L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 14 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 14 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Dia de vital importància en el terreny sentimental, on podràs conèixer a algú interessant si estàs solter, però primer hauràs de decidir si realment busques una relació estable. Per contra, si tens parella, et qüestionaràs si seguir amb ella o si decantar-te pel que veritablement anheles. L’horòscop et recomana aventurar-te i ser valent a la feina, ja que es preveu un canvi professional amb bones perspectives. El Sol i Mercuri treballen junts perquè adoptis la millor actitud en referència a la teva salut. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

El Sol il·lumina la teva casa de l’amor, fent que tot torni a la normalitat i que la felicitat protagonitzi el teu dia. Per contra, Mart debilita el teu poder financer, fent que avui siguis propens a gastar sense límit, perjudicant en gran mesura la teva economia. Amb tot, serà una jornada ideal per descansar i reposar forces i energia. Potser et sents tan motivat que fins i tot t’animes a sortir a córrer o a fer algun tipus d’exercici físic.    

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Avui pots acabar tenint algun disgust o enfrontament amb algú proper, a no ser que evitis parlar dels altres i et centris només en tu i en pujar la teva autoestima, que et serà de més utilitat. Jornada ideal per aquells Bessons que tinguin feines de càlcul i lògica. Amb tot, l’horòscop desaconsella les inversions massa arriscades. Si estàs enmig d’un procés de recuperació o rehabilitació, avui les activitats psicomotrius seran les teves principals aliades.   

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

La ira de Neptú amenaça de fer saltar pels aires la teva relació de parella. Hauràs de practicar l’art de la paciència si vols evitar una catàstrofe. La posició de la resta d’astres, en canvi, afavorirà la situació a la feina, de manera que et resultarà molt fàcil avançar i obtenir grans resultats. Mart augmentarà la teva vitalitat i farà que sentis ganes de posar-te a prova. Els jocs d’entreteniment mental i lògica poder potenciar la teva concentració. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

El teu entorn social serà clau si necessites consell o ajuda en aquesta etapa de transició i nous descobriments que s’obre davant teu. La teva economia es mantindrà estable, i durant la jornada tindràs especial sort en les operacions que impliquen l’adquisició i venda de cases, així com aquelles que tenen a veure amb l’àmbit de la llar en general. El desgast produït pel treball dur i l’excés d’esforços pot acabar passant-te factura, així que pren-te la vida amb calma.  

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Durant la jornada d’avui entendràs que ser feliç pot resultar molt més fàcil de com sempre ho havies imaginat. Si et toca treballar de valent, millor que t’ho prenguis amb energia, humor i ganes; és l’única manera de passar el dia ràpidament. La gran quantitat d’energia que desprendràs, es pot convertir en impulsos difícils de controlar. Aprofita per aplicar-los al terreny que vulguis i explota’ls al màxim a través de les teves passions. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La Lluna i Saturn conflueixen i dificulten l’expressió dels sentiments, fent que el dia sigui millor si l’aprofites per desfer-te dels lligams de relacions passades que no et deixen avançar. A la feina, estaràs tan distret que el dia passarà volant. A més, la confluència planetària citada anteriorment apropa l’estalvi a la teva vida. Si avui sents ganes de cuidar una mica més de la teva alimentació, no ho dubtis ni un moment i intenta satisfer el teu desig intern.     

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Surts d’una relació tòxica i immediatament, en trobes una altra d’igual o pitjor. Si realment vols canviar aquesta situació, has de preguntar-te què vols i què et convé, i no parar fins que trobis una resposta que coincideixi amb les dues qüestions. És el moment d’engegar aquella operació econòmica que estàs posposant des de fa temps. Gaudeixes d’un bon estat de salut general, pots aprofitar-ho per començar alguna activitat nova que et motivi i et faci sentir bé. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

L’amor servirà d’impuls i teràpia per a tots els Sagitari, perquè descobreixin que amb bons sentiments es pot aconseguir qualsevol cosa. A la feina tot anirà rodat, sempre que aprenguis a planificar-te i organitzar-te com cal. L’horòscop et recomana sortir a gaudir de la teva vida social, perquè et podràs nodrir de l’energia dels altres i acabar la jornada amb el millor dels ànims.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Viuràs diverses situacions que et permetran descobrir que res ni ningú pot interposar-se entre tu i la felicitat amorosa. Els astres afavoreixen aquells Capricorn que es dediquin a rames professionals tècniques, tals com enginyeries, ciències, matemàtiques o economia. L’horòscop et recomana que surtis a caminar almenys vint minuts al dia, per mantenir la teva salut a ratlla. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Els Aquaris emparellats gaudiran d’una jornada d’allò més dolça i amorosa, que els permetrà descobrir la sort que han tingut de trobar algú tan especial com ells. Estàs malgastant diners d’una manera titànica, i al final hauràs de tocar els teus estalvis de tota la vida per sortir del pou. Compte amb les addiccions a les xarxes socials, ja que poden acabar fent que desconnectis dels teus amics de tota la vida i que no surtis de casa en tot el dia. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Si la teva mitja taronja tarda en aparèixer, no desesperis, perquè com més temps es demori, més interessant esdevindrà la vostra història. A la feina, si consideres que estàs estancat i que no estàs complint allò que perseguies fa uns anys, l’horòscop et recomana que elaboris una llista d’objectius professionals, i que no paris fins que la compleixis. Si l’estrès causa estralls a la teva salut, cuinar és una activitat que a molta gent li resulta d’allò més agradable i relaxant. 


Comentaris

envia el comentari