ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Consulta aquí el teu horòscop del 2 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 2 de febrer

Àries21 MAR - 19 ABR

En el cas que siguis solter, no es descarta un canvi radical en la teva vida amorosa per l'aparició d'una persona interessant que farà que el teu cor se surti per la boca en el primer encreuament de mirades.

Plutó actualment està mal situat en el teu cel, i encara que el seu impacte no és necessàriament negatiu, pot provocar que es redueixin els teus diners.

Aquest dia hauries de cuidar una mica més de l'habitual la teva gola, així com la teva veu, no facis esforços inútils ni innecessaris que puguin afectar les teves cordes vocals.

Taure20 ABR - 20 MAI

Aquest dissabte queda al descobert el teu costat més ferotge, li has declarat la guerra a la teva parella i això és pel fet que el planeta Mart té un fort impacte sobre tu.

En l’àmbit econòmic, per guanyar més diners, hauries d'estudiar com esprémer més la teva feina, analitzar quins altres beneficis podries obtenir d'ell.

El teu apetit serà bastant accentuat aquest dia, i hi haurà ganes de picar entre hores. Així que procura portar amb tu una poma o unes pastanagues a les quals atacar en un moment donat.

Bessons21 MAI - 20 JUN

Apareixeran a la teva vida persones molt tòxiques que intentaran desestabilitzar-te. És clar que només pots confiar en la gent de sempre, que mai t'ha fallat.

Per no tenir problemes amb les administracions és millor que confiïs tots els teus tràmits a un professional, ja que et podrà assessorar amb la seva experiència.

Necessites un canvi d'aires, per això et vindria bé anar a un lloc apartat, en el qual puguis descansar sense sorolls i sense l'estrès dels aparells tecnològics.

Cranc21 JUN - 22 JUL

L'ambient dins de la parella no és exquisit, encara que planejaves un cap de setmana en el qual les bombolles d'amor et fessin surar fins a una altra dimensió.

Tu mateix et sorprendràs, Cranc, per l'enorme sensatesa que tindràs aquest dia a l'hora de fer despeses i pagaments. Ja tocava, la veritat, tenir certa moderació.

Vols cuidar la teva estètica i la teva salut a parts iguals, i pot ser que avui et plantegis adquirir unes ulleres de sol per a la nova temporada, i si estan a la moda, millor encara.

Lleó23 JUL - 22 AGO

Les condicions astrològiques adverteixen als nadius del teu signe d’una predisposició a rebre informacions tristes o notícies que t'alteren l'ànim i t'arruïnen la resta del dia.

Moltes de les tasques i temes que fins ara resultaven una limitació i estaven paralitzats o sofrien forts obstacles mostren avui una tendència a començar a resoldre's.

Al matí et despertaràs amb una congestió nasal molt molesta. Hauràs de tolerar un tamponament nasal durant tot el matí i part de la tarda.

Verge23 AGO - 22 SET

La boda està més prop del que penses. Encara que la teva parella no t'ho demostri tot el que deuria, està més enamorada de tu que mai. És hora de la consolidació.

Val la pena que provis fortuna amb la loteria. Sense necessitat de fer una despesa molt elevada pots aconseguir un premi important que t'ajudi a tapar forats.

Procura alimentar-te d'una manera equilibrada i variada, evitant els greixos i dolços. A tot això ha de sumar-se-li la pràctica d'exercici. Comença amb una cosa senzilla com caminar.

Balança23 SET - 22 OCT

La teva parella s'irrita per la teva feina, normal! Passes molt temps capficat en ell, i quan no estàs som-hi, no pots evitar passar-te hores i hores parlant de la teva ocupació.

La teva disposició a estar sempre disponible és bona per la promoció en l'empresa, però a poc a poc et va llevant més espai personal.

Preocupa't per pertànyer a grups en els quals es valori qui ets, i no el que tens, Balança. Que els teus diners i les teves pertinences et serveixin per fer-te la vida més fàcil.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

Permetre certes conductes amb les quals no estaves d'acord en el passat, ha fet que ara et vegis en aquest estat actual de disconformitat.

Treballar fins i tot en els dies festius no et fa més productiu, ni et duu a aconseguir major prestigi dins de la teva empresa. No tenir vida personal també danya la teva imatge.

Estàs saturat quan canvia el teu humor; quan sents que els músculs del cos et pesen; quan no ets capaç de pensar amb claredat ni per executar els plans més simples!

Sagitari22 NOV - 21 DES

Els Sagitari poden apropar-se avui a la religió i les filosofies orientals com necessitat de trobar refugi en aquests sistemes de comprensió. Centra't en el coneixement de tu mateix.

Caminar una mica al matí abans d'anar a la feina i mantenir tot el dia una bona actitud davant els altres aconseguirà acabar amb aquest pesar que t'acompanya.

El més important per a superar un sot en el teu estat de salut és mantenir les ganes de superar qualsevol adversitat, mantenir un estat d'ànim alt i una mentalitat forta.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Estaràs més concentrat en les teves pròpies necessitats emocionals. Ja estàs cansat de vetllar per l'alegria i el benestar d'altres persones i oblidar-te de les teves pròpies alegries.

Avui estaràs ple d'una gran creativitat que t'inclina a poderosos pensaments. Pren llapis i paper i anota totes les teves idees abans que es donin a la fugida en un mar de pensaments.

La teva ànima t'empeny a sortir de la teva zona de confort avui i trobar-te amb el teu veritable ser interior. Ja no podràs continuar desconeixent la teva zona més sensible sense haver de pagar les conseqüències.

Aquari20 GEN - 19 FEB

La companyia dels nostres éssers estimats i amistats, que podem gaudir en menjars (o berenars, en el cas dels nens) ens connecten amb sensacions plaents.

És el teu destí tenir el valor suficient per travessar el llindar de la por i el dubte, reconèixer quin bé o talent posseeixes per a oferir als altres.

Els vegetals de fulles verdes et proporcionen fibra, vitamines i minerals que t'ajuden a tenir una millor digestió i eliminar les toxines, Aquari.

Peixos20 FEB - 20 MAR

Les coses no són sempre com desitges ni de la forma en què havies imaginat. Hi ha dies com el d'avui en el qual es pot esfondrar la imatge que tens d'algú o d'alguna cosa.

Res millor que confiar en les teves capacitats i tenir fe en el futur. Però això no és motiu per anar gastant el que encara no has guanyat.

Si pots acudir a un massatgista que et recomanin, seria més segur. La manipulació de la musculatura és una cosa delicada. No ho deixis en mans de persones inexpertes.


Comentaris

envia el comentari