L’horòscop dels 12 signes del Zodíac del 14 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 14 de gener

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Possiblement la persona que estimes espera que comparteixis amb ella certes tasques, encara que les assumeixi com a pròpies, li comencen a faltar les forces.

Per guanyar uns diners extres, podries pensar a crear una pàgina web i gestionar la publicitat, no et faràs ric però serà una bona ajuda.

No sembla que hagis de patir gaire per la teva salut, però sí que podries notar algunes molèsties a la teva esquena o al coll.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Dubtes si realment la teva parella ho donaria tot per tu, no creus que et demanes per tornar si algun dia arribeu a trencar.

Viuràs algun petit conflicte per temes econòmics, tindràs algun desacord amb un membre de la teva família amb el qual estàs molt unit.

No pots ficar cap excusa per no vigilar els teus problemes físics, sobretot avui en dia que existeixen fins i tot moltes aplicacions que et poden ajudar.

  

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

La humilitat amb la resta, farà que tinguin una imatge diferent de tu i que et beneficiï, és possible que guanyis molta popularitat.

T'hauries de plantejar si la millor manera de reduir el teu estrès a la feina no és simplement delegar algunes de les teves tasques.

La teva falta d'autocontrol és la principal causa de la teva angoixa, hauries de saber que encara que tinguis molts problemes i no els puguis solucionar tots, si pots canviar com els afrontes.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Hauries de compartir més amb les persones que estimes les teves emocions i sentiments, però també recordar-li que és molt important per tu.

Has d'aprendre dels teus antecedents en el pla econòmic, Cranc, només així evitaràs tornar a cometre els mateixos errors.

Si tens decidit viure una aventura sexual, utilitza sempre protecció, així no només evites contagiar-te tu, sinó que evites que altres agafin malalties que poder ser molt greus.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Avui és probable que puguis solucionar un ressentiment que t'allunyava d'un familiar, per fi has après que és millor pel teu karma, aprendre a demanar disculpes.

No tinguis gens de por en demanar ajuda als teus amics o companys de feina per solucionar els teus problemes econòmics.

Si sents que el teu cor esclatarà, que et falta l'aire o et sents molt marejat, segurament és gràcies a la tensió nerviosa que acumules.

  

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sabies que el coratge de sobreposar-te als problemes i la felicitat amb què afrontes les adversitats fan de tu una persona amb un magnetisme irresistible?

A la teva feina has de provar d'encaixar millor les crítiques que rebis i saber quines són bones o males influències.

No seria mala idea que fessis alguna activitat mental, com un Sudoku o uns mots encreuats, per estimular la teva imaginació i activar les teves neurones.

  

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El risc més gran és no arriscar Balança, pot ser tens dubte si el teu amor és correspost, però si no li demostres que sents no et mereixes aquesta persona.

Et proposaran un tracte dins de la teva feina, sobre el qual hauries de reflexionar un temps abans de donar una resposta.

A vegades, dones credibilitat a certs pensaments tòxics, que, si no mantens un control sobre ells, podrien acabar que entris en una depressió.

  

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Ets d'aquestes persones que volen mantenir fora de la vostra vida als antics amors, així que no podràs evitar sentir-te furiós quan torni a tenir algun contacte amb el seu ex.

Deixa de voler fer-ho tot moltes coses i voler acabar el primer, de vegades és millor que fer menys i perfecte.

Comences a desfer-te d'algunes coses, vas descobrint que tot torna a la teva vida, renovat i amb una utilitat real.

  

  

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Les mentides sempre acaben aflorant, així que recorda per una altra ocasió, que és millor dir sempre la veritat.

Encara que als Sagitari us agrada viure el dia a dia amb una explosió de llibertat, teniu en compte que heu de fer un esforç per controlar les vostres finances.

Tornaran les vibracions positives que creen al teu voltant un camp magnètic beneficiós per a la teva salut i la teva recuperació.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Tindràs un dia ple d'entusiasme i segurament estaràs tot el dia mostrant les teves emocions d'una manera molt exagerada.

Avui, Capricorn, podria ser el dia on comencis a creure en la teva intel·ligència emocional i la teva capacitat de percebre el teu camí.

Si has tingut un dia molt atrafegat, és possible que els teus turmells estiguin inflamats i els teus peus cansats, seria bona idea aplicar-te aigua calenta.

  

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Aquari solter, et trobaràs amb algú que vas conèixer a una festa i que no dubtarà en convidar-te a prendre un cafè.

No hi ha millor manera d'invocar a la sort que dedicant una estona cada dia a tots i cadascun dels teus projectes.

Fes plans, busca activitats que et motivin, però no permetis que la teva obsessió per la feina et fiqui de mal humor.

  

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Abans de prendre una decisió sobre assumptes que involucren tota la família, hauries de consultar-ho amb la teva parella.

Comences a ser una part important de l'engranatge de la teva empresa, i la Lluna t'afavorirà perquè demanar un augment de sou com et mereixes.

Si notes que els teus nervis s'alteren al més petit estímul auditiu, potser hauries de revisar que no estiguis saturat de tant soroll.


Comentaris

envia el comentari