ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Llegeix les 12 prediccions del 17 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 17 de febrer

Llegeix les 12 prediccions del 17 de febrer | Catalunya Diari

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

El teu telèfon sonarà avui i com a emissor de la trucada veuràs el nom d'algú de qui no sabies res des de fa força temps.

Mercuri jugarà aquest diumenge un paper molt important per despertar el teu nivell professional, ja que veuràs algun antic col·lega de professió que ha evolucionat més que tu.

És possible que aquest diumenge pateixis una fatiga més aviat difusa, o potser una malaltia menor (que no significa que no sigui momentàniament incòmoda).

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

El diumenge s'espera per al nadiu de Taure com un oasi; la vida serà un lloc càlid i agradable, en el qual la Lluna destacarà per solucionar desacords entre les parelles.

Rebràs notícies sobre canvis que afectaran els diners, a la teva forma de millorar l'economia domèstica, encara que les mateixes arribaran a través d’una filtració.

El sentiment de llibertat serà potent i voldràs viure cada minut del dia, no deixant que la frustració ni les males vibracions governin.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Notes com algú del teu cercle d'amistats t'està llançant indirectes constantment. És possible que senti una cosa especial per tu però no sap com dir-t'ho. Intenta ser dialogant amb ella.

Mantindràs una discussió amb algú de la feina. És possible que faci molt temps que et mossegues la llengua, però avui t’enfrontaràs a ell . Avui estàs més accelerat del normal.

És important que aprenguis a conèixer el teu cos, i d'aquesta manera sabràs quan has d'acudir al metge i quan una malaltia es tracta d'una cosa greu o no.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquesta atmosfera astral condueix en el final de la setmana a unes relacions conjugals còmodes i pacífiques, i no només això: també estaràs (o estareu) completament a resguard de la maleïda gelosia.

Perquè no ploris llàgrimes de sang pels teus diners, és d'obligat compliment respectar els pressupostos, el maneig de la teva situació material.

Els astres guarden un paper clau per a tu en la salut dels qui tens a prop, i és que mostraràs energia i ganes de viure, fins i tot si reps males notícies.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva mirada hipnòtica i la teva característica postura elegant atrauran la mirada d'un admirador secret. A algunes persones els costa molt acostar-se a tu per temor a la teva aura de persona important.

Assegura't d'estar connectat amb el teu món interior, ja que d'això dependrà que prenguis les decisions correctes. Sents necessitat de canviar d'habitatge i no saps bé si és bona idea

T'agraden els canvis? Sents que és el moment d'iniciar una vida en un lloc diferent? Recorda les despeses que impliquen aquests moviments i el temps que costa fer la mudança.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Prova de relacionar-te amb una altra gent, presencialment o per Internet. Trobaràs aplicacions molt interessants on pots trobar a gent amb les mateixes inquietuds que tu.

Saps que en qualsevol moment pot aparèixer una avaria o un problema a la llar i això t'obligaria a desemborsar uns importants diners.

Sempre va bé estar protegit davant qualsevol accident, sigui al carrer o a casa. Per això hauries de tenir contractat una assegurança de salut.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Et preguntes per la teva capacitat de tenir la ment oberta i per aquelles coses que de debò valores en una relació. Les estàs buscant o simplement acceptes el que et ve donat?

Estàs sent una persona activa en el món dels negocis sota el trànsit actual, amb una línia no rutinària i sense lligar-te massa a les normes comunes.

Si és necessari, investiga i informa't pel teu compte sobre aquesta malaltia estranya. La medicina occidental té els seus límits. Demana segones opinions.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'activitat artística és una excel·lent forma de regular aquests estats anímics potents que et travessen. Expressa tot el que vius i que sents que els altres no comprendran.

És aquí i ara quan pots canviar les coses: ni en els viatges de la teva ment cap al passat; ni en les visions d'un futur esperançador… Ara!

Has de pensar en la teva salut, però és necessari que canviïs el xip i enfocaments el tema des d'una perspectiva menys dramàtica. Desconnecta de les teves preocupacions.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Jornada ardent i apassionada per als Sagitari, que en alguns moments hauran d'apagar el foc per atendre les ocupacions habituals.

En una situació d'estabilitat és important mantenir la paciència i la tranquil·litat, perquè forçar les coses ara pot dur-te a la precipitació.

Els astres endevinen en el teu organisme una recuperació dels problemes de falta de ferro pels quals arrossegaves una anèmia que et deixava feble i sense ganes.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Pots buscar i també pots trobar la forma de ser més feliç contemplant les oportunitats amb una mirada més flexible. Depèn de tu.

Si estàs preocupat pels diners, dedica una part del dia a observar les obligacions que t'esperen aquest dilluns i després dedica la resta del dia a deixar fluir l'alegria en la teva ment.

Avui hauràs de parar especial atenció a la possibilitat de moviments bruscos o manipulació d'objectes que poden provocar ferides, ja que existeix un lleu risc d'accidents domèstics.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Fins al moment has tingut alts i baixos emocionals en els quals no et senties molt còmode exposant-te al públic. Això canviarà avui, t'agradi o no!

Quan comprenguis que el que et passa és el millor que et pot passar, ja no esperaràs que les coses siguin diferents, i és llavors quan es produirà la transformació que estàs desitjant.

En aquests dies es veuen minvades les teves reserves de ferro en sang. Aquesta falta en el teu cos és important i no has d'ignorar el consell dels astres. És hora que et facis unes analítiques!

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Aquest matí podria ser una mica malenconiosa. Quan et llevis, alguns records podrien instal·lar-se en la teva ment i enfosquir el teu present. Deixa anar les tristeses i avança amb confiança en el dia a dia.

Si t'agrada, podries pintar i renovar alguns mobles de la casa amb detalls que no costin diners i que et facin sentir bé en veure'ls. Utilitza tons suaus i lluminosos.

Si et converteixes en un tsunami d'energia incontrolada,  et veuràs després en necessitat de disculpar-te i portaràs el teu sistema nerviós a un estat d'inquietud nociu per a la teva salut.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari