L’horòscop diari del 13 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 13 de febrer

El horóscopo diario de los 12 signos del Zodiaco del …
L'horòscop diari del 13 de febrer | CatalunyaDiari

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

L'amor a primera vista existeix, i si ets solter, el sentiràs, avui tu mateix de manera espontània i eloqüent, fins i tot amb passió i entusiasme.

Alguns dels teus amics (o potser antics socis) podrien tractar de convèncer-te perquè entris en un negoci que és aparentment tèrbol, o fins i tot perillós.

Ets susceptible de donar-te algun cop molest en aquest dia, però res que no es calmi aplicant una mica de gel.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu esperit està molt despreocupat, tens ganes de divertir-te i que els que estan al teu voltant riguin amb tu al mateix so.

El Sol projecta tota la seva llum sobre la teva ment, i per això avui tens una intel·ligència concreta i pràctica, molt potent i envejada.

En salut, et trobaràs a punt, sempre llest per a moure't, i et vindrà de gust apuntar-te a un bombardeig amb qualsevol que anomeni a la teva porta proposant un pla.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Aquells que convisquin amb la seva parella estan estalviant-se responsabilitats, però tard o d'hora hauran d'implicar-se una mica més en les tasques de la llar.

Guardes amb molt d'afecte a casa teva una sèrie de joies i elements que tenen un gran valor sentimental per a tu. Tot i això no aconsegueixes treure-li molt profit

Bessons, cada vegada et notes més inflat i això pot estar motivat per l'excés de begudes gasoses. A l'hora de menjar o quan tinguis set hauries de prendre aigua.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

No sofreixis per avançat, realment no hauràs de queixar-te perquè tot és predictible, sabràs detectar les pedres del camí per  no ensopegar-te.

El clima astral relacionat amb els diners de Cranc no serà brillant, però tampoc negatiu (sempre podria ser tot pitjor, alegra't doncs!).

Necessites temps per  les teves activitats d'esplai, la urgència no et convé en absolut perquè així les coses només poden sortir malament.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'alegria que visquis avui depèn de la teva harmonia interior i de l'èmfasi que fiquis a intentar tenir bones relacions amb els altres.

No descuidis avui els teus objectes de valor, ja que hi ha una tendència a la pèrdua o robatoris. Mira de deixar el teu mòbil en un lloc en el qual el tinguis a la vista. 

La tendència  astrològica indica que la zona feble d'avui per als nadius del teu signe és la zona renal. Si estàs sentint molèsties en orinar, no et descuidis, podria ser una inflamació de la bufeta.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Avui tiraràs la vista enrere i et recordaràs dels teus orígens. Serà un moment molt sentimental, ja que recordaràs molta gent de la teva família que ja no tens al teu costat i que encara trobes a faltar.

Estàs buscant a una persona idònia perquè se sumi a un projecte que tens en marxa. Saps que no resultarà gens senzill perquè ha de complementar-se amb tu.

Et trobes amb bastants molèsties i fins i tot acudiràs al metge perquè et recepti alguna cosa, però no aconseguirà donar amb la tecla. Vol esperar uns quants dies per a comprovar la teva evolució.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Sent el signe més atent del zodíac, t'encanta acaronar a la teva parella. No obstant això, no et sotmetis a una gentil manipulació d'aquesta. 

Valent i confiat prefereixes anar al teu aire. Desitges la independència i detestes rebre ordres. Perquè, si tu saps fer-ho millor!

Apareix en la teva vida un coach que t'ajudarà amb els seus coneixements, com a representant d'aquesta saviesa que portes per dins però que es projecta en una persona aliena.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La por a la intimitat que avui et tenalla et fa vàlid per comprendre el dolor de la societat, abans que els teus propis sentiments.

Els teus vincles amb altres persones et porten oportunitats i beneficis. Fins ara mai has necessitat recórrer a aquesta alternativa, però mai està de més una altra mà. 

Un dels factors fonamentals que semblen contribuir a la teva felicitat és que tens sempre un motiu per aixecar-te cada matí perquè tens alguna cosa que fer.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

La relació interna amb els teus familiars està travessant un bon moment, la qual cosa no és pretext perquè t'acomodis i oblidis cuidar les relacions humanes cada dia. 

Aquest horòscop et felicita per la capacitat de reacció que demostres en la jornada d'avui: pura agilitat, habilitat sorprenent i capacitat d'adaptació.

Els astres estan percebent algunes dificultats a l'hora de recuperar-te d'una lesió, o de sortir d'una malaltia que s'està allargant més del compte. Recorre a la medicina tradicional.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Potser sents melangia recordant a algú que ha estat especial en la teva vida. Però no estiguis trist, recorda que les ànimes dels sers estimats et guien amb el seu amor per sempre.

La identificació que els capricorns tenen amb l'energia de la carta del tarot La Torre mostra l'esforç i la capacitat per sobreposar-se a situacions de pèrdua i dificultat. Recolza't en això.

Dedica un instant per prendre consciència de cada part i cada òrgan del teu cos començant pels peus i acabant al cap.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Desprens misteri i magnetisme, però no tothom té alguna cosa a ocultar… Vigila bé que la teva actitud no sigui una posa ben estudiada, perquè molt aviat podria ensorrar-se.

Deixa a un costat la teva tendència a obsessionar-te amb els detalls, perquè no hi haurà temps per perdre's en petiteses.

Pots estar patint sobrepès. Ara bé, això no es refereix exclusivament a un increment del volum físic, sinó a un “sobrepès mental”. És probable que visquis amb un excés de pensaments.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Tindràs el reclam d'atenció d'alguna persona gran de la família que està esperant fa dies la teva trucada o visita. No deixis de respondre.

Les coses a la feina avui funcionaran molt bé encara que tinguis la sensació  que alguna cosa està fallant. Tindràs temps per al que has programat a la teva agenda.

Avui no et deixis portar per aquests sentiments de tristesa i desesperació que no tenen un altre motiu més que la teva pròpia forma de veure la vida.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari