L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 16 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 16 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Gaudiràs d’un poder de seducció i un magnetisme que no deixarà ningú indiferent. Si tens parella, intenta solucionar com abans millor tots els assumptes pendents, o la situació acabarà realment malament. A la feina tot anirà bé, i tindràs l’oportunitat de demostrar la teva maduresa professional. Saturn farà que et sentis estancat, però no pateixis perquè ben aviat arribarà el temps de l’equilibri i la prosperitat. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Actua amb cautela i evita jutjar la vida dels altres o criticar-los, perquè al llarg de la jornada corres el risc que t’acabin callant d’una manera gens agradable. Tampoc és un gran dia en els assumptes econòmics, ja que les teves possibilitats financeres estan a un nivell molt baix i pots acabar patint inconvenients seriosos. Si estàs en procés de deixar de fumar, avui tindràs la temptació de tornar a caure en antics vicis. Ni t’ho pensis, resisteix al màxim!    

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Evita actuar de manera racional i fes-ho a través dels impulsos del teu cor, tindràs una sorpresa que et farà verdaderament feliç. Els astres et recomanen que no et focalitzis tant en la feina: avui és millor que et dediquis a socialitzar amb la teva parella o les teves amistats. Passar moltes hores davant d’una pantalla perjudica seriosament la teva salut visual, i és recomanable que visitis a un oftalmòleg perquè t’ajudi a posar-hi remei i solucionar-ho com abans millor.  

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus et protegeix i et cuida, i t’ajudarà a aconseguir tots els teus objectius amorosos. Això sí, intenta evitar actuar de manera massa impulsiva. A la feina es presentaran decisions difícils de prendre, així que reflexiona de manera profunda i durant una llarga estona. L’optimisme arribarà al seu nivell màxim i et servirà per afrontar qualsevol problema de salut que et causi molèsties. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Si pateixes per la possibilitat que terceres persones s’immisceixin en la teva relació de parella, millor que intentis controlar els nervis i no paguis la teva inseguretat amb ella. Intenta mantenir la concentració a la feina, avui és una jornada propensa a distreure’t i no donar el màxim rendiment. Intenta regular els teus horaris per descansar les hores necessàries i afrontar els problemes amb calma.   

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

El dia serà ideal perquè practiquis la introspecció i la intimitat, però millor que evitis prendre decisions que tinguin massa importància. La confluència dels astres t’atorguen la sort i el creixement econòmic que tant necessites. D’altra banda, la Lluna t’aportarà harmonia i energia perquè sentis suficient pau i estabilitat i puguis afrontar els problemes que et pertorben. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Està bé que busquis estones on puguis gaudir de la teva soledat, però no siguis desagradable amb els que et rodegen perquè després no voldran apropar-se a tu. Practica l’estalvi responsable i evitaràs molts futurs problemes econòmics. Si la teva dieta és variada i equilibrada, et notaràs més lleuger i amb més energies per superar la jornada sense contratemps.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Jornada ideal per planificar o realitzar amb la teva parella qualsevol activitat que surti de la normalitat. Gaudireu molt i us sentireu més units que mai! Hi ha vegades en les quals esforçar-se més no és la millor solució, i és preferible que et relaxis i tinguis una actitud més oberta amb els companys de feina. La teva salut en aquests moments és excel·lent, i l’únic que la pot millorar és que busquis més estones lliures i les dediquis a descansar. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els astres et protegeixen i estableixen un panorama perfecte perquè et centris a millorar el teu món interior i a estabilitzar la teva vida privada. A la feina, però, no viuràs el teu millor dia, així que l’optimisme serà el teu gran aliat. Recorda que canviar la posició dels teus actius t’ajudarà a incentivar el canvi i la millora. La teva capacitat regenerativa està en auge i fa que no hagis de patir pel teu benestar físic ni mental.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La felicitat serà la protagonista del teu dia, fet que t’anirà genial per posar els pensaments i sentiments negatius en ‘mode off’ i practicar la Llei de l’Atracció. Es preveu una gran oferta de feina inesperada, que pot millorar ostensiblement la teva condició econòmica. Si les teves dents han perdut el blanc natural que tenien temps enrere, la barreja de bicarbonat, sal marina i pell de llimona poder retornar a la teva boca l’aspecte saludable que sempre l’ha caracteritzat.    

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

L’autocontrol serà molt necessari en el dia d’avui, així que expressa tot el que sents evitant ser desagradable i ferir els teus interlocutors. A la feina, ha arribat el moment òptim perquè treguis totes les teves capacitats i demostris tot el que ets capaç de fer. No oblidis descansar de tant en tant i sortir a airejar-te, tant la teva salut com els teus ulls t’ho agrairan. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

La jornada afavorirà la situació d’aquells peixos que tenen fills petits, i els permetrà estretir lligams amb ells. Deixa que ells triïn el pla que més els agradi, i prepara’t per gaudir d’un dia d’allò més divertit! Has de trobar el punt mitjà entre intentar estalviar massa i malgastar com si no hi hagués demà. Realitzar algun tipus d’exercici és imprescindible si vols gaudir d’un estat de salut òptim. 


Comentaris

envia el comentari