L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 2 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 2 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La influència guerrera de Júpiter farà que hagis de donar moltes explicacions, però pots fer-ho servir per treure allò que fa temps que guardes per a tu i que et fa viure en un neguit constant. Els astres t’aportaran èxits econòmics sempre que no intentis passar per sobre dels teus companys i coneguts. Durant la jornada pots sentir alguna molèstia als genolls i a les articulacions en general. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Coneixeràs una persona interessant però que no t’acabarà de transmetre confiança, serveix-te de la teva intuïció per decidir què fer amb ella. Avui no és un bon dia per participar en jocs d’atzar, ja que els planetes no afavoreixen el terreny econòmic. S’auguren problemes relacionats amb la son i el descans, i l’horòscop et recomana prendre ginseng com a remei.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Dia de renovació i desenvolupament de les relacions afectives, tant amb la família, com amb la parella, com amb les teves amistats. Els planetes preveuen l’èxit del teu negoci sempre que siguis constant i confiïs en tu mateix. Si fa dies que sents diferents molèsties i t’estàs començant a preocupar, és un bon moment per demanar una revisió mèdica i quedar-te tranquil. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Sempre va bé conèixer gent nova, però no deixis de costat les amistats de tota la vida, o pots acabar penedint-te. Si busques feina, durant la jornada d’avui és molt probable que t’arribin una gran quantitat d’ofertes de treball. Desterra una mica el dramatisme i l’hipocondrisme de la teva vida, no et fan cap bé. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

La Lluna t’ajudarà a esclarir els assumptes amorosos, però durant uns dies mira d’evitar les decisions massa radicals. Existeixen grans possibilitats que rebis una gran proposta a la feina a la qual no podràs dir que no. Camina amb peus de plom, perquè avui i demà hi ha una tendència a l’alça a patir accidents. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sentiràs un fort torrent d’energia que emana de les profunditats del teu ésser, però hauràs de dirigir-la per aconseguir resultats positius i que no doni lloc a confusions. Pot resultar un dia molt positiu en el terreny econòmic, però primer has de superar les teves pors i descobrir aquelles habilitats que resten amagades en el teu organisme. Els vicis i mals hàbits adquirits et poden jugar una mala passada en assumptes de salut. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Terceres persones amenacen d’enterbolir la teva relació de parella. Però esteu fets l’un per l’altre, així que l’horòscop et recomana que lluiteu junts fins que les aigües tornin a estar tranquil·les. Urà t’ajudarà a adquirir nous coneixements, pots aprofitar-ho per enriquir-te com a persona i, d’aquesta manera, començar a atreure moltíssimes més coses bones. Intenta mantenir la teva ment oberta i positiva, no saps la de beneficis que aporta a la teva salut.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Hi ha molts aspectes que configuren una relació, entre elles les mostres d’afecte i l’amistat. Però, sense una vida sexual plena, una parella està condemnada a fracassar. Si la teva productivitat feia unes setmanes que estava en hores baixes, no pateixis, perquè la situació canviarà ben aviat. El teu trànsit intestinal no acaba de funcionar correctament, així que millor que cancel·lis tots els plans que tenies i et quedis a casa descansant i cuidant-te. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Tens una amistat per la qual comences a sentir més profundament. No t’espantis ni et culpis, tan sols el temps et pot donar una resposta. Liquidar els deutes que tinguis pendents es configura com la principal necessitat en el terreny econòmic. Dia propens a patir crisis d’ansietat, tremolors i a reaccionar exageradament. Mira de calmar els nervis, i si tu sol no pots, la meditació et pot ajudar. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Et costa una mica adaptar-te a noves situacions, però ja va sent hora que surtis de la teva zona de confort i et posis a prova. Utilitzant bé les teves armes, aconseguiràs reunir un gran èxit en el terreny laboral i econòmic. Deixa de carregar el món sencer sobre les teves espatlles, i intenta mirar una mica més per tu i pel teu benestar físic i mental. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Ets un signe amb certa tendència a la dependència emocional, i poques coses hi ha pitjors que això. Els astres fan patent la necessitat que aprenguis a ser més independent i lliure. Moure’t i viatjar et servirà per omplir-te de noves i bones idees per a triomfar a la feina. Si el cervell et juga una mala passada i no et dóna treva, practica respiracions profundes mentre intentes esclarir la teva ment.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

No et creguis les comèdies romàntiques de Hollywood, o et formaràs una idea equivocada de l’amor. Mentalitza’t que no hi ha millors històries que aquelles que són vertaderes i reals. L’horòscop et desaconsella engegar nous negocis amb amics o familiars, et poden portar més disgustos que alegries. Visitar al psicòleg de tant en tant és ideal per mantenir la ment a ratlla i en un estat òptim. 


Comentaris

envia el comentari