L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 18 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 18 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

L’amor serà el centre i la clau de tot avui, tant si tens parella com si no, fent que la tranquil·litat i l’estabilitat tornin a la teva vida. Et posseirà un esperit consumista difícil de dominar, així que fes tot el que estigui al teu abast per evitar malgastar d’una manera massa excessiva. No t’oblidis d’estimular la teva ment per aconseguir que no s’oxidi. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

La posició planetària t’ajuda a fer passos ferms i a solucionar aquells problemes i inconvenients que han sorgit últimament a la teva vida amorosa. Sorgiran diverses oportunitats fructíferes i interessants, però hauràs d’estar ben atent si no vols que passin desapercebudes. Compte amb els utensilis o objectes que siguin massa afilats, perquè avui els astres afavoreixen els talls i els accidents d’aquest tipus.  

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

L’estrès que pateixes dia rere dia es pot combatre amb el teu bon humor i la teva capacitat socialitzadora, aprofita avui que es presenta una jornada d’allò més hilarant. La posició dels astres resulta poc favorable en el terreny econòmic, així que mira d’evitar els jocs d’atzar, les inversions fortes i els negocis especulatius. Jornada propensa a les caigudes accidentals, així que camina amb tots els sentits activats. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Jugar amb la parella és bo, sempre que no us ho prengueu com una competició que pugui acabar afectant la vostra relació. Neptú aguditzarà els teus instints i la teva intuïció perquè puguis obtenir guanys significatius. Júpiter millorarà de manera significativa el teu humor, i omplirà el teu dia de somriures i alegria. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

L’horòscop et recomana aprofitar la jornada per realitzar algun pla diferent amb la teva parella i trencar amb la rutina. Els beneficis que obtinguis seran fruit del teu esforç, així que gaudeix-los, però evita fanfarronejar sobre el bon moment que travesses perquè hi ha molta gent envejosa. Es preveu un augment de l’energia força significatiu en els pròxims dies, que t’ajudarà a complir amb totes les obligacions que tinguis.  

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres t’aporten les vibracions positives que necessites perquè en treguis profit i surtis a gaudir de la vida i de les persones que et rodegen. A la feina, l’horòscop et desaconsella adoptar actituds de supèrbia; és millor que et deixis aconsellar per aquells que en saben més que tu. El canvi de la passivitat a l’activitat ha de ser progressiu i implicar diverses àrees, o pots acabar sentint molta angoixa i nerviosisme.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els malentesos i la tensió que existia entre tu i la teva parella en els darrers dies, desapareixerà completament, deixant pas a un període passional i d’allò més bonic. Urà porta renovació a la teva vida laboral, oferint-te la possibilitat de trencar amb la rutina que absorbeix la teva energia. Pren consciència que fins i tot dels mals moments es poden treure lliçons importants, i dóna les gràcies per tot el que vas aprenent.  

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els astres auguren un engany de la teva parella, estretament lligat amb les infidelitats. Serà un cop dur i desagradable, però sortiràs enfortit de la situació. S’obre un temps d’autoconeixement i de replantejaments personals, on et plantejaràs i descobriràs què és allò que realment et fa feliç. Si fa temps que rumies la idea d’iniciar una nova activitat, ara és el moment idoni per fer-ho.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

La jornada vindrà carregada de sorpreses i farà que tornis a recuperar la il·lusió per les coses boniques i meravelloses de la vida. La mala ratxa econòmica que travessaves últimament arriba a la seva fi. Si la gestió de diners et genera certa incertesa, no dubtis en demanar ajuda a algun assessor o conseller de confiança. La teva salut cardiovascular pot causar problemes i derivar en canvis bruscos de tensió o bé algunes taquicàrdies, així que és important que oxigenis el teu organisme i desterris els nervis i l’estrès. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Venus incideix en el terreny amorós i fa que la felicitat i la seguretat tornin a cobrar protagonisme a la teva vida. A més, la jornada laboral vindrà carregada de bones notícies i èxits, amb la possibilitat d’un augment de sou o d’una millora de posició a l’empresa. Notaràs ganes de desterrar el sedentarisme i tornar a agafar bon ritme per tal de millorar el teu benestar físic i mental.   

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Últimament no tens massa ganes de tenir parella ni treballar aquest aspecte. Pots aprofitar l’ocasió per gaudir dels teus amics i millorar les teves relacions socials. En el terreny laboral, l’horòscop et recomana no deixar-te influenciar per les paraules dels altres, i que et guiïs prenent les teves pròpies decisions. En els següents dies tindràs tendència a ser víctima del bruxisme. Si és així, no dubtis en visitar l’odontòleg com abans millor. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres auguren un període de ruptura amb la parella. No et desanimis, això simplement vol dir que encara no has trobat la teva mitja taronja. Si ets cap del teu propi negoci, de tant en tant és imprescindible que siguis una mica estricte i comencis a pensar com un autèntic milionari. El moment de debilitat que travessen les teves defenses pot derivar en infeccions urinàries, així que consumir nabius et pot anar bé per prevenir-les.  


Comentaris

envia el comentari