ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

La predicció dels 12 signes del 19 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 19 de febrer

La predicció dels 12 signes del 19 de febrer | Catalunya Diari

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

En el cas que caminis solter per la vida, notaràs més com els planetes t'acaronen i et fan ardent i conqueridor, ajudant-te a treure a la llum la millor versió de tu mateix.

A la feina han d'ocórrer canvis molt favorables per a tu, però no t'impacientis per a recollir aquests fruits.

Per millorar el teu benestar t’hauries de plantejar fer alguna activitat que barregi l'esport i l'exercici físic amb el plaer i les aficions.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Tots tenim diàriament petits pensaments foscos i negatius que poden afectar la nostra forma de percebre l'amor.

Per moments et pots sentir atrapat en la rutina de la feina, pensant si val la pena suportar tants maldecaps per guanyar un grapat de diners amb els quals a vegades ni tan sols arribes a fi de mes.

Perquè el teu dia comenci ple d'energia, procura despertar-te cinc minuts abans.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Confies massa en l'amor a primera vista, però no sempre t'acabes enamorant de la persona més adequada. Comets un greu error si únicament et fixes en el físic.

Tens previst afrontar una important inversió en un negoci, però saps que els resultats trigaran a arribar. Això farà que hagis de ser pacient.

T'espera un dia molt llarg i com no tindràs temps per cuinar avui acabaràs menjant en un restaurant de menjar ràpid.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Un dels ingredients bàsics perquè una relació de parella funcioni és el sentit de l'humor, les ganes de riure l'un amb l'altre.

Hi ha certes quotes mensuals que poden semblar-te una pèrdua de diners constants, com per exemple la contractació de certes assegurances.

Únicament un doctor és capaç d'identificar possibles problemes d'esquena, genoll o cor, i segons la seva avaluació, així seran les activitats físiques que hauries de dur a terme.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

El teu caràcter afable i entusiasta es veurà minat per les provocacions d'enemics encoberts que no deixaran passar l'oportunitat de danyar-te.

Avui convé que prestis molta atenció a les notícies, ja que alguna cosa que vegis en el teu ordinador casualment pot obrir-te moltes portes.

Les caigudes capil·lars estacionals poden succeir-se en qualsevol moment de l'any, ja que amb el canvi climàtic i l'ús de climatitzadors ambientals el cos es confon.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres et conviden a ser sincer amb la teva parella. És possible que li estiguis ocultant alguna cosa, però en realitat no li ho dius per por de la seva reacció.

Faràs bé si escoltes els consells que rebis dels teus companys de feina. Ells només volent ajudar-te perquè et trobis més còmode a l’empresa.

Fa temps que arrossegues unes xacres que et fan sentir dèbil tot el dia. És normal, doncs, ja comences a tenir una edat.  

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Ara és moment de revisar tot allò que heu fet malament i obrir una profunda comunicació sobre el que espereu l’un de l'altre.

Parlar de les teves esperances i anhels t'ajudarà a aconseguir els teus objectius. Tens una sensibilitat especial que es veurà potenciada. Deixa que flueixi lliurement i comparteix la teva visió subjectiva de la vida.

Ara és el moment de submergir-te en banys ben carregats de sals minerals, rebre algun tipus de teràpia aquàtica o simplement prendre un bany a la platja.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'amor sense consciència no aconsegueix que us transformeu en individus superiors, que és la fi última de les relacions profundes i significatives, Escorpí.

El teu gran esforç i passió pel que fas, et duu a recórrer el camí de l'autorealització. Però a banda, esperes que la teva situació econòmica millori.

Pots patir alguna classe de lesió lleu al llarg d'aquesta jornada. En el gimnàs o simplement caminant pel carrer.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Una sort de confluències astrals i coincidències juguen a favor teu per posar en connexió els elements que fins ara estaven disgregats.

Encara que avui puguin fluir les males notícies al teu voltant, has de mantenir la fortalesa mental per no deixar-te arrossegar pel corrent fatalista, i això a vegades no és fàcil.

És el moment de seguir algunes instruccions molt bàsiques per reduir els riscos de càries.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Actua amb tolerància enfront d'aquesta situació anòmala amb la qual et trobaràs avui. No et posis a la defensiva sense abans conèixer tots els detalls i escoltar les diferents campanes sobre aquest assumpte.

Venus en conjunció a Saturn en el teu signe us ajuda a obtenir d'una vegada allò pel que tant heu treballat. Els esforços dels últims temps reben a la fi la seva recompensa.

Una mala posició durant la nit et generarà un dolor articular que et molestarà al llarg del dia. És bastant habitual patir aquesta mena de problemes.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

En la relació es dona cert desequilibri en les forces. En aquests moments sembla que defugis de les atencions de la teva parella.

És una època en la qual, d'alguna forma, has aconseguit certa estabilitat econòmica i pots permetre't iniciar uns estudis.

Els astres t'avisen que corres cert perill. Les temptacions de diversa índole, anar massa de pressa amb el vehicle, les males influències, els estats d'embriaguesa… Són massa fronts oberts!

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Sabràs per una tercera persona que la teva parella es preocupa per tu més del que pensaves. Està buscant la manera d'ajudar-te en un tema que de debò et preocupa.

La posició dels planetes avui genera tensions en l'àrea del treball i algunes complicacions a l'hora de fer gestions i tràmits en reparticions públiques.

Entrar i sortir d'espais climatitzats genera sequedat i esquerdes en la teva pell.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari