IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Llegeix les 12 prediccions diàries del Zodíac del 18 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 18 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La passió et seguirà allí on vagis i seràs protagonista de trobades d’allò més intenses i moments extremadament interessants.

Sorgirà alguna adversitat en el terreny financer, però tranquil, disposaràs de temps suficient per buscar la millor estratègia i definir un pla d’actuació.

Disposaràs de tanta energia al teu interior que pot arribar a desbordar-te i girar-se en contra teva. Els esports intensos i violents et poden ajudar a canalitzar-la.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Venus irromp al cel del teu signe i això farà que passis moments d’allò més bons junt amb la teva parella i éssers estimats. Enhorabona, Taure!

La jornada vindrà marcada per l’aparició de nombroses oportunitats i per uns estímuls que sorgiran del teu interior i que derivaran en esdeveniments extraordinaris i molt positius.

Els únics problemes que poden sorgir avui estaran relacionats amb la teva vista. Si la forces molt, o passes massa hores davant l’ordinador, recorda de descansar els ulls almenys cada dues hores.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Deixa d’adoptar conductes destructives i assumeix més els teus errors. És la millor manera de superar la situació i millorar les teves relacions afectives.

A la feina serà necessari que actuïs amb maduresa i compleixis totes les teves obligacions, assumint responsabilitats i atrevint-te a prendre les decisions oportunes.

El patiment físic i mental al qual estàs sotmès està causant estralls a l’avenir del teu dia a dia. Incorpora noves activitats a la teva rutina i intenta mantenir-te més actiu.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

La disposició planetària disminueix les teves pors i fica al teu abast la possibilitat de resoldre aquells dubtes que últimament t’han fet perdre la son.

Sortiràs reforçat de totes les transaccions relacionades amb els negocis, sobretot si la teva feina té relació amb les arts o les inversions immobiliàries.

Pot sorgir algun problema cardíac durant la jornada d’avui, i serà causat pel ritme de vida tan frenètic que portes. Aprèn a reduir velocitat durant el dia a dia per evitar futurs ensurts.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Oblida’t dels patrons comuns de les relacions i evita comparar la teva parella amb qualsevol altra, ja que cadascú porta un ritme diferent sense que això sigui un indicador d’alarma.

L’horòscop et recomana reduir despeses, sobretot si ets econòmicament dependent d’algú, per evitar discussions i enfrontaments amb qui te’ls proporciona.

Les teves orelles travessen un moment de debilitat, i poden patir una dolorosa otitis. Adopta les mesures de prevenció i higiene que consideris oportunes per combatre els seus efectes.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

De tant en tant és necessari que t’aïllis completament del món i refugiar-te en la teva consciència, els teus valors i principis. Avui tens permís per descansar del món, Verge!

Els bloquejos o la falta d’ànims i energia a l’oficina es poden solucionar amb l’ajuda dels teus companys. No dubtis en treballar de valent amb ells, i veuràs com conquerir l’èxit es torna quelcom molt més fàcil.

Els regents d’aquest signe que tinguin problemes articulars poden sentir molèsties. La solució implica prendre banys de contrast i portar roba ampla i còmoda. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els astres et deixen el terreny ben preparat perquè puguis millorar la qualitat de la teva relació de parella, així com per resoldre qualsevol assumpte relacionat amb l’àmbit sexual.

Treure a la llum la teva part més sensible et serà de gran utilitat en el terreny dels negocis, ja que et permetrà connectar millor amb els altres i explotarà la teva creativitat.

Tindràs l’autoestima alta i això farà que tinguis una millor cura del teu cos i sentis més estima envers la teva persona.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Assumeix que una relació on dones el màxim de tu mentre que l’altra persona no s’implica, no té cap possibilitat de ser duradora ni exitosa.

Et sentiràs indecís en el terreny laboral i això augmentarà la tensió a l’oficina. Millor que et tranquil·litzis i no t’obsessionis amb els canvis, serà més fàcil si et dediques a fluir.

Els petits problemes de salut que pots patir et serviran per adquirir major consciència i responsabilitat sobre el teu benestar. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Amb el pas del temps vas adquirint experiència i maduresa, i això et permetrà afrontar futurs problemes en l’àmbit de les relacions d’una manera molt més eficaç.

Per aconseguir els teus objectius professionals, has d’estar disposat a actuar amb determinació i a resultar ferit en diverses ocasions abans de conquerir el cim. No et rendeixis, Sagitari!

Durant els següents dies, quan ingereixis fruita decanta’t pels cítrics, ja que t’aportaran més fortalesa física i t’ajudaran a gaudir d’una vida més saludable.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

S’estan despertant sentiments al teu interior per una persona que no esperaves. No cal que lluitis contra l’inevitable, quan les papallones de l’amor prenen el control, és impossible fer-les fora.

La situació a la feina cada vegada és millor i et resulta més satisfactòria, i Júpiter et somriu i augmenta les teves probabilitats de guanyar diners inesperats.

L’alcohol i el tabac dificulten la cicatrització de ferides. Potser ha arribat el moment de fer un plantejament i deixar de banda aquests vicis tan nocius.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Ja va sent hora d’actuar seguint els teus sentiments i apropar-te a la persona que s’ha convertit en el teu objecte de desig. Els astres auguren que passareu una estona genial.

Tindràs la creativitat disparada i això et servirà per avançar a grans passos en la teva trajectòria professional.

Fa massa temps que estàs inactiu i no et cuides com hauries de fer-ho. Aprofita que ha augmentat el teu temps lliure per recuperar el control sobre el teu cos.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

La connexió immediata que vas sentir amb una persona a la qual fa poc que coneixes et fa ballar una mica el cap. Millor que prenguis paciència, perquè l’horòscop preveu que la cosa anirà en augment i pot derivar en una història d’allò més interessant.

 Saturn surt de la retrogradació i obre un període d’acceleració professional. Treballa amb disciplina, autocontrol i capacitat organitzativa, i arribaràs més lluny que mai.

Aprofita el clima suau típic d’aquesta època de l’any per sortir a l’exterior a fer exercici sense patir per acabar congelat o agafar una insolació. 


Comentaris

envia el comentari