YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 17 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 17 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Dia de contrastos i extrems en el terreny de l’amor i les relacions, que es poden traduir en una jornada plena de passió o bé plena de baralles i enfrontaments. El cosmos preveu una persona que intentarà persuadir-te per fer algun negoci fora de la legalitat, així que desconfia i aprèn a dir que no. Mart fa que estiguis una mica més alternat i nerviós de l’habitual, però tranquil, la seva influència no durarà massa temps. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

La jornada estarà plena de moments animats i divertits, fent que la teva vida es capgiri sobretot si estàs solter. A la feina hi haurà una certa tendència a l’expansió, però primer hauràs de tenir en compte les teves possibilitats i càrregues familiars. Si estàs rodejat de gent, però en el fons et sents sol, l’horòscop et recomana que practiquis tècniques de relaxació per poder controlar aquest tipus de pensaments negatius.   

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Viuràs un dimecres ple d’intensitat i bones vibracions, fet que t’anirà perfecte per millorar les teves relacions afectives, tan si tens parella com si estàs solter. Per tal d’aprofitar totes les oportunitats i desterrar els perills que es presentin a la feina, serà imprescindible que utilitzis la teva capacitat analítica. Els astres volen que deixis de preocupar-te pel teu estat de salut i que surtis a gaudir una mica més de la vida. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Mercuri distorsiona els teus sentits i farà que et sentis decebut sense motius, ja que tot serà fruit de la teva ment i dels pensaments negatius. Els astres estan en dissonància i poden atreure una despesa important i inesperada de diners. L’esperit madur i responsable que sentiràs quan despertis farà que et plantegis la possibilitat d’augmentar la família. Ara és un bon moment per fer-ho.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Si el teu amic o amiga més proper reclama més atenció, és perquè el seu sentiment ha traspassat els límits de l’amistat. Reflexiona sobre què vols, i actua en conseqüència. A la feina serà un dia propens a rebre crítiques, provinents sobretot de persones amb les quals tens una relació molt estreta. Evita perdre els estreps amb elles. Els canvis bruscos de temperatura poden derivar en virus i altres problemes de salut, intenta prevenir-los abans que sigui massa tard.    

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

És temps de felicitat, així que l’horòscop et recomana sortir de la zona de confort i lluitar per aconseguir tots els teus desitjos i propòsits. La teva capacitat de generar diners patirà un petit retrocés, de manera que els astres et recomanen canviar l’estratègia que seguies fins ara, per una de més conservadora. Una actitud una mica més passiva tindrà efectes positius en el teu benestar, sempre que evitis donar moltes voltes a les coses. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els assumptes del cor actuaran com a eix vertebrador de la jornada, i faran que et sentis molt proper als teus éssers estimats. Els astres t’atorguen tota la sort del món i augmentaran els teus ingressos mitjançant una herència inesperada o quelcom similar. La gratitud és imprescindible si vols sentir-te feliç i en pau, per aquest motiu l’horòscop et recomana que cada nit pensis en tres coses que et facin sentir agraït, i que donis les gràcies per elles. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els astres et recomanen que creïs uns llaços emocionals de qualitat, ja que les relacions per interès només aconsegueixen estimular i augmentar la teva dependència. En el terreny econòmic i professional mira d’aprofitar la confluència de planetes actual, ja que faran que es compleixin tots els teus desitjos. Anar a revisions mèdiques de manera periòdica és vital per prevenir i detectar ràpidament qualsevol problema de salut o malaltia. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Intenta corregir els errors en aquelles relacions que no passin pel seu millor moment. Treure la teva part divertida, entregada, amable i amorosa serà vital si vols obtenir èxit i fer que les aigües tornin al seu cabal. A la feina, és moment de reafirmar-te en el teu convenciment i no deixar que la manca de confiança et jugui una mala passada. La teva debilitat es trobarà a les mans i els peus, així que protegeix-los i intenta mantenir i conservar la seva hidratació. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Les xarxes socials et poden ajudar a conèixer millor aquella persona que ha despertat el teu interès i la qual no et pots treure del cap (ni del cor). Es presentarà una despesa inesperada, que tindrà una influència major o menor en funció de la capacitat administrava que hagis exercit en les darreres setmanes. Desterra l’estrès de la teva vida creant una llista de recursos que et facin riure i sentir millor.   

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

No facis cas d’aquelles veus que intenten enterbolir o directament trencar la teva relació de parella, encara que provinguin dels teus millors amics o amigues. Els astres augmenten significativament la teva capacitat productiva, fent que puguis assumir més tasques i que, per tant, facis una millor impressió als teus superiors. Si últimament esternudes més sovint que normalment, és possible que siguis víctima d’alguna al·lèrgia nova, així que l’horòscop et recomana visitar el teu metge de capçalera. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

No està malament que et creïs un escut protector, però no oblidis que aquesta barrera només és necessària per a les persones que no formen part del teu cercle més íntim. Aprèn a confiar en les persones que mai t’han fallat. Els astres afavoreixen els ingressos provinents de les apostes esportives, i poden fer que guanyis una pomposa suma de diners. Si fa temps que no gaudeixes d’una tarda o nit de diversió amb els teus amics, va sent hora que hi fiquis remei com abans millor. 


Comentaris

envia el comentari