La predicció dels 12 signes del Zodíac del 13 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 13 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Els planetes t’aconsellen buscar la serenitat al teu interior i servir-te d’ella al llarg de la jornada, ja que el cel astral no t’és massa favorable en el terreny amorós.

Et resultarà d’allò més fàcil trobar l’equilibri econòmic, sempre que redueixis una mica el nombre d’esdeveniments socials que tenen una incidència negativa en la teva butxaca.

No serà el teu millor dia en el terreny de la salut a causa de la barreja de temperatures extremes, estrès i falta de son. Cuida més del teu cos o acabaràs tenint algun disgust.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres estan una mica revoltosos i fan que tinguis tendència a mentir. Vés amb compte, ja que pots acabar ficat en un embolic del qual et resultarà difícil sortir.

L’horòscop t’aconsella que recordis els objectius que et vas marcar quan eres petit, i recuperis aquella il·lusió que tenies per fer les coses i per conquerir l’èxit.

Jornada on seràs propens a viure inflamacions, sobretot si fa poc que t’han intervingut. Segueix els consells del metge, i deixa de banda el que et diguin terceres persones.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Hi ha una persona a prop teu que pot ajudar-te a obrir el teu camp energètic, tan sols cal que aprenguis a escoltar i potenciïs la comunicació.

Deixa d’autoculpar-te i d’augmentar els teus nivells d’estrès aprenent a controlar la respiració i dirigint la teva atenció cap a altres terrenys de la teva vida.

Les pertorbacions del teu interior poden acabar incidint en els teus intestins i fent que pateixis estrenyiment. La fibra, la fruita i els cereals t’ajudaran a remeiar-ho.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Les ganes de sentir-te desitjat arribaran avui a nivells extremadament alts, i poden fer que fins i tot et passis de la ratlla. No juguis amb foc, o pots sortir força malparat de la situació.

El teu bon humor farà que gastis més diners dels que et convindria. Intenta ser més rigorós amb la gestió de l’economia domèstica si no vols evitar futurs disgustos.

Aprendre a desterrar el nerviosisme de la teva vida serà positiu en molts aspectes. Per exemple, diràs adéu a les arrugues, milloraràs l’aspecte dels teus ulls i descansaràs molt millor. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Els astres fan patent que no estàs brindant-li suficient atenció a una persona del teu entorn que ho necessita, i que et pot donar molt bons consells.

Les teves aspiracions laborals van canviant, així com les teves prioritats. No hi ha res dolent en voler una feina estable que et permeti conciliar la vida personal i la professional, així que fes el que consideris oportú per aconseguir els teus nous objectius.

La fortalesa mental esdevindrà molt necessària i et serà de gran utilitat durant la jornada, sobretot en aquells moments en els quals et sentis especialment cansat.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

L’amor acostuma a ser més complicat i menys ideal del que creus, però la maduresa que et caracteritza et permetrà sortejar tots els inconvenients sorgits en les teves relacions.

Els astres et recomanen evitar culpar als altres i que comencis a assumir els teus propis errors. Si ho fas, et convertiràs en tot un referent a la feina.

La teva boca entra en un període de debilitat i es torna sensible a patir infeccions, així pren-te seriosament la higiene per tal de prevenir possibles problemes.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Algú del teu entorn està en perill, i això farà que treguis la teva part més protectora. Espera a què et demani ajuda per evitar precipitacions innecessàries.

Els planetes t’aconsellen desterrar aquells plans que s’excedeixin del teu pressupost, i evitar aparentar quelcom que realment no ets o no tens.

Els peus permeten detectar molts i variats problemes de salut, estigues atent al teu estat i, si detectes qualsevol anomalia, no dubtis en passar per consulta.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Plutó interfereix en la influència de Venus i aporta confusió a la teva vida amorosa, fent que et sentis força insatisfet. Treballa el pensament positiu per fer un gir a la situació.

La concentració arribarà al seu màxim nivell i farà que puguis resoldre totes les qüestions de la teva economia que tinguis pendents o siguin incertes.

Eliminar els roncs de la teva vida és possible si ingereixes una infusió o caldo de ceba, que és una gran aliada de la gent que té aquesta problemàtica.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Una obstrucció al panorama astral et crea incertesa i fa que entris en una dinàmica molt negativa. Potencia tot el teu amor per evitar sentir-te frustrat.

L’enveja i els problemes de parella poden causar-te algun mal de cap durant la jornada d’avui. Evita, en la mesura del possible, entrar en conflictes amb la gent del teu entorn laboral.

Els astres fan patent la necessitat que tinguis més cura de la teva salut, sobretot si pateixes problemes de sucre o d’hipertensió.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Ets una persona molt lleial amb el teu entorn i t’agrada que et corresponguin de la mateixa manera. Has d’aprendre que cadascú té una escala de valors diferent, i totes són igual de vàlides.

Donar el màxim a la feina pot agradar molt als teus superiors, però també et pot causar problemes amb els companys. Vigila, perquè hi ha algú de l’oficina que et buscarà les pessigolles.

Els teus ulls necessiten passar per l’oculista com més aviat millor. A més, és important que de tant en tant descansis la vista, per evitar que empitjori la teva salut ocular. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

La relació de parella que mantens ha de servir per impulsar-vos mútuament, així que evita actuar amb força, manipulacions, o intentant controlar-la contínuament.

Els astres auguren l’arribada de moltes ofertes de feina, gràcies a tota la constància i l’esforç que has invertit en aquest terreny.

Pots ser víctima de diversos vòmits, si bé no suposaran un problema de gravetat. Amb tot, el gingebre pot ser el remei que millor et vagi.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Venus t’inspira i fa que vulguis sorprendre la teva parella o bé algú del teu entorn més proper. Aprofita per alliberar tot l’amor que guardes en el teu interior.

Deixa d’amagar una part de la teva personalitat per por a la reacció dels altres, ja que aquestes característiques et poden fer guanyar molts diners.

La cefalea tensional estarà a plena ordre del dia. Demana a algú de confiança que et realitzi un massatge pels cabells, les temples i la cara, i veuràs com et sents molt millor!


Comentaris

envia el comentari