IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Llegeix les 12 prediccions del 17 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 17 de març

Llegeix les 12 prediccions del 17 de març | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

 

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha una relació al teu voltant que no ha de traspassar els límits de l'amistat, per molt que sentis que entre vosaltres hi ha una cosa especial, singular. No vols cremar-te amb foc, però no pots evitar jugar amb ell.

En els diners, vigila amb les despeses relacionades amb el cotxe, ja que poden fer molt mal al teu compte bancari.

Tindràs la temptació d'abandonar la dieta que has estat seguint durant algun temps. Sigues valent i no trenquis aquesta dinàmica tan meravellosa en la qual havies entrat! I el mateix si vas deixar de fumar, només digues no!

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Desperta, Taure! Surt des d'aquest moment del teu aïllament emocional, el qual, potser, ni tan sols ets conscient que pateixes. Corre, vola i allunya les teves pors, perquè seràs ben rebut i coneixeràs alegries molt dolces.

Per estalviar, centra't en com planificaràs la teva alimentació durant la setmana que està a punt de començar.

En el cas que siguis promiscu, vigila molt amb les malalties de transmissió sexual. Cal protegir-se, però no només d'un possible embaràs.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

No et deixis enganyar per les aparences. És possible que hi hagi alguna cosa d’aquesta persona que et distanciï, però si la coneixes en profunditat, comprovaràs que és millor persona el que penses.

Sorgiran idees molt innovadores per millorar la teva situació laboral. De les cinc propostes que rebis, possiblement una d'elles és molt bona.

Encara que no disposes de molt de temps per fer exercici, sí que et proposes dur una vida el més actiu possible. Entre àpats, intentaràs menjar una mica de fruita en lloc de galetes.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Si tens problemes amb la teva parella, t’anirà bé un breu dia de dispersió, el qual el passareu per separat. A l'hora del retrobament, la situació estarà més calmada i hi haurà més possibilitats que tot es torni meravellós.

Està garantida una bona jornada per fer transaccions relacionades amb les obres d'art o amb l'artesania. Especialment, si tu mateix ets creador.

En la salut, tindràs una gran temptació per fer viatges a la cuina, si et quedes a casa, menjant més del que realment necessites.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Avui la lluna en el teu signe et fa ser molt permeable i sensible amb tots els assumptes que toquen el teu cor. Una paraula dita per algú que t'importa, desperta un ampli ventall de sentiments i records.

Fes tot el possible per mantenir en un nivell alt el teu estat d’ànim. Serà així com evitaràs problemes a la feina.

Quan la lluna està en aquesta posició és probable que et sentis inflamat o tinguis retenció de líquids. Beu abundant aigua pura i elimina tot la sal que et sigui possible dels aliments que mengis avui.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Un corrent de benestar et permetrà ser més flexible amb la teva parella. Certs detalls que abans et resultaven molt molestos, ara ja no et semblen tan transcendents.

Aprofitaràs els contactes que has anat acumulant durant els últims temps per comunicar-los el projecte empresarial que tens previst engegar. Tindràs facilitats per emprendre nous projectes juntament amb algun antic company de feina.

Procura practicar exercici, però sense atabalar-te amb els resultats, sobretot si participes en competicions. Es tracta de passar una estona agradable i mantenir-se en forma.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Encara que tinguis amics que estiguin obsessionats amb espiar les seves parelles, t’equivoques fent el mateix, tothom té dret a la privacitat. Encoratja aquests amics que ho estan passant malament per culpa de la gelosia, a tenir cert sentit de la dignitat, a què segueixin endavant amb les seves vides.

Controla les ganes d'adquirir més poder, la teva actitud egoista pot ser la causa de moltes enveges en el teu entorn.

Vigila molt amb la teva salut. Això no significa que renunciïs als teus objectius, el que necessites és tan sols un canvi d'actitud.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sentiràs nostàlgia, comences el dia amb una mica de malenconia i això et duu a recordar persones i situacions passades que desgraciadament ja no hi són. El problema d'això és que t'impedeixes a tu mateix generar nous i més intensos moments de felicitat.

Disgregar les teves energies i posar-te en mode automàtic és una forma d'evadir els assumptes que estàs postergant, cessa immediatament aquesta actitud, pel teu bé.

Dibuixa mandales per recordar el teu gran poder interior que viu adormit però que realment es vol despertar.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

La llum de la lluna s'alça majestuosa sobre el teu cap per infondre't la seva lucidesa aclaparadora. Estàs tocat per la claredat d'idees, i això és un avantatge.

Tens a favor teu l’habilitat de saber convèncer als altres, encara que vigila: els astres et recomanen que siguis ambiciós sense recórrer a l'engany. Només aconseguiràs riquesa amb honestedat.

També durant el dia pot ser que hagis de prendre bicarbonat, perquè alguns menjars et poden provocar indigestió i acidesa. No t’afartis massa!

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ets un nadiu que encara es troba solter podria ser avui el dia en què una persona es xoca amb tu en un espai públic i cau perdudament enamorada.

Comença a pensar a estar ben concentrat aquest dilluns a la teva feina, ja que els aspectes planetaris duen una tendència a la dispersió que podria afectar-te i fer-te perdre diners o prestigi.

Si estàs veient algunes taques irregulars o fosques a les teves cames i braços, consulta un dermatòleg.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Els teus ànims es tornen pessimistes, Saturn et recorda tot el que tens per fer encara i allunya del teu dia les ganes de relacionar-te amb els altres o fins i tot de ser amorós amb la teva parella. Busca el sa equilibri entre ment i cor.

El clima laboral estarà una mica tibant però no permetis que això et faci nosa, planteja't desconnectar de la tensió encara que sigui una estona, encara que resulti poc convenient.

Tot està connectat en el teu cos, si cuides dels teus peus, sentiràs un gran alleujament generalitzat.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Si tens fills, avui les teves preocupacions vindran per algun problema que ells estan vivint. No et pertorbis, ja que ells necessiten veure't tranquil per adquirir confiança i sortir dels seus problemes amb enteresa.

Tens una idea de negoci que passa per la teva ment que no et deixa dormir. Agafa llapis i paper i escriu totes les opcions sobre aquest tema.

Hauries d'intentar menjar lleuger i estar més atent a les teves sensacions sobre que et demana la teva salut.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari