L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 19 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 19 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Jornada ideal per a les reconciliacions, tant amb la teva parella com amb aquelles amistats amb les quals últimament han sorgit tensions. S’està produint un canvi que afectarà directament a la teva situació econòmica. Aprèn a veure la part positiva de la situació. Els planetes conflueixen i agilitzen les recuperacions d’aquells problemes de salut que afectin la part superior del teu cos.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Una persona amb la qual vas viure una història d’amor turbulenta tornarà a mostrar interès per tu. Si a la feina no et sents prou valorat, reclama el que consideris just i planta’t fins que els teus superiors t’escoltin. Notaràs certes molèsties a l’estómac o a la panxa en general, i és una invitació dels astres a tenir més cura amb la teva alimentació.   

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

S’inicia una etapa d’inestabilitat i canvis en el teu interior, de manera que necessites seleccionar amb molta cura aquelles persones que et rodegen i formen part del teu cercle més íntim. A la feina segueix donant el màxim de tu, o és possible que els teus companys es comencin a qüestionar el teu rendiment i la teva imatge. L’horòscop et recomana que practiquis el Feng Shui per millorar l’energia de la teva llar. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

L’amor et somriu i farà que visquis una jornada d’allò més radiant i feliç. Saturn pot fer que la teva economia pateixi algun sobresalt, però no suposarà cap inconvenient massa important. Durant la nit tindràs una sèrie de somnis reveladors que seran de vital importància per entendre millor tot el que guardes en el teu interior. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Aprofita el cap de setmana per compartir temps amb la teva parella i amb totes les persones que són importants per a tu. La planificació començarà a cobrar importància en el terreny econòmic i farà que tinguis la mirada més dirigida cap a un futur a llarg termini. Els astres t’atorgaran l’oportunitat de recuperar un hobby del passat que ja tenies oblidat i que resultarà totalment beneficiós.   

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Intenta controlar menys a la teva parella, o la relació es convertirà en un escenari de discussions contínues que pot acabar realment malament. Si a la feina pateixes algun problema o conflicte, evita arrossegar-lo la resta del dia, és preferible deixar les tensions a l’oficina. L’ansietat es convertirà en el problema més greu contra el que hauràs de lidiar, i els astres et recomanen informar-te sobre les lliçons i les pràctiques del budisme.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Neptú vibra amb força perquè puguis cicatritzar les ferides que encara resten obertes actualment. A més, s’està a punt d’iniciar un cicle que t’aportarà tota l’estabilitat i la felicitat que anheles i necessites. El teu estat és d’activació física i espiritual, configurant un escenari idoni per a la introspecció i per a respondre aquelles preguntes que no et deixen tranquil.  

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els astres volen que prenguis consciència de la importància que té desenvolupar la compassió i convertir-te en una millor persona. La competitivitat deixarà pas a les ganes d’actuar amb bondat i d’ajudar desinteressadament a qui ho necessiti, fet que et convertirà en una persona molt més rica que aquella que té tot l’or del món. És moment d’acceptar les teves limitacions i focalitzar-te en totes les coses que encara pots dur a terme. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Has d’aprendre a ser feliç sense fer mal als altres, depurant el teu interior de les males accions i els pensaments negatius. Evita les presses a la feina, és millor fer les coses amb calma i que tot surti bé a la primera. Tens una salut de ferro que es retroalimenta amb el teu estat d’ànim, conserva-la a través d’una bona alimentació i dels reforços vitamínics que consideris necessaris. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Els astres preveuen l’inici d’una relació en la qual tot anirà rodat sempre que deixis que l’altra persona prengui la iniciativa. Esdevindràs una peça clau per a la teva empresa, i obtindràs el reconeixement que fa molt temps que mereixes. Supera la por a visitar el metge, perquè és ell o ella qui millor et pot aconsellar sobre la teva salut. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Pots ser el protagonista d’una cita a cegues que et resultarà d’allò més excitant i enriquidora. La intel·ligència i la sensibilitat seran les teves millors aliades a la feina, i et guiaran a través de les noves possibilitats que s’obren davant teu i que, malgrat comportar un cert risc, acabaran esdevenint molt positives per la teva economia. Donar-te algun caprici de tant en tant és quelcom bo, sempre que no s’acabi convertint en un mal hàbit. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Hi ha algú que t’ha rebutjat recentment, però ho ha fet de manera verbal. Si analitzes el seu llenguatge corporal, veuràs que les seves intencions són unes altres ben diferents. Els planetes auguren una entrada important de diners, és important que no perdis el cap i comencis a malgastar només rebre’ls. Intenta controlar el consum d’alcohol quan surts de festa, ja que a la llarga et pot acabar comportant una sèrie de problemes al fetge molt perjudicials per a la teva salut.


Comentaris

envia el comentari