Consulta aquí el teu horòscop Zodiacal del 19 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 19 de gener

Àries21 MAR - 19 ABR

Et tocarà cuidar la imatge que mostres de la teva relació a les xarxes socials, Àries, ja que saps que acostumes a exagerar algun aspecte.

Aquells Àries que estiguin esperant una resposta relacionada amb els diners o la feina ja no hauran d’esperar més. Per fi la rebran al seu telèfon mòbil o la seva bústia de correu electrònic.

Ha arribat el moment que lluitis contra certs prejudicis que tens sobre la salut, no només sobre la teva, sinó també sobre la de gent que t’envolta.

Taure20 ABR - 20 MAI

La vida amorosa estarà bastant animada, et posaràs un vestit bastant bohemi que et farà pensar en temps millors i en amors que haurien d’estar enterrats.

Avui et destaparàs com un empresari emergent, capaç de fer molt amb pocs recursos gràcies a la teva creativitat.

Moltes vegades t’has plantejat si necessites posar la teva salut mental en mans de professional, avui et tornarà a passar.

Bessons21 MAI - 20 JUN

Avui els Bessons tenen una inclinació especial cap a la fantasia i la imaginació, també estan més oberts a les qüestions màgiques i esotèriques.

La fe és la teva principal arma, ja que gràcies a aquesta credulitat, generes al teu voltant un camp d’energia positiva que crea una poderosa atracció per la bona fortuna.

Encara que tinguis un estat immillorable de salut, el teu cos sempre es mereix totes les atencions del món.  

Cranc21 JUN - 22 JUL

Tindràs ganes de cridar visca la fidelitat amorosa, Cranc, fins i tot si durant molt temps has estat un defensor de les relacions liberals i les parelles obertes.

Vigila amb Mart. Aquest planeta té molta mala reputació quan influeix en les finances, avui no et farà un favor precisament.

Qui et vol bé, et farà plorar diu la dita que possiblement veuràs que té més sentit que mai durant aquest dissabte.

Lleó23 JUL - 22 AGO

La Lluna a Cranc t’exigirà molt esforç per sortir del lloc del qual t’és familiar i conegut. No podràs evitar anar una reunió familiar encara que et sembli que és un pal.

No pinta molt bé per les persones del signe Lleó en la seva economia i finances. Hauràs d’afrontar algunes despeses que no t’agraden.

Recorda que mai és bona idea que utilitzis tantes hores els dispositius electrònics, si canvies aquesta rutina, potser s’alleugen els teus mals.

Verge23 AGO - 22 SET

Avui hauries de millorar la manera com expresses les teves emocions, aprèn a comunicar les teves sensacions sense por, només així aconseguiràs que et coneguin.

Els astres anuncies que rebràs un reconeixement a les tasques que has fet últimament, donant-te forces per seguir millorant.

Amb la gemmoteràpia podries reduir el teu estrès i aconseguir l’equilibri físic i mental que busques.

Balança23 SET - 22 OCT

Que passa si ja no sents el mateix? En lloc de buscar culpables, pregunta’t si ha arribat el moment de trencar, i si és així, actua Balança. Ningú més pot decidir sobre el teu amor.

Si t’agrada el tracte amb les persones, la compra i venda podria ser el teu sector, això sempre que tinguis clar quin és la següent passa que vols donar en la teva trajectòria laboral. 

No permetis que un mal costum s’instal·li i prevalgui, amb el temps pot convertir-se en un punt de caràcter dominant.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

No et preocupis tant per aquelles paraules tan lletges que et van dir. Una actitud conciliadora sorgeix de les dues parts i es fon en una abraçada de comprensió mútua.

La vibració d’avui exigirà una contrapart. Si deus diners a algú, ha arribat el moment que respiris tranquil i saldis els teus comptes pendents.

Sembla que encara arrossegues els excessos que vas fer durant els dinars de Nadal. Els quilos que vas guanyar no marxaran si no fas res tu mateix.  

Sagitari22 NOV - 21 DES

La vida està plena de responsabilitats, també en una relació sentimental i ja et toca assumir la teva part i fer una passa endavant en la teva relació.

En el terreny laboral, la jornada d’avui ve marcada per un estat de confusió impressionant que et condemna a cometre greus errors.

Durant aquest dissabte es manifestarà amb molta intensitat aquest trauma que et té atrapat i que no saps com solucionar.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Pensa-ho bé, simplement anar al cinema o a sopar a un restaurant pot fer que recuperis la guspira que us faltava i que no valoraves.

Sanejar els teus és el primer que has de fer per millorar les finances. No es pot nedar en l’abundància si deus diners.

Vigila molt amb les begudes fredes, cops de vent, els canvis de temperatura i tot el que pugui debilitar la teva gola.

Aquari20 GEN - 19 FEB

No para d’insistir i et comença a angoixar, la teva parella vol provar on sols els teus límits. Atura-la i pregunta-li que vol amb aquest comportament tan poc coherent.

Aconsegueixes guanyar molts diners sense gaire esforç, tot és gràcies a l’ajuda d’una persona influent, a qui potser hauràs de fer algun favor en el futur. 

L’optimisme i equanimitat et visiten i hauries de gaudir d’aquests dons vivint amb intensitat i atrevint-te a guardar més i més records bonics, Aquari.

Peixos20 FEB - 20 MAR

Tota la teva intuïció i capacitats perceptives funcionaran a ple rendiment i et deixaran sorprès amb la claredat amb la qual veuràs els fets que t’han volgut amagar.

Trobaràs un tresor dins del teu armari, no sabies que hi hagués una possessió tan valuosa dins de casa teva.

Mira de calmar la teva ansietat, aquesta afecta a tota la teva salut. T’enfiles per les parets i això no et durà res de bo.