot el que no tens,i aprèn a valorar tot el que posseeixes. Aquesta és la millor manera de posseir riquesa! Si en els darrers dies et notes més cansat, un canvi d’alimentació és justament el que necessites per sentir-te millor.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Si la teva intuïció t’adverteix sobre una persona que sembla tenir pitjors intencions de les quals aparenta, fes-li cas. Els astres incideixen negativament en l’economia familiar, i poden fer que un (o varis) electrodomèstic s’espatlli de manera sobtada. Si tens l’energia una mica baixa, l’horòscop et recomana que organitzis un viatge. El simple fet d’enfocar-te en quelcom diferent i que t’aporta bones sensacions, millorarà ostensiblement el teu estat d’ànim. 


Comentaris

envia el comentari