Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L’horòscop dels 12 signes del Zodíac del 19 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 19 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

 

El dia estarà ple de contrastos i perills en el camp amorós, i els sentiments de gelosia i la presa de riscos tindran un paper clau al llarg de la jornada.

 

Venus, planeta de l’amor, regeix la teva economia, promovent les passions i els desitjos consumistes i fent que t’hagis d’esforçar per no gastar més del necessari.

 

L’alimentació et pot ajudar a prevenir i mantenir la teva salut bucodental, si et decantes per dietes compostes de productes rics en fluor.

 

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

 

Durant la jornada resultaràs bastant influenciable, i patiràs certa tendència a passar desapercebut i a deixar que els altres triïn per tu. Has de ser més valent, Taure!

 

Una persona et reclamarà quelcom que li deus, i de res servirà que et facis l’orni. Assumeix les teves responsabilitats i no adquireixis deutes que després no pots pagar.

 

Els fruits secs són aliments rics en vitamina E i greixos saludables, recorre a ells quan vulguis picar entre hores.

 

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

 

Els astres t’aconsellen apartar-te de les persones massa impetuoses, perquè puguis aprendre a viure la teva vida emocional servint-te del control i la pausa.

 

Patiràs grans dosis d’estrès i frustració en el terreny professional, però els teus ànims poden millorar si actues amb humilitat i molta paciència.

 

L’artrosi arriba a la teva vida i et pot causar força malestar i dolor. L’horòscop et recomana que et decantis per remeis naturals, com ara el macerat d’alvocat, que resulta altament efectiu.

 

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

 

Et creuaràs amb una persona que tornarà a despertar el teu interès i la teva il·lusió, però hauràs d’esforçar-te de valent si no vols que una història passada t’impedeixi ser feliç en el present.

 

Saturn afavoreix l’augment dels teus ingressos, però per aconseguir-ho és vital que treballis com mai i t’esforcis al màxim.

 

Els astres et recomanen no ingerir cap beguda excitant o alcohòlica perquè els teus ronyons i fetge tinguin un descans.

 

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

 

Amb el pas del temps, cada vegada tens més clar allò que busques i necessites en una relació de parella, i això portarà moltes coses positives a la teva vida amorosa.

 

Tens una sèrie de plans de futur que no pots realitzar a causa de la teva economia. Tranquil, els astres estan a punt de posar davant teu una oportunitat que canviarà aquesta situació.

 

La teva empatia augmentarà les ganes que tens d’ajudar els altres. No dubtis en dur a terme les accions que consideris necessàries per aconseguir el teu objectiu, i l’Univers t’ho recompensarà. 

 

 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

 

Aprèn a combinar les ganes de viure noves aventures amb la necessitat d’actuar amb prudència per evitar fracassar estrepitosament en el terreny de les relacions afectives.

 

A la feina, els astres t’aconsellen esquivar els conflictes amb els companys, així com que evitis adoptar actituds de supèrbia i egocentrisme.

 

Les teves cames i peus tindran certa tendència a patir lesions, així que intenta minimitzar al màxim els riscos que assoleixis, a no ser que vulguis acabar a l’hospital.

 

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

 

El panorama astral farà que anhelis aquelles coses que no pots tenir o que estan lluny de tu. En lloc d’enfocar-te en tot el que et falta, dona gràcies per aquelles coses que sí que posseeixes.

 

El coneixement és poder, i avui entendràs com n’és de certa aquesta frase a causa de diverses situacions que es produiran a la teva oficina.

 

Un excés d’agitació interna pot fer que portis el teu cos al límit. Intenta forçar-lo el mínim possible i descansa tant com sigui necessari, o pots acabar seriosament perjudicat.

 

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

 

La indiferència pot causar estralls en la teva relació de parella. No esperis que ella prengui la iniciativa, i comença a demostrar-li que t’importa a través de petits detalls i gestos.

 

Per tal d’assolir l’èxit a la feina, és necessari que practiquis l’autodisciplina. Afortunadament, el Sol t’inspira i t’ajuda a deixar de banda tot allò que necessites a la teva vida.

 

Els astres auguren a l’horitzó un període vital on pararàs quiet ni un segon, així que t’aconsellen que descansis tot el que puguis mentre et sigui possible.

 

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

 

Posa fre a les ànsies irrefrenables de viure aventures i busca llocs on puguis gaudir de la  tranquil·litat per tal de practicar una introspecció de caràcter individual.

 

El panorama astral fa patent la necessitat que desconfiïs de tot i de tothom durant la jornada, ja que algú està intentant jugar-te-la en el terreny econòmic.

 

Venus t’obre a la sensualitat i a les passions, però recorda la importància de prendre precaucions si no vols acabar patint algun problema de caràcter genital.

 

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

 

Els astres t’ensenyaran la lliçó que, en aquesta vida, és impossible tenir-ho tot planejat o sota control. És aconsellable que et limitis a fluir.

 

Júpiter i Mart confabulen a favor teu i fiquen al teu abast una oportunitat laboral d’allò més temptadora. Abans de llançar-te a la piscina, estudia bé la viabilitat de l’oferta.

 

Els planetes visualitzen una problemàtica relacionada amb el teu organisme i amb el sucre. Per tal de descartar una possible diabetis, és aconsellable que visitis al metge i et sotmetis a una analítica completa.

 

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

 

Flirtejar amb alguna amistat et pot causar greus problemes, sobretot si et veu o se n’assabenta la teva parella. Reflexiona profundament sobre això i sobre com et sentiries si la situació fos a la inversa.

 

Desterra l’orgull en el terreny econòmic, o seràs incapaç de trobar l’equilibri. A més, pots acabar posant en perill algú del teu entorn.

 

Avui seràs susceptible de convertir-te en víctima d’enganys, sobretot en temes de salut. Evita els ‘medicaments miracle’ i busca segones opinions abans de prendre cap determinació.

 

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

 

Et sents protagonista de la història d’amor més interessant que mai ha existit, motiu pel qual l’horòscop t’aconsella baixar dels núvols i actuar amb maduresa i sensatesa.

 

Mercuri en retrogradació avisa de l’arribada d’un període convuls a la feina, on els teus superiors estaran furiosos i seran més estrictes que mai. Pren força!

 

Un estat permanent de nerviosisme té efectes molt nocius pel teu benestar. Si vols evitar dolors musculars, problemes cutanis i caigudes de cabell, és recomanable que evitis qualsevol font d’estrès. 

Comentaris