Consulta aquí el teu horòscop del 2 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 2 de març

horoscop
Zodíac: les 12 prediccions del 2 de marzo | Catalunya Diari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La teva relació estarà marcada per la complicitat i la tendresa, i la teva parella s'esforçarà molt a fer-te riure. Valora el seu esforç.

A la feina, si és que no et toca descansar en dissabte, aconseguiràs ser molt competitiu i destacar per sobre d'altres companys, així com de la competència.

La salut ocular hauria de ser la teva prioritat durant aquest dissabte, així que en el cas que sentis molèsties en els teus ulls, no dubtis a consultar un metge.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Continuaràs fent-te moltes preguntes, traient a la llum el teu costat més filosòfic, aquest que es qüestiona tot el que té davant seu, i que necessita explicacions.

Hi ha diversos planetes del món astral que se cernen sobre el teu cel sense cap intenció d’ajudar-te i fer-te aquest dissabte més suportable.

Queda clar que el dissabte serà difícil, i en algun moment tindràs ganes de cridar. Si fent això et trobes millor, endavant!

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Serà una jornada molt satisfactòria en el sentimental. Juntament amb la teva parella exploraràs nous territoris que fins avui eren totalment desconeguts per a tu.

Estàs ansiós perquè desitges trobar un remei màgic per a multiplicar els diners. Es nota que ets molt ambiciós i que no et conformes amb el que tens.

Prepara't per contreure un refredat dels quals deixen molt tocat. Possiblement et costarà molt aixecar-te del llit i durant tota la jornada et sentiràs molt esgotat.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Les mirades amoroses i passionals seran constants, i si ets solter, també podràs treure el teu costat més seductor a través del poder dels teus ulls, perquè ja saps que són el reflex de l'ànima.

Evita fer cap mena d’inversió, si és que vols que els teus diners no s'evaporin davant teu i, com vapor, no puguis agafar-los perquè tornin als teus comptes.

Tenir pressa per arribar a la meta no és bona idea, hauries de dosificar les teves energies, si no vols quedar-te a mitjan camí.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

El dissabte al matí tindrà un sabor amarg, no obstant això et sorprendràs quan a la tarda es presenti la possibilitat d'un viatge o una aventura.

Hi ha excel·lents notícies per als nadius del teu signe pel que fa als diners. Es presenten situacions positives que afavoreixen la ràpida resolució d'un problema que t'atabalava.

Existeix avui una perillosa tendència a deixar-se aclaparar per pensaments negatius o obsessius. Aquests pensaments no serveixen per res,  ja que no t'aporten solucions.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per què li concedeixes tanta importància a les discussions del dia a dia? Es tracten de petites diferències normals en una relació, tampoc cal alarmar-se.

Quan tens algun problema de diners sempre pots comptar amb l'ajuda d'un amic, que sempre està disposat a ajudar-te. Sap que tard o d'hora li acabaràs retornant el préstec.

Et preocupes molt pels altres, però sembla que aquest afecte no sempre és recíproc. Qui s'ocupa de tu quan et poses malalt?

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva gran sociabilitat a vegades et duu a entaular veritables monòlegs. No perdis de vista l'altre, pregunta-li per la seva opinió, i fins i tot,  en un moment puntual i al setè badall, si la conversa li interessa.

Obre't a nous estímuls que fins ara estaven presents en el teu dia a dia però mai et vas decidir a centrar la teva atenció en ells.

Dolor muscular? És una informació que et dona el teu cos. No és recomanable voler curar-lo prenent tota mena  de fàrmacs i ja, sinó abans comprendre quines són les causes.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sembla que estàs concentrat a perdre amics... T'estàs equivocant amb un parell de persones, estàs sent massa dur. Frena la teva ira d'Escorpió sense control.

Si no vols tenir problemes amb els diners, serà millor que marquis els límits amb aquells que sempre t'estan demanant, sigui parella, amics o fins i tot la família.

El mal de cap és una malaltia molt comuna. La intensitat pot variar però això no vol dir que hagis de patir-ho amb resignació i sense buscar un remei.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Les persones que tens al teu voltant poden nodrir-te de confluències beneficioses per encarar la jornada amb optimisme.

Les il·lusions sobre una operació que podia acabar amb uns grans beneficis s'esvaeixen per l'acció de tercers, però segons la predicció de l'horòscop, Sagitari pot afrontar petites inversions amb èxit.

Les ones musicals i les aromes es filtren pel cos de Sagitari d'una forma molt especial aquesta jornada de dissabte.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Et despertaràs una mica malenconiós recordant algunes escenes del teu amor passat i d'algunes escenes de la vida familiar que enyores.

Potser t’aixeques amb la memòria plena de somnis profètics que t'indiquen el camí que has d'emprendre per aconseguir l'abundància material que tant anheles.

Recorda que la rigidesa mental et duu nombrosos problemes, no vulguis saber la forma en què succeiran les coses, deixa que arribi el futur.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

No maleeixis a ningú perquè ja no podeu estar junts. Són coses de la vida que has d'aprendre a prendre't amb més calma.

Molts dels nadius de Peixos, poden trobar-se avui amb un problema dins de la llar que els generarà una forta despesa. Per això hauran d'organitzar amb molt de criteri la forma en què administren els pagaments a terminis o el pagament de préstecs.

Perdre pes no és fàcil, i mantenir-se després és encara més difícil. El millor és perdre-ho a poc a poc, mantenint la motivació durant mesos per no rendir-te.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Tindràs un dia sense preocupacions i ple d'afecte. En qüestions d'amor, pots esperar declaracions i paraules dolces que t'il·lusionen i omplen de felicitat.

Compraràs objectes que no són del tot necessaris. No obstant això el teu ànim et fa veure que tot és possible en la teva economia i que aviat recuperaràs amb escreix els diners gastats.

Els astres no són favorables en aquest moment per abusar de substàncies com l'alcohol o els aliments especiats o d'alt contingut gras.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari