YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 13 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 13 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres afavoreixen els retrobaments, les reconciliacions i la cicatrització de ferides del passat, perquè puguis solucionar tots els aspectes que tinguis pendents en el terreny de les relacions afectives. Júpiter et protegeix al treball i posa a la teva mà la possibilitat de demanar qualsevol pujada salarial o uns dies lliures, assegurant un resultat positiu. L’horòscop et recomana tenir més tolerància amb aquells que et rodegen.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Si tens parella, el dia se succeirà entre moments de tendresa i algunes tensions, amb possibilitats que et sentis atret per una tercera persona. En el terreny econòmic hauries d’evitar jugar tant amb foc, o la recessió que han patit els teus estalvis es veurà molt més accentuada. Para especial compte amb els problemes a les articulacions, ja que avui hi ha certa propensió a patir cops o molèsties.   

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Jornada en la qual tindràs certa tendència al dramatisme. Esforça’t a buscar el costat positiu de cada problema en lloc de sumir-te en la més profunda tristesa. Estàs en un període d’estabilitat econòmica on et pots permetre ser una mica menys avar i permetre’t algun caprici, si així ho desitges. Si vols desterrar el sedentarisme i la passivitat de la teva vida, incorporar sessions de ball a la teva rutina diària és una manera divertida de fer-ho.  

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus t’amanyagarà, fent que aparegui algú nou a la teva vida –preferentment una persona de signe Àries o Lleó– que et pot brindar grans dosis d’amor. Si ja tens parella, serà un dia especialment bo on estareu completament en sintonia. Mercuri incideix positivament a la feina i a l’economia familiar, atorgant-te la capacitat d’aprofitar al màxim els teus recursos. La posició de Júpiter, en canvi, pot fer que tinguis un humor canviant i que fereixis algú verbalment.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Quan et marques un objectiu, és molt difícil que algú et tregui la idea del cap. Amb tot, estaria bé que demanessis consell a una persona propera per tal de veure les coses des d’una altra perspectiva. Al llarg de la jornada descobriràs que l’èxit no es limita tan sols a l’àmbit professional, i que tu englobes molt més. Intenta baixar un mica el teu ritme de vida i aprèn a descansar el temps que sigui necessari perquè la teva salut no es ressenti. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Durant la jornada, prioritza la teva capacitat racional i analítica en lloc de la intuïció, per tal de distingir aquelles persones del teu entorn que no són aigua clara ni tenen bones intencions. Entres en un període d’incertesa on tindràs grans oportunitats de créixer laboral i econòmicament si saldes tots els comptes pendents. L’horòscop et recomana que cuidis al màxim del teu cos per tal d’evitar futurs problemes de salut. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

No vulguis saber tot el que passa per la ment de la persona amb la qual comparteixes els teus dies, ja que si la pressiones, pot acabar confessant coses que no t’agradarà sentir. Respecta el seu espai i dóna-li tot el temps que necessiti. La confluència de Júpiter i Neptú fa que la teva intuïció estigui al seu màxim rendiment, així que estigues atent als senyals que t’envia l’Univers  i prepara’t per guanyar una suma important de diners. Si tens problemes per agafar el son, és millor que no realitzis exercici físic quan sigui gairebé de nit.    

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Urà t’atorga una actitud amb matisos inconformistes en relació a la teva parella. Desterra els prejudicis i les idees preconcebudes i tot sortirà bé. A la feina viuràs un dia transcendental, en el qual pots acabar solucionant un conflicte que existeix amb els teus companys, o bé prenent la decisió de deixar la feina. La teva salut travessa un dels seus millors moments, i una dieta lleugera és el complement que et falta per acabar d’arribar a la perfecció. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Jornada de sentiments contradictoris, on et debatràs entre l’amor i l’odi, i que pot esdevenir una gran lliçó si ets capaç d’enfrontar-t’hi en solitari. Si la teva economia està sent víctima d’una lleu recessió, l’horòscop et recomana que busquis petites feines o vies alternatives de generar ingressos. És de vital importància que aprenguis a controlar els teus impulsos, i meditar és la millor manera d’enfocar els teus pensaments només en les coses positives.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Si fa poc temps que has conegut una persona que ha despertat el teu interès, avui descobriràs que t’importa més del que creies. Limita’t a gaudir de la situació i de totes les coses bones que la vida té preparades per a tu. El mes esdevindrà especialment llarg a causa de diversos contratemps econòmics, però els astres no afavoreixen els augments de sou ni bestretes. Afortunadament, el bon humor que t’envairà durant gran part d’octubre t’ajudarà a portar-ho d’una millor manera. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Probablement siguis el tercer en discòrdia d’una relació de parella. Si és així, els astres et recomanen posar punt final a la situació, ja que això incideix molt negativament a la teva energia i pot acabar portant-te a tenir problemes seriosos. Júpiter expandeix la teva ment i propícia que surtis de la zona de confort i et llancis a dedicar-te a allò que realment t’apassiona. Els hobbies ajuden a descarregar tensions mentals, així que estaria bé que els incorporessis a la teva rutina diària.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

La bipolaritat cobrarà especial protagonisme, així que t’hauràs d’esforçar al màxim si vols desterrar els sentiments negatius de la teva ment. Els planetes auguren el retrobament amb algú del passat que jugarà un paper clau en el teu futur professional. Si t’afavorirà o et perjudicarà, només dependrà de la manera com l’hagis tractat quan formava part de la teva vida. Si notes que últimament la teva circulació sanguínia no funciona com ho hauria de fer, passejar per la vora de la mar esdevindrà una solució òptima. 


Comentaris

envia el comentari