L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 19 de setembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 19 de setembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

El somriure serà el gran protagonista del teu dia, ja que la jornada d’avui estarà marcada pel romanticisme i la teva gran popularitat entre la gent que t’interessa. Tindràs tantes opcions i possibilitats que faltarà espai a la teva agenda de contactes! No dubtis en reclamar allò que consideres teu i en prendre la iniciativa a la feina, però sempre des d’una postura prudent i educada amb els que et rodegen. Controla aquest ímpetu de moltó que tantes vegades et domina i treu el pitjor de tu mateix! 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Mercuri fa que sigui un dia difícil per qualsevol que pretengui tractar amb tu, ja que el mal humor regirà el teu caràcter al llarg de tota la jornada. Hauràs d’esforçar-te al màxim si vols eliminar tota la negativitat que et rodeja i que pot perjudicar el teu avenir amorós, econòmic, laboral i familiar. Si et centres a buscar el positiu i et bolques en ajudar els altres, aconseguiràs capgirar el teu destí i canviar les tempestes per un Arc de Sant Martí sense final. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Malgrat que avui els planetes poden incidir de manera negativa en el teu estat d’ànim, descobriràs una nova faceta d’una persona propera a tu que senzillament et meravellarà. Tracta de dominar la teva ment, ja que probablement intentarà enterbolir la teva felicitat actuant en defensa pròpia i creant una innecessària autoprotecció. Deixa de desconfiar i obre’t a noves experiències i maneres d’enfrontar els problemes, i veuràs com acabaràs esdevenint algú imparable.  

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Patiràs una tendència a què la gent interpreti malament tot allò que surt dels teus llavis, així que vés amb compte a l’hora de pronunciar qualsevol frase o conjunt de paraules. Amb l’única persona amb qui et pots obrir en canal és amb la teva parella, ja que t’entendrà, t’escoltarà i et donarà suport. Dia propens per aconseguir promocions laborals o millores en les condicions de feina, així que dóna-ho tot i surt amb intenció de menjar-te el món! I, si reps algun consell referent al teu estat de salut, l’horòscop et recomana seguir-lo.  

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Com molt bé saps, el procés de lligar és tot un art, i si hi ha algun expert en la matèria, ets tu, amic Lleó. Però avui hauràs de controlar una mica, ja que per primera vegada pot ser que el teu torrent de sentiments acabi espantant l’altra persona. No tinguis pressa per donar-ho tot, i respecta el seu ritme. Si fa temps que rumies amb la possibilitat de realitzar algun esport o activitat de risc, la jornada és ideal per organitzar-ho, ja que augmentarà la teva energia i traurà el millor de tu.  

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Treu-te la careta amb la qual estàs intentant protegir-te, perquè l’únic que aconsegueix és allunyar-te dels teus éssers estimats. Tens moltes virtuts apreciades per moltíssima gent, i no pots deixar que una mala passada tiri per terra allò que tant t’ha costat d’aconseguir. El teu sistema immunològic, que ja fa uns dies que està una mica fluix, es veurà colpejat per diversos contratemps durant la jornada laboral, i hauràs de saber-los manejar de la manera més eficaç i òptima per tal de poder descansar posteriorment com es mereix.   

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si tens parella, travessareu una crisi que requerirà tota la teva temprança i racionalitat si vols que se solucioni. El problema és que la infidelitat o deslleialtat tindrà un paper central en la discussió, així que haureu de valorar fins a quin punt ha quedat ferida la confiança i prendre una determinació al respecte. La resta de camps també necessitaran ser tractats des del punt de vista de l’equilibri, perquè qualsevol desviament pot fer que acabis trontollant i caient de la corda fluixa.   

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

El sexe serà el principal motiu de discussions entre tu i la persona que tens al davant, i l’única manera d’arribar a bon port serà negociant i comprenent que tots tenim necessitats però que poden no coincidir en el mateix període de temps. Si bé és veritat que això pot incidir negativament en el teu humor i en la manera de desenvolupar-te a la feina, no és excusa, i has de buscar solucions que exigeixin tenir paciència i actuar amb calma. No et culpis de tot i, sobretot, no et rendeixis, i veuràs com assoleixes tots els teus objectius.    

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els astres afavoreixen les relacions acabades de néixer, malgrat que per aconseguir que la jugada et surti bé hauràs de trencar amb les convencions socials i assumir els riscos que la mateixa situació comporta. Avui és un dia on hauràs de controlar al màxim totes les despeses que vagin sorgint, perquè la teva situació econòmica no passa pel seu millor moment. A més, cuida especialment la teva esquena i les migranyes, perquè avui et poden acabar passant factura.  

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Saturn t’ajudarà a veure les coses amb més claredat que fins ara, i el teu humor començarà a millorar progressivament amb el pas de les hores. Les decisions que prenguis en referència a futures inversions i adquisicions, seran de vital importància a l’hora de determinar la manera com enfrontaràs la resta del mes en el terreny econòmic, per tant és necessari que aprenguis a diferenciar entre aquelles despeses més urgents i aquelles que poden esperar fins a l’octubre. L’horòscop et recomana destinar una porció de la jornada a analitzar la teva imatge, que projecta tot el que veritablement ets.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

L’actitud amb la qual afrontes els teus dies determina en gran mesura allò que acabes atraient a la teva vida. La mecànica és fàcil: si penses en positiu, el teu dia a dia estarà ple de coses bones; però si et centres només en el negatiu, cauràs en un pou sense fons d’on no podràs sortir. Deixa’t ajudar per aquelles persones que et puguin donar un cop de mà, així la feina es tornarà més fàcil i divertida. L’horòscop et recomana aprendre a lidiar amb les crítiques, ja que sempre que siguin constructives esdevindran com un impuls de millora en la teva vida. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Els planetes faran que irrompi a la teva vida una persona amb una intuïció tan gran que només serà comparable a la teva pròpia. No intentis que el teu escut l’allunyi, ja que qualsevol esforç que duguis a terme serà en va. Els Peixos amb parella han de vigilar una mala energia que amenaça d’enterbolir la relació, i si s’estan plantejant esdevenir pares, és millor que ho deixin per més endavant. Quant a guanys econòmics, es preveu a l’horitzó algun tipus d’herència o d’ingrés similar.


Comentaris

envia el comentari