La predicció astral del 14 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 14 de febrer

Imagen
La predicció astral del 14 de febrer | CatalunyaDiari

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

El teu esperit es torna presumit en aquesta jornada, en la qual voldràs fer gala de  la relació amorosa tan bonica i la família tan brillant que tens. Això pot provocar que algú consideri la teva actitud com a fanfarrona i et critiqui.

La teva economia pot millorar amb ajudes institucionals. Informa't bé de subsidis i pensions que poguessin ajustar-se a les teves circumstàncies.

Hauràs notat com els teus ulls es ressequen últimament, i es deu a un ús excessiu del telèfon mòbil i de l'ordinador.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Les confiances a l'amor a vegades es converteixen en una falta de respecte que pot ferir profundament els cors. I les faltes de respecte només aconsegueixen fer més grans les rases que hi ha entre els dos.

Hi ha obligacions que pots complir sense problemes en el teu dia a dia, però a unes altres no arribes. Potser ha arribat l'hora de delegar les mateixes, i fins i tot, de què contractis els serveis d'una altra persona perquè t'ajudi en aquestes càrregues.

Les pors i dubtes que assolen els teus pensaments no et deixaran gaudir molt de la vida.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Has de posar una mica més de la teva part per solucionar els problemes de la parella. No esperis que se solucionin sols. Són crisis habituals en totes les relacions, per la qual cosa tampoc cal alarmar-se.

Després d'haver realitzat una inversió ara toca el moment de recollir els fruits. Vés amb compte amb una persona que et reclami uns diners que en realitat no li ho deus.

Descansant correctament a la nit aconseguiràs fer durant el dia tot allò que et proposis. L'exercici físic t'ha ajudat a guanyar en autoestima.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

L'espurna de l'amor, a vegades no brilla amb la intensitat que deuria. Les confiances, compartir molt de temps sota el mateix sostre i la més vil ruïna fa que a vegades descuidem els detalls.

Has pensat quants diners del teu mes has dedicat al menjar, Cranc? És en aquests cafès en la pausa del treball i similars on es va uns bons diners

Els dolors d'esquena que notes poden anar relacionats amb una sèrie de males postures tant a l'hora de caminar com d'estar assegut.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

T'espera un dia dels enamorats de luxe. Serà una nit concorde a la teva lluentor personal i al que tu saps gaudir.

No demanis miracles avui, ja que dependrà tot de l'esforç que posis a portar endavant totes les teves obligacions.  No et deixis dur pels consells de persones irresponsables.

T'has fixat quantes vegades al dia mires la pantalla del teu mòbil?  Has substituït el tracte personal que acostumaves a tenir amb les teves amistats pel contacte a través de les xarxes socials.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sempre vas pensar que mai aconseguiries l'amor de la teva vida, però ja no ets la persona introvertida d'abans. Sembla que t'han obert els ulls.

Tems que el teu lloc de treball estigui en perill degut a les actuacions dels teus companys, que parlaran mal de tu als caps. En el cas que busquis casa, el millor és que recorris a Internet.

Procura dormir totes les hores possibles, sobretot perquè el teu cos s'acaba ressentint quan no descanses adequadament. Arrossegues problemes respiratoris.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per a tu l'amor és un complement, mai una limitació ni una obligació. Està fet per al gaudi i el gaudi encara que parlar de compromís… Ja són paraules majors.

Els diners signifiquen no només la possibilitat d'adquirir béns i serveis essencials (i no tan essencials) sinó que a més la seva possessió inclou aspectes tan buscats per tu com són la llibertat i el temps.

Benestar no significa no patir xacres, sinó que suggereix acceptar aquestes molèsties i aprendre d'elles. Què et vol comunicar el teu cos quan usa el llenguatge del dolor?

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sempre busques les relacions intenses i resulta paradigmàtic veure't tan feliç. Gaudeix d'aquesta nova etapa que estàs vivint perquè te la mereixes.

És possible que en els pròxims dies rebis una agradable sorpresa que t'aixecarà l'ànim i et farà tornar a creure en les sincronies de l'univers.

T'agrada gaudir de l'aire lliure i dels esports, però et lliures a aquests plaers menys del que t'agradaria… Agarra el consell i en el que puguis, planeja una escapada.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

En el pla de l'amor és una jornada ideal per als Sagitari que fa poc han sofert un sot amorós, perquè recuperaran l'amor perdut, i els solters, que assaboriran les mels de l'èxit.

Pujat en un estat d'ànim eufòric ets capaç de tot, Sagitari, i més quan les confluències astrals s'alien per a oferir-te prosperitat en el treball i molt bona fortuna en els jocs d'atzar.

El dinamisme és el teu millor aliat per a afrontar la recta final d'un procés de recuperació d'una cosa tan delicada com la depressió.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Et sorprendràs quan et trobis amb la gran sorpresa del dia dels enamorats. Serà de la millor manera per a tu. Veuràs que aquesta persona propietària del teu cor té tot organitzat.

Estàs cansat de vendre el teu temps i la teva vida per uns diners que no acaba de justificar el poc que gaudeixes de la vida.

Estàs ple de benestar físic i emocional. Si et proposes contactar amb la teva faceta més sensible d'una manera honesta amb tu mateix, veuràs florir la teva joventut interior.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Canviar significa adaptar-se i has d'estar sempre prepara per afrontarels vents huracanats que precedeixen a les tempestes.

La vida és infinita en abundància però per a rebre és necessari trencar amb els esquemes mentals inconscients.

L'energia concentrada a la teva casa pot provocar-te algunes molèsties corporals. El que no s'allibera, s'acumula. L'aire que respires és molt important, Aquari.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

No et resisteixis més a aprendre les lliçons que la vida et porta. Estàs forçant una relació a perdurar sense abans revisar que parts requereixen un ajust. Si vols millorar la teva relació, has de deixar anar la resistència als canvis.

Des d'avui pots començar a enfocar-te, ja que tens la força i la col·laboració de molts planetes des de Capricorn donant suport a la teva estructura i creixement material. El número de la fortuna avui és el 1331.

Si surts a sopar per celebrar aquest dia, pren un esmorzar lleuger.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari