URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

L’horòscop dels 12 signes del 18 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 18 de febrer

L’horòscop dels 12 signes del 18 de febrer | Catalunya Diari

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Si tens parella, aquest dilluns sentiràs que sou com Adam i Eva al jardí de l’Edèn abans que la serp ho espatllés tot.

Guarda les teves opinions a la feina. Perquè avui podrien xocar dos punts de vista molt diferents fins al punt que perdis els papers, encara que no sigui el lloc ni el moment.

Quan arriba l'hora d'anar a la feina, amb el rellotge esgotant els seus minuts, a vegades dubtes entre no esmorzar o sortir de casa corrent sense prendre només un cafè.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest dia podria dir-se que et convertiràs en un detectiu al més pur estil Sherlock Holmes, especialitzat a investigar els assumptes que concerneixen la teva ànima i el teu cor.

És necessari buscar el bé comú i no l'individual, així que tocarà parlar molt i amb calma, sense perdre mai els nervis.

La llum t'ajudarà a combatre el mal humor que pot pegar-se a tu com si fos la teva ombra. Procura que la llum natural del Sol entri per la finestra de la teva oficina, deixa que les seves carícies arribin a tu.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Acabaràs amb l'aïllament social que et venia perseguint des de fa temps. A partir d'ara et proposaràs participar en tots els esdeveniments i reunions als quals et conviden.

Aprofita les teves noves amistats per ampliar la llista de contactes. Segurament coneixeràs a algú molt interessant, capaç de proposar-te un negoci que no podràs rebutjar.

Estàs una mica trist i això es nota en el teu aspecte físic. Surts al carrer sense pentinar-te i amb la primera roba que trobes per casa. És hora que et posis les piles de debò.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva parella està en un moment delicat, però tu has de demostrar que estàs aquí i que sempre romandràs al seu costat. En les bones i males èpoques.

La por a perdre l'estabilitat provoca que moltes vegades no evolucionem, que ens trobem ancorats en alguns aspectes de la nostra vida que ens avorreixen o pitjor encara, ens desagraden.

Fer una mica d'esport a primera hora del matí, abans fins i tot d'anar a la feina, t'ajudarà a treure de tu els dimonis que tots tenim en despertar-nos.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Escolta el teu cor, per ventura hi hagi alguna cosa que hagis de fer per una persona que sempre ha estat al teu costat. En els bons moments i també en els dolents.

El dia et passarà ràpidament perquè tindràs molt bon humor o potser et posa de bon humor que el temps transcorri àgil i entretingut.

Si avui recordes el que has somiat mentre dormies, apunta-ho en una llibreta, ja que conté coneixement que donarà lloc a situacions que prometen molt per al teu futur.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Si estàs a gust al costat d'una persona, no hi ha motius per preocupar-se. Pot ser que la gent se senti més distanciada perquè passes menys temps amb ells, però és una cosa lògica.

Li dediques molt temps a treballar perquè saps que com més hores realitzis, més diners guanyaràs. Encara que ara mateix no ho necessitis, sí que et vindrà molt bé per al futur.

Els Verges sofreix avui major tendència a patir molèsties oculars. Cada vegada que has d'aguantar la mirada fixa en un punt llunyà et costa molt enfocar correctament.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Has fet les cerques pertinents en les seves xarxes socials, saps d'aquesta persona, molt més del que s'imagina… I la veritat és que et continua agradant!

La gent tendeix a veure't com a un amic, però vigila. Hi ha companys de treball que l'única cosa que pretenen amb la seva actitud amistosa és que els facis les seves tasques i així aconseguir el que ells volen.

Avui recordaràs alguns successos del teu passat i amb això no podràs evitar sentir una vella nostàlgia. Aquesta que mai es va del tot i et sumeix en estats de tristesa i depressió.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En el cas que faci bastant temps que esteu junts, es donarà l'infeliç cas que algun dels dos vol anar a viure junts però l'altra part no estarà molt per la labor.

La teva economia comença a remuntar, després d'una mala ratxa. Has estat treballant durament i ara comences a veure els resultats.

Quan penses que estàs a punt d'esclatar, tendeixes a descarregar sobre els altres. Això pot funcionar temporalment, perquè et buida per dins, però això afecta encara pitjor a la teva salut.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els astres t'empenyen a lliurar-te a l'amor amb total plenitud sense pensar en la resta, i encara que altres facetes de la teva vida són també molt importants, res com l'amor aconseguirà avui omplir el teu buit.

La manera més fàcil de recuperar l'energia aquest dilluns és marcant-te reptes que et motivin, incentius a curt termini que aconsegueixin que et treguis la mandra i entris ràpidament en la dinàmica de treball.

La presència de gasos en el teu intestí és normal, Sagitari, però quan aquests s'acumulen i no poden circular amb facilitat, apareixen els dolors.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Començaràs el dia trist i melangiós, però és urgent que modifiquis aquest estat d'ànim i tornis a un estat neutre o de major optimisme.

Una idea magnífica i molt comercial et ve de la mà d'un amic que et demana assessorament. Si t'animessis, podries proposar-li associar-te.

Molts dels canvis que estàs experimentant requereixen voluntat. Insistiràs a continuar millorant la teva alimentació i els teus hàbits quotidians.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Estàs en l'ocasió ideal per permetre que la teva parella et porti lluny. Permet que expandeixi la teva visió del món. Ell o ella té molt per oferir-te

Tendiràs a administrar sàviament els teus recursos quan hagis adquirit l'experiència suficient i procuraràs que aquests vagin dirigits cap a les teves metes ideals.

Entrenar junts i lluitar plegats, encara que sigui jugant, per una mateixa causa, engrandeix el teu esperit, al mateix temps que et mantens en forma gràcies a l'activitat.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Les il·lusions i els somnis compartits t'omplen d'esperances i alleugen la teva ment de la pressió que exerceixen alguns problemes que s'han presentat en la teva vida en els últims dies.

Reforça els teus coneixements. Troba l'espai en la teva agenda per a una nova habilitat o curs que sumi a tot el que ja maneges a la perfecció.

Potser et sents una mica cansat o sense ganes de fer res. La setmana comença i demana energia i ganes de realitzar noves coses.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari