IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La predicció astral dels 12 Zodiacals del 15 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 15 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

El clima planetari afavoreix el teu signe i omple el teu dia de tendresa i afecte, fent que els somriures protagonitzin la jornada.

Júpiter facilita l’èxit en totes les inversions o transaccions que afectin els teus béns immobiliaris, i et convida a pensar en la creació d’un pla de jubilació.

Els aliments dolços esdevindran una autèntica temptació i poden convertir-se en la teva perdició avui, ja que després ho hauràs de compensar a base d’exercici.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Els Taure que tinguin parella patiran desacords i discussions amb el o la seva cònjuge, i serà necessari establir un diàleg llarg i tranquil.

La rutina acaba esdevenint molt perjudicial. Trenca amb ella i atreveix-te a fer només allò que t’apeteixi i sorgeixi de les teves pulsions internes.

Els astres et recomanen passar un dia lliure de lligams i addiccions, incloent-hi l’ús excessiu del telèfon mòbil. Surt a gaudir de la vida, Taure!

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

No permetis que els assumptes professionals interfereixin en la teva vida amorosa, o acabaràs sent víctima de discussions, crisis i ruptures.

Treballar en equip serà garantia d’èxit a la feina, sempre que no t’obsessionis amb intentar ser el millor.

És recomanable que sopis quelcom lleuger abans d’anar a dormir. Els cereals, els llegums, les sopes, les cremes i les verdures són una gran opció.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus present a la casa de l’amor de Cranc promou l’emprenedoria en aquest terreny,  fent que les decisions que prenguis siguin totalment encertades.

No és el dia ideal per promoure els canvis a la feina, ja que no hi ha garanties d’èxit ni de què els teus superiors t’escoltin.

Gaudiràs de gran vitalitat i energia sempre que no cometis cap insensatesa que pugui fer perillar el teu benestar.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Necessites equilibri a la teva vida sentimental, així que l’horòscop t’aconsella que busquis una persona que compensi tota la impulsivitat i passió que guardes al teu interior.

No voler gastar més del compte és un gran propòsit, sempre que ho compleixis i controlis la teva gran impulsivitat.

La cafeïna cada cop produeix menys efecte sobre el teu cos. En lloc d’augmentar les dosis de cafè matutines, l’horòscop t’aconsella buscar altres fonts de cafeïna.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els canvis a la vida són inevitables, per això és vital que aprenguis a transformar-los en una evolució que t’allunyi del desequilibri.

Els astres t’aconsellen que deixis aflorar part de la teva competitivitat, és una característica de gran valor a la teva feina que et pot impulsar ben lluny.

La unió dels canvis de temperatura amb l’estrès diari poden afectar el teu estat de salut. Reforçar la teva fortalesa mental és imprescindible per accelerar la teva recuperació.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Venus està en harmonia amb Plutó i causa un remolí d’energia i passió de gran utilitat i importància en la teva relació de parella. Enhorabona, Balança!

Gran jornada en el terreny econòmic, on els ingressos dels regents d’aquest signe augmentaran i les persones que busquin feina la trobaran amb gran celeritat.

Notaràs cert interès per practicar activitats noves com el ioga o la meditació. No dubtis en fer-ho, i deixa’t sorprendre pels seus múltiples beneficis.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Per explorar nous límits amb la teva parella, és imprescindible que li donis confiança i seguretat, per evitar espantar-la amb segons quines propostes.

Utilitzar la teva intuïció serà vital perquè aconsegueixis augmentar els teus ingressos i estalvis.

El trànsit de Neptú és negatiu i pot fer que sorgeixin patologies o malalties que afectin el teu benestar. Atent als senyals que t’envia el teu cos, Escorpió!

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

L’avenir de la jornada en el terreny amorós dependrà, bàsicament, de la teva actitud. L’espai conjugal serà l’ideal perquè puguis practicar l’optimisme.

Podràs superar qualsevol dificultat que es presenti, sempre que treballis amb optimisme, creativitat i astúcia.

Reforça les teves defenses i pren-te seriosament la prevenció de malalties per tal de mantenir un bon estat de salut.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Un canvi en la posició astral exerceix influències molt diverses a la mateixa vegada, i fa que et sentis una mica confús i que et costi interpretar els teus propis sentiments.

El feng-shui és una gran tècnica per augmentar els teus ingressos, informa’t sobre ella i comença a aplicar-la a la teva llar i a l’oficina.

La Lluna creixent afavoreix els canvis de look i fa que el cabell torni a créixer amb gran rapidesa i molt més saludable.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

No et sentis malament si la persona per la qual sents atracció no et correspon com t’agradaria, ja que els astres fan patent que la vostra compenetració a escala sexual serà baixa.

Malgrat que no es preveu cap augment significatiu dels teus ingressos, viuràs una sèrie d’experiències laborals que et faran sentir d’allò més satisfet i orgullós.

Els astres fan patent la necessitat que evitis totes les temptacions que se’t presentin, ja que estàs en greu perill de caure en una addicció real i perillosa. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Les crisis són necessàries per fer que les parelles evolucionin, així que no tinguis por als enfrontaments, sinó a les relacions que mai canvien ni avancen.

Amb les festes de Nadal tan a prop, l’horòscop t’aconsella començar a comprar tot el que necessitis. Serà una gran manera d’estalviar diners i d’evitar les angoixes d’última hora.

Els pensaments negatius amenacen el teu benestar físic i mental. Si no et veus capaç de dominar-los, a Internet hi ha molts vídeos de música que t’ajuda a entrar en la freqüència positiva de l’Univers. A què esperes per provar-los?


Comentaris

envia el comentari