IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Zodíac: les 12 prediccions del 16 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 16 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

El cel astral del teu signe està una mica regirat, i això pot fer que projectis els teus anhels i frustracions amb la teva parella. Actua amb una mica més d’empatia i comprensió, i evita comparar-la amb antics amors.

Mercuri debilita la teva voluntat davant els impulsos consumistes que sorgeixen del teu interior. Hauràs d’utilitzar tota la teva força si vols evitar caure en una situació de fallida absoluta.

La jornada esdevé ideal per practicar la introspecció i que desterris aquells assumptes del passat que encara influeixen en el teu present. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Avui patiràs certa tendència a fixar-te en persones que no et convenen gens, i que acabaran fent-te mal o jugant amb tu. Gaudeix de la soledat i no et fiquis enmig d’una relació on no fas cap falta.

Neptú equilibra la teva economia, però fa patent la necessitat que mantinguis els ulls ben oberts, perquè algú del teu entorn laboral busca fer-te mal i perjudicar la teva imatge.

No es preveuen imprevistos importants en el terreny de la salut. Amb tot, la teva memòria no travessa el seu millor moment, així que t’hauràs d’esforçar de valent per recordar tots els compromisos i tasques que tens pendents.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Les relacions tòxiques, siguin d’amor o d’amistat, són veritablement perilloses i perjudicials. Avui, els astres t’aporten la força necessària per apartar del teu costat aquelles persones que no et fan cap bé.

Trenca amb la dinàmica de desànim i passivitat que últimament regna a la teva vida, i substitueix-la per una altra on prenguin protagonisme la motivació i la perseverança.

La teva tensió arterial està una mica descompensada i el teu sistema circulatori no travessa el seu millor moment. Fica-hi remei com abans millor, perquè els efectes poden resultar devastadors pel teu benestar.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Notaràs al teu voltant un ambient digne de la pel·lícula més romàntica del món. Aprofita la conjuntura astral, tan si tens parella com si estàs solter, per aconseguir tot el que desitges.

Saturn aguditza la teva intuïció i fa que, utilitzant-la correctament, puguis obtenir resultats d’allò més positius tant en el terreny laboral com en l’econòmic.

L’horòscop fa patent la necessitat que estandarditzis els teus horaris per tal de millorar el teu estat de salut. A més, és molt important que no et saltis cap menjada, especialment l’esmorzar.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

La teva parella aconseguirà sorprendre’t d’una manera que t’encantarà, i farà que et sentis més compenetrat i feliç amb ella que mai.

La jornada serà una mica convulsa a la feina, ja que regna un ambient força tens entre tots els treballadors. Afortunadament, res incidirà negativament en la teva trajectòria professional.

Sort que ja és cap de setmana, perquè el ritme que has portat últimament ha causat estrallsa la teva forma física. Aprofita els següents dies per recuperar-te i carregar-te novament d’energia.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens tots els aspectes relacionats amb el camp amorós sota el control, així que deixa de preocupar-te tant i limita’t a gaudir de tot allò que l’Univers ha preparat per a tu.

No és dolent assumir que no ets un superheroi i que necessites les teves estones de descans. Els astres t’aconsellen sortir a gaudir de l’aire fresc i d’una estona d’oci, i ja veuràs com després la teva productivitat augmenta de manera significativa.

Els astres auguren una ombra al teu voltant en forma de congestió, que si et colpeja, pot acabar produint una infecció a les teves vies respiratòries. Busca remeis alternatius a la medicina convencional, ja que en aquests casos solen resultar veritablement útils.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva parella et serà de gran ajuda a l’hora de pensar en un futur més a llarg termini del que estàs acostumat. Això és un senyal que la relació és totalment sana, ja que els dos us impulseu mútuament i us ajudeu a ser millors persones.

Els astres et conviden a reflexionar sobre l’assessor que tens contractat i que, a banda de cobrar-te molt, no s’esforça massa en la seva feina. Afanya’t a ficar-hi remei, Balança!

No et guardis tots aquells pensaments que et produeixen angoixa, perquè soltar-los t’anirà com anell al dit. I, si els teus amics no són capaços d’ajudar-te, sempre pots visitar a un psicòleg, ja que ell o ella sabrà perfectament com fer-ho.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els planetes estableixen el panorama ideal per a relacions que fa poc que s’han iniciat, o bé per aquelles que estan a punt de començar. Aprofita l’oportunitat, perquè tot us anirà de cara.

A la feina, serà de vital importància que et mostris disposat a ajudar a qualsevol que ho necessiti i que rebutgis totalment actuar amb supèrbia.

La jornada estarà plena de moments d’allò més bons i divertits, sempre que surtis a gaudir de les teves amistats o que realitzis alguna de les teves activitats preferides.  

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

No importa que fracassis mil vegades abans d’aconseguir el teu objectiu, perquè assumir aquests fracassos i aprendre d’ells és vitals si vols conquerir l’èxit i aconseguir una relació saludable i duradora.

Intenta trencar amb l’estancament que últimament regeix la teva vida professional treballant amb valentia, constància i molta energia.

Necessites reconstruir la teva força mental fent un petit descans del ritme frenètic que portes últimament. Busca l’harmonia i la tranquil·litat per tal de retornar al teu dia a dia amb més ganes i motivació que mai. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Els astres et desaconsellen formar part d’un triangle amorós perquè pots sortir-ne molt malparat. És millor que siguis valent, assumeixis els teus sentiments vertaders i actuïs en conseqüència.

Es preveu l’arribada a la feina d’una persona amb la qual connectaràs a la perfecció i sereu altament compatibles. De la vostra unió sorgiran coses especialment bones!

Urà està en mode rebel i actua com un imant dels accidents, així que avui intenta mantenir els ulls ben oberts en tot moment.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Tens la sort de comptar amb una parella amb la qual us enteneu perfectament i teniu ben delimitat el vostre projecte comú. Els astres us auguren un bon futur!

Inverteix diners en aquelles coses que et puguin ser d’utilitat, com ampliar o profunditzar els teus coneixements, o realitzar un viatge que ampliï els límits de la teva ment.

Els astres t’aconsellen incloure més ous a la teva dieta habitual, ja que t’aportarà una gran quantitat de proteïnes i  et servirà per gaudir d’una energia molt més potent de l’habitual.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

L’amor és inexplicable, meravellós, inspirador... El que no fa mai aquest sentiment és produir dolor. Si mantens una relació que et limita i et fa patir, posa-hi fi com abans millor.

Avui es presentarà una oportunitat d’allò més bona per aquells Peixos que estiguin buscant feina. Potser no tindrà una relació massa estreta amb la teva branca professional, però els planetes et recomanen provar-ho i que et deixis sorprendre per la vida!

Una bona manera d’omplir-nos de bons sentiments és la de mirar alguna pel·lícula que ens agradés especialment durant la nostra infància. Utilitza-ho com a recurs sempre que necessitis millorar els teus ànims.


Comentaris

envia el comentari