L’horòscop diari dels 12 Zodiacals del 16 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 16 de gener

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La teva parella tindrà amb tu una sèrie de gests que ompliran de goig el teu cor, farà que valoris la sort que tens de tenir-la al teu costat, encara que a vegades se t’oblidi.

Serà una jornada difícil en el terreny econòmic, especialment, si ets un Àries que ara mateix està desocupat i viu de prestacions i subsidis.

Els astres assenyalen que t’has de preocupar per l’estat dels teus peus, si no vigiles, et causaran algun problema.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

El clima de l’amor continua sense estabilitzar-se al teu voltant, i el malestar dels últims dies es farà encara més intens.

La direcció en la qual has de remar és cap endavant, és allà on trobaràs noves oportunitats i contractes per rubricar.

Durant aquesta jornada hauries de provar de controlar millor les teves ganes d’anar al servei cada cop que t’ho demana el cos.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Coneixent millor a les persones que t’envolten, sabràs com relacionar-te amb ells i treure tot el potencial a la vostra relació d’amistat.

La tendència pels Bessons és expansiva, així que esteu cridats a una acceleració de les operacions amb risc i inversions ambicioses.

Un canvi radical en les teves perspectives negatives farà que miris el futur immediat amb optimisme respecte a la teva salut.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

El moment individualista que estaves vivint es dilueix gradualment, per donar pas a una etapa on vols que t’estimin plenament.

La gelosia i les enveges a la feina estaran a l’ordre del dia, però no ets tu qui s’ha de protegir d’aquestes, sinó la resta de gent.

Evita menjar qualsevol mena de llaminadures per cuidar la teva salut bucal, recorda que les teves dents són susceptibles a les càries.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Sentiràs un fort sentiment de decepció quan comencis a tenir sospites d’un possible engany o traïció de la teva parella.

La teva generositat a l’hora de compartir els teus beneficis i les teves propietats és enorme. T’entregues totalment per solucionar les necessitats dels altres.

La vitalitat que tindreu avui els Lleó és òptima, tot i això, heu de vigilar quan utilitzeu alguna eina de tall com ganivets o altra maquinària.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

La disposició dels astres és una anunciació de bona sort en el terreny amorós, optimisme i ganes de començar noves aventures pels Verge.

No tinguis gens de por a emprendre nous projectes ni a provar noves estratègies, tindràs més èxit del que creus.

Els excessos poden resultar fatals pel teu cor si no comences a cuidar la teva salut, i sobretot, a prendre’t seriosament els primers símptomes.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Estàs segur que estàs preparat per afrontat una relació? O només et dediques a jugar amb aquesta persona?

En l’àmbit econòmic, trobaràs alguns obstacles en el teu camí o algunes situacions que posaran traves als teus plans més immediats.  

Saps perfectament que el teu cos no passa pel seu millor moment, tot i això, tu continues afrontant la vida amb optimisme.  

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Dedica una mica del teu temps per intimar amb la teva parella, Escorpí. Encara que estiguis molt estressat, no heu de descuidar la vostra vida sexual.

En matèria econòmica, els astres indiquen que prestes poca atenció a la figura d’una dona molt important a la teva vida.

Tens una tendència a guanyar de manera preocupant, patiràs certs problemes cardíacs si continues descuidant els teus hàbits.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Pot ser que sentis més atracció del que és normal per una persona que només veies com un amic, i això et pot afectar.

Els pagaments abusius i alguns excessos propis de tu poden complicar-te la jornada, si vols ser previsor i estalviar, hauràs de combatre la insatisfacció i frustració.

La debilitat en els teus ossos, músculs i articulacions pot provocar-te dolors aguts, una situació que a més de limitar els teus moviments pot afectar-te anímicament.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La bona posició de la Lluna et predisposa avui per tenir una jornada de sentiments calmats i tendres.

Veuràs que un tema que creies que estava resolt ha quedat pendent per la negligència d’altres persones, et tocarà a tu resoldre’l.

Les tensions del dia et sobrepassaran, és lògic si només encadenes un problema amb un altre. Podries acabar menjant en excés a la nit.  

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

T’enfadaràs amb la gent que estimes i quan els Aquari us enfadeu, sempre teniu pensaments molt negatius i esclata la vostra foscor.

Forma’t i pren part de cursos que et donin nous coneixements, sempre és necessari actualitzar-se i fer un reciclatge professional.

T’atacarà un breu malestar que se n'anirà al cap de poques hores, tan bon punt et llevis del llit.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Molts dels nascuts sota el signe de Peixos sentiran avui el dolç sabor del flirteig i de les carícies.

Aquest dimecres es presentarà problemàtic des de les primeres hores en els assumptes referits a les finances i a la teva economia.

Hauria de ser un dia sense massa maldecaps per la teva salut, però recorda que has de vigilar sempre no abusar de qualsevol beguda o menjar estimulant.


Comentaris

envia el comentari