IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L’horòscop dels 12 signes del Zodíac del 19 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 19 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

El dia estarà ple de contrastos i perills en el camp amorós, i els sentiments de gelosia i la presa de riscos tindran un paper clau al llarg de la jornada.

Venus, planeta de l’amor, regeix la teva economia, promovent les passions i els desitjos consumistes i fent que t’hagis d’esforçar per no gastar més del necessari.

L’alimentació et pot ajudar a prevenir i mantenir la teva salut bucodental, si et decantes per dietes compostes de productes rics en fluor.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Durant la jornada resultaràs bastant influenciable, i patiràs certa tendència a passar desapercebut i a deixar que els altres triïn per tu. Has de ser més valent, Taure!

Una persona et reclamarà quelcom que li deus, i de res servirà que et facis l’orni. Assumeix les teves responsabilitats i no adquireixis deutes que després no pots pagar.

Els fruits secs són aliments rics en vitamina E i greixos saludables, recorre a ells quan vulguis picar entre hores.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Els astres t’aconsellen apartar-te de les persones massa impetuoses, perquè puguis aprendre a viure la teva vida emocional servint-te del control i la pausa.

Patiràs grans dosis d’estrès i frustració en el terreny professional, però els teus ànims poden millorar si actues amb humilitat i molta paciència.

L’artrosi arriba a la teva vida i et pot causar força malestar i dolor. L’horòscop et recomana que et decantis per remeis naturals, com ara el macerat d’alvocat, que resulta altament efectiu.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Et creuaràs amb una persona que tornarà a despertar el teu interès i la teva il·lusió, però hauràs d’esforçar-te de valent si no vols que una història passada t’impedeixi ser feliç en el present.

Saturn afavoreix l’augment dels teus ingressos, però per aconseguir-ho és vital que treballis com mai i t’esforcis al màxim.

Els astres et recomanen no ingerir cap beguda excitant o alcohòlica perquè els teus ronyons i fetge tinguin un descans.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Amb el pas del temps, cada vegada tens més clar allò que busques i necessites en una relació de parella, i això portarà moltes coses positives a la teva vida amorosa.

Tens una sèrie de plans de futur que no pots realitzar a causa de la teva economia. Tranquil, els astres estan a punt de posar davant teu una oportunitat que canviarà aquesta situació.

La teva empatia augmentarà les ganes que tens d’ajudar els altres. No dubtis en dur a terme les accions que consideris necessàries per aconseguir el teu objectiu, i l’Univers t’ho recompensarà. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aprèn a combinar les ganes de viure noves aventures amb la necessitat d’actuar amb prudència per evitar fracassar estrepitosament en el terreny de les relacions afectives.

A la feina, els astres t’aconsellen esquivar els conflictes amb els companys, així com que evitis adoptar actituds de supèrbia i egocentrisme.

Les teves cames i peus tindran certa tendència a patir lesions, així que intenta minimitzar al màxim els riscos que assoleixis, a no ser que vulguis acabar a l’hospital.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El panorama astral farà que anhelis aquelles coses que no pots tenir o que estan lluny de tu. En lloc d’enfocar-te en tot el que et falta, dona gràcies per aquelles coses que sí que posseeixes.

El coneixement és poder, i avui entendràs com n’és de certa aquesta frase a causa de diverses situacions que es produiran a la teva oficina.

Un excés d’agitació interna pot fer que portis el teu cos al límit. Intenta forçar-lo el mínim possible i descansa tant com sigui necessari, o pots acabar seriosament perjudicat.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La indiferència pot causar estralls en la teva relació de parella. No esperis que ella prengui la iniciativa, i comença a demostrar-li que t’importa a través de petits detalls i gestos.

Per tal d’assolir l’èxit a la feina, és necessari que practiquis l’autodisciplina. Afortunadament, el Sol t’inspira i t’ajuda a deixar de banda tot allò que necessites a la teva vida.

Els astres auguren a l’horitzó un període vital on pararàs quiet ni un segon, així que t’aconsellen que descansis tot el que puguis mentre et sigui possible.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Posa fre a les ànsies irrefrenables de viure aventures i busca llocs on puguis gaudir de la  tranquil·litat per tal de practicar una introspecció de caràcter individual.

El panorama astral fa patent la necessitat que desconfiïs de tot i de tothom durant la jornada, ja que algú està intentant jugar-te-la en el terreny econòmic.

Venus t’obre a la sensualitat i a les passions, però recorda la importància de prendre precaucions si no vols acabar patint algun problema de caràcter genital.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Els astres t’ensenyaran la lliçó que, en aquesta vida, és impossible tenir-ho tot planejat o sota control. És aconsellable que et limitis a fluir.

Júpiter i Mart confabulen a favor teu i fiquen al teu abast una oportunitat laboral d’allò més temptadora. Abans de llançar-te a la piscina, estudia bé la viabilitat de l’oferta.

Els planetes visualitzen una problemàtica relacionada amb el teu organisme i amb el sucre. Per tal de descartar una possible diabetis, és aconsellable que visitis al metge i et sotmetis a una analítica completa.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Flirtejar amb alguna amistat et pot causar greus problemes, sobretot si et veu o se n’assabenta la teva parella. Reflexiona profundament sobre això i sobre com et sentiries si la situació fos a la inversa.

Desterra l’orgull en el terreny econòmic, o seràs incapaç de trobar l’equilibri. A més, pots acabar posant en perill algú del teu entorn.

Avui seràs susceptible de convertir-te en víctima d’enganys, sobretot en temes de salut. Evita els ‘medicaments miracle’ i busca segones opinions abans de prendre cap determinació.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Et sents protagonista de la història d’amor més interessant que mai ha existit, motiu pel qual l’horòscop t’aconsella baixar dels núvols i actuar amb maduresa i sensatesa.

Mercuri en retrogradació avisa de l’arribada d’un període convuls a la feina, on els teus superiors estaran furiosos i seran més estrictes que mai. Pren força!

Un estat permanent de nerviosisme té efectes molt nocius pel teu benestar. Si vols evitar dolors musculars, problemes cutanis i caigudes de cabell, és recomanable que evitis qualsevol font d’estrès. 


Comentaris

envia el comentari